BEN YAZSAM ANASINI SATİM PEZEVENK DERLER BU YAZINCA EDEBİYAT OLUO...KAFAYI SIYIRDIM BURDA.....
+99999
İğrenç rezil,ahlaksız bir kitap...Kemal Sunal'ın filmlerinde EŞŞOLUEŞŞEK lafına sansür koyarlar böyle rezillikleri yayınlarlar.Yayınlamaları bir yana bir de alırlar
yaw bi insan para için nasıl z...... anlatırmı. bu kız anlatımış işte demekki bu orjinal bir k......
Motor bu kız motoooooR!!! Yok onunkini böle elledim yok şöle avuçladım...Edebiyat efenim bu!!!...Korum böle edebiyata.
quote:
Orjinalden alıntı: LoGaNj
Motor bu kız motoooooR!!! Yok onunkini böle elledim yok şöle avuçladım...Edebiyat efenim bu!!!...Korum böle edebiyata.
Abi alemsin yav. Şaka bir yana da, herşeyde olduğu gibi kitapta da seçici olmak lazım. Herkese selam...
quote:
Orjinalden alıntı: LoGaNj
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
quote:
Orjinalden alıntı: hitmannn
BEN YAZSAM ANASINI SATİM PEZEVENK DERLER BU YAZINCA EDEBİYAT OLUO...KAFAYI SIYIRDIM BURDA.....
+99999
İğrenç rezil,ahlaksız bir kitap...Kemal Sunal'ın filmlerinde EŞŞOLUEŞŞEK lafına sansür koyarlar böyle rezillikleri yayınlarlar.Yayınlamaları bir yana bir de alırlar
bencede tam bir rezıllık...
bu kadar düşüp kalkmadan sonra sağlam bir tçvbe etmediyse onu alanı da ben....
Ama trance party ortamında zom moddayken helada muameleyi yapıp çıkılası olduğu belli.
abi bunlara curetkar hatun diyorlarmis efendim modernize gecirmis hur bilmem ne s2ndirik seyler iste
E bunlarla da dediğim gibi cüretkar işler yapılıp ertesi akşama da unutmaktan başka bi iş de yapılmaz işte..
ya kitap ne kadar sexi bilemicem ama içeriğini soruyosan ;bnce kız yememiş içmemiş oturmuş bugüne kadar olan sex hayatının her ewresini yazmış biraz fazla abartı olmuş bnce yani hepsi doğruysa helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: rebel_youth
ya kitap ne kadar sexi bilemicem ama içeriğini soruyosan ;bnce kız yememiş içmemiş oturmuş bugüne kadar olan sex hayatının her ewresini yazmış biraz fazla abartı olmuş bnce yani hepsi doğruysa helal olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme