Şimdi Ara

Mercedes Hangi Donanım Paketi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin zevki farklıdır şuan bir mercedes alacak olsanız hangi donanım paketini niçin tercih edeceğinizi yazın tartışalım hem alacak arkadaşlar varsa fikir sahibi olurlar. Sıfır veya ikinci el farketmez. (Eskilerden bahsetmek isteyen olabilir)

Avantgarde
    Elegance
    Classic
    AMG (orjinal AMG'leri saymıyoruz AMG paketlerden bahsedelim)

Hangi seride olacağını da belirtirseniz iyi olur aslında.

Ben başlıyorum; w204 (makyajsız) C220CDİ Elegance;

İçide, dışıda, süspansiyonuda elegance olacak sonuna kadar konfor.
    2.2 170bg güç 400nm tork turbo dizel motor, 7 saniye 0/100 ve çok rahat 230-240 devirebilecek güçte. Karma ort. 6-7 litre yakıyor ekonomi de var.
    İç bej (iki bejli bi kombinasyonu var, koltuklar açık bej, plastik aksam koyu bej), dış bej.

Fiyatı ortalama 90-100bin.

• Hocam bize sormayin soyle seyler. Biz donanim haber forum ahalisi passattan sonrasini bilmeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colibaly C kullanıcısına yanıt
    1.6tdi DSG'li comfortline + sürüş konfor paketli golf 7.
  • Amg paket almayın süspansiyon sert. 18" de almayın konforsuz. Araba spor görünse de aynı motor aynı hız.

Fascination alırdım ben. Ya da şöyle diyeyim, araba dediğiniz cam tavan + deri olacak. Şu anki araba Diamond Edt. cam tavan ama yarı deri. Bir de Navigasyon yok multimedia ve bluetooth olmasına rağmen. Şehiriçi olunca ihtiyaç duymuyoruz, gerekirse de telefon var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w204 Makyajlı C250 1.8 Cgi 7g-Tronic Fascination Alabandin Gri.Araca ekstra olarak Keyless-Go, Comand Online, Harman Kardon ve Açık gri deri döşeme ekletirdim.
  • 2.2 170bg güç 400nm bu motor şehiriçi 6-7 ya da basınca 6-7 yakıyorsa sanırım Mercedes motor devrimi yapacağına motorlarda gerilemeye gitmiş.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    basınca değil hocam şehir içi şehir dışı karma olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.