Şimdi Ara

mercedes A class / Fiat stilo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Stilo mantıklı bir tercih olacaktır dostum, ikinci el olayını dert etmene gerek yok zaten ikinci el alacaksın. 18 bin liraya dolu bir araca bineceksin, satarken ne kadar zarar edebilirsinki

herkes Fiat markasını duyduğu an antipati ile bakıyor. aracıda tanımadan atıp tutuyolar.
    stilo gerçekten çok güzel bir otomobil ama satışa çıkardığımızda en fazla 1000 lira zarar olsun diyoruz.
  • Kaç sene kullanmayı planlıyorsunuz? Zarar konusunda 1000 lira en fazla olsun dediğinize göre 1 yıl kadar bineceksiniz sanırım.

Ayrıca diğer konuda gördüm, Invite donanımlı Colt'lar da güzeldir, parasını sonuna kadar hakeder. Daha genç bir araç almış olursunuz Colt alırsanız. Satarken de Stilo'ya kıyasla daha çabuk ve daha az zarar ile satarsınız ancak en fazla 1000 lira zarar ederek araç satmayı planlıyorsanız 10-12 bin TL arası bir araç alıp 2 seneye kadar elden çıkarmalısınız. Atıyorum Colt aldınız 18 bin liraya ve 2 sene kullandınız 60 binde olsun aldığınız araba 30 bin de siz yapsanız 2 sene sonra o aracı 90 bin km'de satmaya kalktığınızda 17 bin liraya satamazsınız bunun Colt'la veya Stlio ile alakası yok. Bora da alsanız aynı olur.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.