Şimdi Ara

MEGANE'MI -- ASTRA'MI !! Lütfen Tartışmaya Katılın !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
11.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kürsad hocam kim neye .ok atıyor anlamadım..

bir arkadaş durup dururken kendi aracına .ok atmaz heralde..

yada bu mesajda megane ı eleştiren bir tutum görmedim..

kafam karıştı yahu
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: Umit

Astranın bakım ücretleri başından sonuna yanlış, 60.000 km bakımı bir kere en az 800-900 ytl civarında diğerlerinde de 250 nin altında ödediğimi hatırlamıyorum.

işte nasıl .ok atıldığını görüyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

valla beni bazı arkadaşlar bilir zamanı gelince opelide eleştiririm ama reno ile opeli lütfen karşılaştırmayalım bir kere opel alman teknolojisiyle üretiliyor zaten burda megane ye fark atıyor bu kadar basit gidip renoya vereceğin parayı opele ver daha iyi ama 1.6 alırsan çok çok daha memnun kalırsın bunu söyleyeyim

alman teknolojisiymiş güldürmeyin beni eğer söz teknolojiden açılırsa Opel renault'un eline su bile dökemez.
    Bkz Formula1 teknolojinin zirvesi
    bu zirvede de ne ferrari ne mercedes ne BMW ne de Honda var zirvede Renault F1 team var.
  • arkadaşlar şu sıra ermeni meselesi ve ab üyeliği gibi kritik konularda fransa hep ikiyüzlü ve sorun çıkaran bir ülke oldu.en son savunma için alacağımız helikopterlerin ihale tarihini sırf bu yüzden erteleyip onların ermeni meselesini tartışacakları eylül ayına sarkıttık.buradada kritik bir süreç bekliyor.kabul yada ret durumuna göre durum belirlenecek bence.başbakan bildiğiniz gibi Türkiye de fransanın katılacağı ve iş yaptığı herşeyi kısıtlayacaklarını söylüyor.ilişkiler bakımından baya sorunlu bir dönem var.o yüzden ileriki aylarda yada dönemlerde fransız arabalarıda bu yönden baya sorunlu hale gelecek gibi görünüyor.o yüzden fransız arabası olan arkadaşlar sıkıntılı bi döneme hazır olsunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhz

arkadaşlar şu sıra ermeni meselesi ve ab üyeliği gibi kritik konularda fransa hep ikiyüzlü ve sorun çıkaran bir ülke oldu.en son savunma için alacağımız helikopterlerin ihale tarihini sırf bu yüzden erteleyip onların ermeni meselesini tartışacakları eylül ayına sarkıttık.buradada kritik bir süreç bekliyor.kabul yada ret durumuna göre durum belirlenecek bence.başbakan bildiğiniz gibi Türkiye de fransanın katılacağı ve iş yaptığı herşeyi kısıtlayacaklarını söylüyor.ilişkiler bakımından baya sorunlu bir dönem var.o yüzden ileriki aylarda yada dönemlerde fransız arabalarıda bu yönden baya sorunlu hale gelecek gibi görünüyor.o yüzden fransız arabası olan arkadaşlar sıkıntılı bi döneme hazır olsunlar.

Bu durum sadece fransa için değil diğer avrupa ülkeleri için de geçerli bir çoğu sözde ermeni tasarısını mahkemelerinden geçirmiş durumda ve zamanı gelince meclislerinden geçirmeyi planlıyorlar. Bana sorarsanız tavrımızı sadece iki yüzlü, faşist ülkemizi gelip işgal etmiş kadınlarımıza kızlarımıza namusumuza el uzatmış vede halen sözde ermeni tasarıları ile emellerinin peşinden koşan aşşağılık fransızlara karşı değil diğer avrupa ülkelerine karşıda geliştirmeliyiz........

• Bu sözlerinle inceden inceye Fransızlara sahip çıkıyorsun. Unutma Bu Ermeni meselesinde başrol oyuncusu

Fransızlardır. Dİğer küçük avrupa ülkeleri sadece onları örnek alır, cesaret alır.

quote:

Orjinalden alıntı: drak

quote:

arkadaşlar şu sıra ermeni meselesi ve ab üyeliği gibi kritik konularda fransa hep ikiyüzlü ve sorun çıkaran bir ülke oldu.en son savunma için alacağımız helikopterlerin ihale tarihini sırf bu yüzden erteleyip onların ermeni meselesini tartışacakları eylül ayına sarkıttık.buradada kritik bir süreç bekliyor.kabul yada ret durumuna göre durum belirlenecek bence.başbakan bildiğiniz gibi Türkiye de fransanın katılacağı ve iş yaptığı herşeyi kısıtlayacaklarını söylüyor.ilişkiler bakımından baya sorunlu bir dönem var.o yüzden ileriki aylarda yada dönemlerde fransız arabalarıda bu yönden baya sorunlu hale gelecek gibi görünüyor.o yüzden fransız arabası olan arkadaşlar sıkıntılı bi döneme hazır olsunlar.

Bu durum sadece fransa için değil diğer avrupa ülkeleri için de geçerli bir çoğu sözde ermeni tasarısını mahkemelerinden geçirmiş durumda ve zamanı gelince meclislerinden geçirmeyi planlıyorlar. Bana sorarsanız tavrımızı sadece iki yüzlü, faşist ülkemizi gelip işgal etmiş kadınlarımıza kızlarımıza namusumuza el uzatmış vede halen sözde ermeni tasarıları ile emellerinin peşinden koşan aşşağılık fransızlara karşı değil diğer avrupa ülkelerine karşıda geliştirmeliyiz........

• Megane'ı Astra'ya tek geçerim bu kadar basit. Türkiye için bu sınıfta alınabilecek arabaların en uygunu. Yeni astraların tutulmadığı ve ne kadarlık satışlara ulaştığı belli.
  • Bu durum sadece fransa için değil diğer avrupa ülkeleri için de geçerli bir çoğu sözde ermeni tasarısını mahkemelerinden geçirmiş durumda ve zamanı gelince meclislerinden geçirmeyi planlıyorlar. Bana sorarsanız tavrımızı sadece iki yüzlü, faşist ülkemizi gelip işgal etmiş kadınlarımıza kızlarımıza namusumuza el uzatmış vede halen sözde ermeni tasarıları ile emellerinin peşinden koşan aşşağılık fransızlara karşı değil diğer avrupa (batı) ülkelerine karşıda geliştirmeliyiz........
    Bu sözlerle mi fransızlara sahip çıkıyorum

Değerli Arkadaşım;
    Çünkü bence hepsi aynı foseptiğin mokları. Neden mi Ülkemizi işgal eden ingiltere, yunanistan, italya, fransa sırtımızdan her zaman çekinmeden halan vurmuyorlar mı ? Alın size kanada abd her fırsatta Ermeni meselesini onlarda gündeme getirmekteler ....Belçika ve diğer ufaklıkları zaten saymıyorum......... Bu nedenle Millet olarak en azından tüketim alışkanlıklarımızı bunları göz önünde bulundurarak yönlendirmemizin neyi yanlış ?
    NOT: Bu devletciklere olan tepkimden dolayı isimlerini küçük harfle yazmış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 23 Haziran 2006; 10:32:36 >

• bence astra al çok güzel araba ben olsam astra
  • türkün türkten başka dostu yoktur sözü gerçekten çok doğudur.... bu avrupalı ülkelerin alayı aynı.. müsüman dediğimiz çevremizdeki ülkeleri zaten saymıyorum.. onlar değilmi bizi 1. dünya savaşında arkamızdan vuran.. gavurla işbirliği yapan.. etrafımız bizim zayıf anımızı kollayan düşmanlarla dolu.. allah türk milletine zeval vermesinnn
  • arkadaşlar elbette diğer ülkelerde bu işe ortak olmaya çalışıyorlar.çünkü önceden gelen bi kuyruk acıları var.ancak bu işi dikkatle ve ciddiyetle ayrıca kararlılıkla ve düşmanca ilk etapta kabul edip onay sürecini başlatan ve takip edip çıkartmak üzre olan ülke fransa.diğer ülkeler buna nazaran daha dengeli ve dikkatliler.Türkiye gibi büyük bi pazara sahip olan ülkeyi kaybetmek istemiyorlar.bunda da en önce ticari kaygılar öne çıkıyor.fransızlar bu konu da daha kaygısızlar gibi görünüyor.
  • Konu nerelere gelmiş...

Bugün megane'ımı rehin bırakıp, test için astra aldım.

Özellikle bakmamı istediğiniz birşey varsa buraya yazın
  • Fransızlar mı daha kaygısız gördük ne kadar kaygısız olduklarını eylül ayına kadar askıda tutma kararı aldılar Avrupa ülkeleri arasından TR'de en büyük pazar payına sahip ülkedir Fransa bu vatandaşlar o yasayı meclislerinden geçirirse TÜRKİYE fransa ilişkileri çöküşe geçr bunda ülkemizin zararı ne olur kestiremiyorum bir iki ermeniye açacakları dava sonrası tazminat verilebilir ama öncesinde bunu tüm BM'in kabul etmesi gerekir Fransanın kaybı ne olur onu kestirmek zor değil renoyu satacak başka ülkeler ararlar artık e bizim kadar bu araca prim verecek ülkeyi de biraz zor bulurlar eylülde de bu adamlar bu yasayı geçirmezler kalıbımı basarım kolay iş değil zaten dünya kadar firmasından bu işi yaparlarsa dış ticarette büyük sekte yiyeceklerine dair getri bildirim aldılar diyeceğim en çok kaygılanması gereken ülkedir fransa.değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOTAL_WAR -- 23 Haziran 2006; 14:01:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Konu nerelere gelmiş...

hala anahtarlamı çalışıyor
    şaka bir yana ben astrayı(1.3 Cdti9 da megane'ı da(1.5 DCi 100) test ettim.
    özellikle rampalı bir yol seçtim ve klimayı açtım
    megane'da klima açma ve kapatmada birşey hissetmedim ama astranın çekişi klimayı açınca düştü.
    iç hacimde astrada küçüktü ve donanım seçenekleri sınırlıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 23 Haziran 2006; 14:02:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Konu nerelere gelmiş...

genel anlamda hangisi daha iyi öncelikle bunu söylemeni istiyorum.
    ayrıca megane'ın astra'ya göre + ve -'leri nelerdir bide bunları istiyorum tabi objektif bi şekilde.
    bende önceden megane2 kullanıcısıydım şimdi ise astra cdti ama sanıyorum sana verdikleri benzinli astradır.
  • Bana verdikleri model 2006 1.3 cdti enjoy +spor paket

Bugün iyice inceleyip, akşama tüm sorulara cevap yazıcam
  • Bunların anlayacağı dil para. O da bizde pek yok. Olanı da neye verdiğimizi bilmiyoruz bile. Adamlar da buldular pazarı, dayıyorlar baz modelleri. Kendilerine hak gördüklerini bize opsiyon (lüks) görüyorlar.

Nasıl zamanında İtalya dize geldi, aynı yolla, baz modelini almayarak, kanunlarla da düşük kaliteleri engelleyerek bir şeyler yaparız.

Tabii bu bireysel tepkileri biraz aşar, toplumsal reaksiyon gerek.

Memlekette vergiler diz boyu olmasa biz de en üst modelleri alabileceğiz ama nerede?

.oO°Oo.
  • tabi megane abi ya meganeden iyi olabilirmi astra alman mış nasıl alman o öle bee
  • Hedef ülke TÜRKİYE

Bu kan emici ülkelerin Sözde Ermeni tasarısıyla amaçladıkları şu;

Ön açıklama, BM'ler bu güne kadar işlenen binlerce insanlık ayıplarından sadece yahudi soykırımını kabul etmiştir acaba 2.si de geliyor mu? Gavurların bu konuda ki yol haritasına bakalım.

1. Mahkemelerinden Sözde Ermeni soykırımı olduğu kararını almak (bunu bir çok batılı ülke yaptı zaten)
    2. Bu kararı eyalet parlamentolarından geçirmek bunuda bir çok ülke yaptı örn: ABD
    3. Ulusal parlamentodan geçirmek bunuda yapan batı ülkesi var (Ermeni soykırımı olmamıştır diyene para ve hapis cezası gelmekte) bu aşamayı daha aşağılık olanlar sürekli pazarlık nedeni yaptıktan sonra en sonunda vede kendilerine göre zamanı geldiğinde geçireceklerini düşünüyorum Fransa ve ABD gibi
    4. Birleşmiş milletlerden ermeni soykırımı olmuştur ibaresini geçirtmek ve kabul ettirmek
    5. Ermenilerin Ülkemizden BM marifeti ile yüklü tazminat ve toprak talepleri.......
    6. BM şemsiyesi altında Batılıların, bizi bu talebleri kabul etmemiz konusunda zorlamaları
    7. Zorla toprak işgali yani 7 düvelin bizi kendilerine göre haklı gerekçelerle işgal etmeleri.........

Arkadaşlar malesef durum bu, amaçlarını gerçekleştirmek için de ellerinden geleni de yapıyorlar. Kurtuluş savaşında amaçlarına ulaşamayan, mazlum milletlerin kanı ve eti ile beslenen bu devletler gıdalarının temini için sürekli uğraş vereceklerdir. Bize düşen nedir ? Daha çalışkan, daha akıllı, daha bilinçli ve daha uyanık olmak kendi gücümüze inanmak............

• quote:

sanki fransa olmasa bizi alacaklar, ab, de bu hükümet de avrupa birliği ayaklarıyla memleketin altına oyarak bizi yok etmeye çalışıyor. Bu hükümet kadar vatan haini bir hükümet bu memlekete daha önce gelmemiştir.....

• Türkiye ortadoğunun tamda göbeğinde yer aldığı için bu bölgenin denge unsurlarından birisini oluşturuyor.burada esas olan Türkiye gibi askeri ve güçlü bir tarihi geçmişe sahip olan ülkenin paylaşılamamasıdır.Sırf amerika israili korumak ve bop u gerçekleştirmek için Türkiye yi sahi
    plenmeye çalışıyor.Ancak eskiden olduğu gibi amacı dışarıdan pek belli olmasada Ab aslında roma imp.luğunun günümüz versiyonunu oluşturarak amerikaya ahanda bizde varız demeyi ve bir güç unsuru olarak karşısına çıkmayı planlıyor.Burda esas oğlan rolünüde kimsenin paylaşamayıp dünya meselesi haline getirdikler kıbrıs sorunu oynuyor.eğer haritadan da bakılırsa aslında nekadar da israile yakın ,ve ortadoğunun kalbinde yer aldığı görülüyor.bu sebepten kimse ne git diyebiliyor nede gel lan sende deyip başına bela almaya cesaret edemiyor Türkiye yi.Bu sebepten merak etmeyin bu kritik süreçte dengeyi en iyi sağlayan (tabi eğer bundan yararlanabilirsek biz kazanacağız)kazanacak.zaten Türkiyenin küsüp kendi kabuğuna çekilmesi başlarına alabilecekleri en büyük bela olacak.Biz sadece rahat olalım sakin olalım yeter. konu biraz karıştı kusura bakmayın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.