Şimdi Ara

Merkezi Puanla Yatay Geçiş Güncel Bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
7
Favori
4.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben bu sene girdim hazırlıktan geçip başka üniye merkezi yatay geçiş yaptığımda geçtiğim üninin hazırlığından kesin muaf olur muyuum acaba?
  • Uludağ Üniversitesi - İktisat bölümüne yatay geçiş yapmayı düşünüyorum 1-2 puan öndeyim gelme şansı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sene sınavlara tekrar giriyorum ve gelecek bu puanla tercih yapacağım. Ayrıca şu an bir üniversiteye kayıtlıyım. Kısaca sorum şu, hem merkezi puanla yatay geçiş başvurusu hemde normal tercih yapabilir miyim? Çakışma gibi bir sıkıntı falan olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.
    Eylülden beri bu geçiş işini kovalıyorum.
    İnşallah yaz ortasında yapacağım.
    Yalnız inanılmaz morale ihtiyacım var.
    Geçmek istediğim bölümün tabanı 345 ve benim yerleştiğim puan 353 sizce şansım yüzde kaç?
    Geçmek istediğim okul ise Akdeniz Üniversitesi. Memleketim olduğu için. Bu iş ile yakından ilgilenenlerin her türlü yorumuna ruhen ihtiyacım var.
    İnşallah herkes gönlünde olan yerlere gider...
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    yönetmelikte merkezi sistemle tek sefer yatay geçiş yapma hakkı olduğu belirtilmiş ayrıca yatay geçişten sonra sadece eski okula dönme şansı olduğu yazıyor kayıtı yaptırmadığınız sürece sorun olmuyor
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Evet puanınızın eşit ve yüksek olması durumunda geçebilirsiniz..
  • furkan657 F kullanıcısına yanıt
    Normal şartlar altında geçiş yok bende siyaset bilimi okuyorum sınıfımızda Tıpta Doc. Dr olan değerli bir abimiz var beni İstanbul'a Hukuka geçmem için teşvik etti, lakin kabul etmedim ayrıca devlet üniversitesi değildi 20 bin ₺ istiyorlardı geçiş için , ,Hukuka sadece Adaletten geçiş var malesef...
  • ahmetozlu A kullanıcısına yanıt
    Hazırlığı geçmeniz durumunda %99 muaf olursunuz lakin geçmek istediğiniz üniversitenin öğrenci işlerini arayarak veya başvuru için gittiğinizde sormanız sizin açınızdan daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim .
  • Gastarbeiter kullanıcısına yanıt
    % 90 gelir fakat kalan % 10 olasılıkta belirlenen kontenjanda yatay geçiş başvurusunu yapanlar sizden üstte puanda olurlarsa yatay geçişiniz başarısız olur, tabiki bu küçük bir ihtimal normal şartlar altında rahatlıkla geçebileceğinizi düşünüyorum başarılar...
  • Kesinlikle olmaz gönül rahatlığıyla iki başvuruyuda yapabilirsiniz paşa gönlününüz hangi sistemi istersede onunla geçişi yaparsınız başarılar
  • soysalays S kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem, rahat olmanız içinizi ferah tutun Yök sağolsun bu konuda gayet başarılı bir politika izliyor ben sizin % 99 ihtimalle geçeceğinizi düşünüyorum.. Sağlıcakla
  • mrb ben bölüm değiştirmek istiyorum nasıl yapacam
  • İstanbul Üniversitesi merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçişide içeren akademik takvimi yayınladı.Merkezi yerleştirme puanı ek madde 1 'e göre geçişler için başvuru 3 Ağustosta başlayacak ve 28 Ağustosta sona erecek.Forumda sorulan soruların cevapları yatay geçişle ilgili topiklerde son derece ayrıntılı biçimde mevcut. Kısaca özetlemem gerekirse ek madde 1'e göre yatay geçişte eşdeğer ya da farklı bir diploma programına geçiş mümkün.Burada başvuruda esas olan geçilmek istenen puan türüyle aynı veya daha yüksek eşdeğer puana sahip olmak yeterli.Yatay geçiş bir defaya mahsus yapılabiliyor ve yatay geçiş sonrası önceki diploma programına da bir kereye mahsus olmak üzere tekrar geri dönüş mümkün.

• hocam daha başlamadı değil mi başvurular?genelde ağustos gibi başlıyolar sanırım.
  • Dediğim gibi başvurular 3 Ağustosta başlayacak.Başvuruyla ilgili ilan ise Temmuz ayı içerisinde çıkar.

• esmarasit kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim hocam.

• esmarasit kullanıcısına yanıt
    inşallah. ben ne olur ne olmaz benden tam 92 puan altta olan bir bölüme de başvurmayı düşünüyorum.
    inşallah ilk istediğim gelir. yorumunuz için çok teşekkür ederim.
  • Merhaba kardeşim ben de OMÜ'ye yatay geçiş yapmak istiyorum.Şimdi sorum şu yatay geçişlerde omü kredi sistemi olarak akts yi mi esas alır eski kredi sistemini mi?
  • Hocam Bilkent Ctis'ten Trakya Böte'ye geçmek istiyorum.Şu anda bilkentte hazırlık öğrencisiyim.Trakya 2014'te 293 ile kapatmış benim ek puanlı yerleştirme puanın 294.Sizce yatay geçiş yapabilir miyim?

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Geçmeniz büyük olasılık.. sorun olacağını sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.