Şimdi Ara

Melih Gökçek'in 750 Milyon Dolara Mal Ettiği AnkaPark Kapatıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya'nın herhangi bir demokratik ülkesinde vuku bulsa bu olay, bırakın Melih'i hükümeti dahi düşürürdü. Ama mesele Türkiye olunca neredeyse Melih'e ödül verir hale gelecekler.
    Atatürk Orman Çiftliği arazisi işgal edilerek ve Ankara Hayvanat Bahçesi kapatılarak yapılan bu proje tamı tamına 750 milyon dolara mal olmuştu. Yani 2 katını versek VOLVO'yu satın alabiliyorduk. Melih'e göre 10 milyon turist çekecekti burası.

Noldu balon patladı, yazık. 750 milyon doların en az yarısı birilerinin cebine gitmiştir eminim de...

Ankapark haber kaynakları:
    Memurlar.Net
    750 milyon dolar harcanan Ankapark kapatıldı
    https://www.memurlar.net/haber/885385/750-milyon-dolar-harcanan-ankapark-kapatildi.html

Onedio
    Melih Gökçek Yılda 10 Milyon Turist Çekeceğini Söylemişti: Ankapark Kapandı
    https://onedio.com/haber/melih-gokcek-yilda-10-milyon-turist-cekecegini-soylemisti-ankapark-kapandi-896985

Volvo'nun satışının kaynağı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 11 Şubat 2020; 23:27:21 >

• yorumumu geri aldım gıcıklığına kapatılmış doğru düzgün işletilmemişki akp yapmış ben kapıycam havası made in turkey melihi savuncak değilim ama burdaki ucuzluğu görmemek içinde kör olmak lazım..

birkaç sene işletilir çok büyük zarar yapardı kapansın derdik, bu altın günü haset kadın piskolojisi resmen...
  • Mansur başkanım parkı kapattığını Melih'e haber veriyor.

Melih Gökçek'in 750 Milyon Dolara Mal Ettiği AnkaPark Kapatıldı.
  • 375 adet öğrenci yurdu yapılırdı. Bunun hesabını soracak hakim savcı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 12 Şubat 2020; 0:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 milyon dolari Melih´e oy verenlere bolusturmek ve soke soke almak gerekli.
  • 750 Milyon Dolar Çöpe Gittiyse

Buna İzin Veren
    Vatan Hainleri
    Kimse Hesap Sorulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Şubat 2020; 0:42:26 >
  • Demek melih'in 750 milyon dolara soydugu parki kapatmislar.
    Ulan bide utanmadan 10 milyon turist gelcekti diyordu.
    Ömrü boyu 10 milyona kadar saymislarmi ki serefsizler.

• AVM'lerde insan çok ama Ankapark ziyaretçisi olmadığı için kapatıldı

• chpli belediye baskani neden para harcanmis bir hizmeti kapatiyor? Birakin acik kalsin halk faydalansin iste? Nedir bu dusmanlik?
  • Ana fikir güzel de Türkiyede bunun tutması çok zordu zira Ankara yurt dışına ulaşım konusunda berbat. Avrupada örneğin pek çok tema parkı mevcut, hepsi yılda yüzbinlerce yabancı turist çekiyor hatta Europapark geçtiğimiz yıl 6 milyon ziyaretçiye ulaştı. Zamanında Almanyada iki tanesine bende gitmiştim ve hepsine ulaşım diğer ülkelerden çok kolay. Bir de Avrupadaki tema parklarında konaklama imkanı mevcut adamlar parkların içine oteller inşa etmişler. İmkanlar açısından Ankapark ise çok yavan kaldı. Proje biraz daha geliştirilebilirdi park dinazor ve beton yığınlarından ibaret. Bu şekilde tabii zarar eder.
  • yorumumu geri aldım gıcıklığına kapatılmış doğru düzgün işletilmemişki akp yapmış ben kapıycam havası made in turkey melihi savuncak değilim ama burdaki ucuzluğu görmemek içinde kör olmak lazım..

birkaç sene işletilir çok büyük zarar yapardı kapansın derdik, bu altın günü haset kadın piskolojisi resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Şubat 2020; 2:11:29 >
  • Bana yine cevap veremeyeceksin ama içimde kalmasın yazayım ibocum.

İşletmecisi işçisine para ödeyemiyor batmış , 1 kişi girmeyen işletme ne diye açık olsun.Sen almanyadan tur düzenlede faydan dokunsun 10 milyon olmasada olur.
  • Forum yönetimi bu şahıs hakkında herhangi bir işlem yapacak mı?

• ankaralının eğlenmeye hakkı yok mu ? nereye gitsin bu insanlar söylermisiniz ?

i.. melih başkan ne yaptıysa halkı için yapmıştır. ayrıca şu videoyu izlemenizi isterim.

daha bu adama sataşan olursa alnını karışlarım.
  • ben bu parka gitmiştim park çok basitti sadece büyük devasa dinazorlar ilgi çekiyordu geri kalan çocuk işi boş yani :) hayır o bi kaç tane dinazoru hazırda duran parklarada getirebilirlerdi yani gereksiz bir park.... kocamaaaaaaannn bir araziye yapmışlar

• Al birini:
    quote:

IbrahimAkca @ 12 Şubat 2020 01:54:10

chpli belediye baskani neden para harcanmis bir hizmeti kapatiyor? Birakin acik kalsin halk faydalansin iste? Nedir bu dusmanlik?

Vur ötekine:
    quote:

kerimcem @ 12 Şubat 2020 02:05:19

yorumumu geri aldım gıcıklığına kapatılmış doğru düzgün işletilmemişki akp yapmış ben kapıycam havası made in turkey melihi savuncak değilim ama burdaki ucuzluğu görmemek içinde kör olmak lazım..

Okuyan da zanneder ki Şeker Fabrikaları gibi çatır çatır işleyen, değer üreten, faydalı bir işletmeyi kapattı belediye. Zaten kapatan belediye değil, ihaleyi alan kiracı işletemediğinden kapandı park. Çünkü işletme olarak en başından fizibıl tasarlanmış bir yatırım değil!

20 Mart'ta açılan parkta 2 gün sonra roller coaster havada asılı kaldı:
    Onedio
    Ankapark'ta Rollercoaster Bozuldu, İnsanlar Metrelerce Yüksekte Raylardan Yürüyerek İndi!
    https://onedio.com/haber/ankapark-ta-rollercoaster-bozuldu-insanlar-metrelerce-yuksekte-raylardan-yuruyerek-indi-866165

İşletme ihalesini alan firma 6 ay içinde borçlarını ödeyemez hale geldiği için haciz geldi:
    Onedio
    İhaleyi Alan Firma Borçlarını Ödeyemedi: Gökçek'in Yaptırdığı Ankapark'a Haciz Geldi
    https://onedio.com/haber/ihaleyi-alan-firma-borclarini-odeyemedi-gokcek-in-yaptirdigi-ankapark-a-haciz-geldi-885515

8. ayın sonunda elektrik parasını bile ödeyemez hale geldi:
    Onedio
    Büyük Beklentilerle Açılmıştı: Ankapark'ın Elektriği Borçları Yüzünden Kesildi
    https://onedio.com/haber/buyuk-beklentilerle-acilmisti-ankapark-in-elektrigi-borclari-yuzunden-kesildi-891143

Ve nihayetinde çalışanların maaşlarını dahi ödeyemeyen kiracı firma çalışanlarını evinde gönderip parkı işletemez hale geldiğinden park kapandı.

Çok şükür birileri ölmeden kapandı da olan bizim paralar oldu yine.

• Melih başkan görevde olsa orası ciro rekorları kırardı. İşletmecilik ve vizyon olmayınca böyle olur. Kasten zarar ettirdiklerini düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.