Şimdi Ara

Mercedes S500 Exclusive Detailing & Opti-Coat 2.0 Seramik Kaplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.
    bu gün çok canım sıkıldı arabayı fazla kullanmadığım için haliyle biraz tozlu oluyor bi kedi türedi arabanın üstüne (tavanına) çıkıp keyif yapıyor şerefsiz tavanda tırnaklarını bilemiş ne yapmış bilmiyorum resmen tüm tırnaklarının izi çıkmış acayip canım sıkıldı aracım 2009 metalik vernikli refleks gümüş golf çok titiz olduğum için acayip canım sıkıldı kedi taşlayıp duruyorum yakalasam uzaklara atıp geleceğim yakalanmıyorda şerefsiz..

bu önerdiğiniz ürün bu kedi izlerini kaybetmedede işe yarar mı ?
    izler tırnağa çok hafif takılıyor öyle fazla derin değil yanlız aracın boyası vernikli bu dediğiniz ürünü uyguladığım yer matlaşmasın...
    valla acayip kızdım gözüm gibi baktığım aracım garajda bile böyle kedilerden nasibini alıyor yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 7 Mart 2014; 13:41:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Bu islem icin ne ucret aldiniz.

Temiz 1000 TL vardır min.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Bu islem icin ne ucret aldiniz.

Temiz 1000 TL vardır min.

Bu araba 2000 liradan aşağı tutmaz ...
  • Ben de merak etmiştim, sadece o rötüş işleminde bile çok fazla emek var. 1000 lira tahminimce az olurdu bu emek için.
  • 2000 tl ye bu arabayı kazıyıp tekrardan boyarlar da, boya koruma işi de böyle bir iş.
  • Gerçekten muhteşem uygulamalar yapılmış araca büyük merakla inceledim-okudum ilk resimlerle dağlar kadar fark var işcilik on numara..
  • evett,bura bizim conrad adeneurdaki yeni açılan yer,gecenin 11 ine kadar çalışıyor bu arkadaşlar,hatta pazar gece bile çalıştıklarını görüp taktir etmiştim...düzgün bir yere benziyor ama bizim buralardaysa piyasadan kesin pahalıdır:)

elinize sağlık komşu...ama malesef sana işimiz düşmeyecek:)
  • Yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Güven bey aslında fiyatlarımız piyasadan pahalı değil kesinlikle. Biz amatör ruhla butik olarak çalışıyoruz. Yani her araca özel çözümler üretip ona uygun en ideal uygulamalar ile araçların fabrikadan çıktığı kadar iyi durumda olması sağlıyoruz. Mesela bu konudaki araç için yaklaşık 10günlük bir uğraş söz konusu olduğundan böyle bir işçiliği ve böyle bir özeni hak verirsiniz ki piyasadaki işlerle karşılaştırmak pek doğru olmaz.

Standart Boya Düzeltme ve Boya Koruma uygulamalarımız 350TL'den başlıyor örneğin. Detaylı temizlik uygulamalarımız da 250TL civarında. Yani piyasadan ne fazla ne az. Sadece araca özel yaptığımız bu tarz yenileme ve seramik koruma uygulamalarında fiyatlarımız biraz yüksek sayılabilir ki bu fiyatlarda yapılan emsalsiz uygulamalar için gayet normal seviyedeler..
    Aracınız beyaz Superb mi? Arada bir görüyorum caddeden geçerken :) Müsait olduğunuz da mutlaka tanışmaya ve çay/kahve içmeye beklerim..

• hocam bu seramik kaplama nano kaplamadan daha mı iyi olur?
    bu ara elinize sağlık çok güzel olmuş
  • Teşekkürler..

Seramik kaplamaların bazıları da nano teknoloji kullanılarak üretiliyor. O yüzden ürün bazında yorum yapmak daha doğru olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilometre yüksekse düşürüp 0 diye satsanız alırlar. O derece güzel 0 gibi
  • Yine güzel bir iş çıkmış elinizden.

Zaten km düşükmüş birde bu siz bakım yapınca kız gibi olmuş.

Koleksiyonuna koyacaksa sahibi güzel.

Devlet Bahçeli değil di mi? Onun bu tarz eski araçlara ilgisi var.Üstüne bir de Mercedes olunca ayrı bir ilgisi oluyor.

Araç eski Mercedes olunca hala taş gibi.
  • Elinize emeginize saglik.
  • Teşekkürler yorumlarınız için :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.