Şimdi Ara

Merkezi yatay geçiş hk kafama takılan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun senesinde kazanmış olanlar merkezi yatay geçiş yapmak isterse hangi senenin puanı kullanılacak?

İstenilen üniversiteye başvururken ösym sonuç belgesi istyor sanırım hangisini atarsak.

Başka bir aklıma takılan
    Misal ben 2018 de odtü bilgisayara girecek kadar puan yaptim yani taban puandan fazla aldım ama mezuna kaldım 2019 yılında da odtü bilgiasayara girecek puan yapmadm ve başka bir x bölümüne yerleştm. Şimdi ben x bölümünde 1.sınıftayken odtü pcye geçmek istersem 2018 puanını kullanarak girebilir miyim? Ama 2018 de üniye yerleşmemiştm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burda bilgi bulamazsan yök'ü ara detaylı bilgileri veriyorlar

• Ek olarak bişey sormak istiyorum.donem sonunda mı geçiliyor yoksa yıl sonunda mi

• Yatay geciste universiteye kayit yaptirdigin sinav hangisiyse o siralamanla ve o senenin taban puanlari ile hareket edebilirsin.Yani 2019 sınavıyla yerlestiysen 2018i kullanamazsin.

Mesela ben 2018 ile yerlestim 2019 siralamalari beni ilgilendirmiyor.

• karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Bu forumdakiler yökten iyi biliyodur bak uruk hai bu işin piri adam

• Teşekkürler urukçuuum

• Yeni konu açmak istemedim buradan sorayım.
    Hocam bir tıptan başka bir tıpa merkezi yatay geçiş yaparsam 2. sınıftan mı başlatırlar? İlk yıl dersler çok farklı olmaz herhalde. Bunu nasıl öğrenebilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dubleonursuz D kullanıcısına yanıt
    Programlar uyuşursa myg yaptiginizda 2.siniftan başlatırlar diye biliyorum.Ama yine de tehlikeli bir durum 1 ders bile uyusmazsa sıkıntı olur tip-dis gibi bolumler icin.

Nereden ogrenilebiliyor bilmiyorum tam olarak.Her iki tarafin ogrenci islerine de sormak lazim tahminimce.

• Teşekkürler hocam. Kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merkezi y.g yaptim a dan z ye bilirim her seyini var sa bir sorun sor cevaplarım

• Hangi bölümde yaptınız hocam?

• Geçen yine Vanda askerim kullanıcısına yanıt
    2.sınıfta okuyan birisi sene sonunda %100 İng bölüme merkezi yapmak isterse geçeceği bölümün profunu atlayamazsa başvurusu iptal mi edilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

2.sınıfta okuyan birisi sene sonunda %100 İng bölüme merkezi yapmak isterse geçeceği bölümün profunu atlayamazsa başvurusu iptal mi edilir?
    hazırlık okuturlar
  • Pr. Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt
    soru: merhaba bende bu yıl başvuru yaptım bugün açıklandı 21 kişilik kontenjanı vardı bölümün 8 kişi başvurmuştu hazırlık atlama sınavını geçemedim okulun istediğim bölümünün başarı sıralamasından 8 bin daha iyi sıralamam var ama kabul edilmemişim ve sadece 3 kişi kabul edilmiş ve geçen sene başvuru yaptığımda kabul almıştım hazırlık sınıfından başlayacaktım olmadı gidemedim şimdi kabul edilmemişim böyle bir şey mümkün olabilir mi okulun 8 bin kişi önünde sıralamam lütfen yardımcı olun

cevap: merhaba. hazırlık veya 1. sınıfta iseniz ingilizce sınavına girmeden hazırlık okuma hakkınız var. ancak 2,3 . sınıfsanız ve okulun hazırlık sınıfını geçemezseniz yatay geçiş yapamıyorsunuz.

ekşide gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geçen yine Vanda askerim

Merkezi y.g yaptim a dan z ye bilirim her seyini var sa bir sorun sor cevaplarım
    Hocam ben türkçe elektrik elektronik müh okuyorum 1.sinifim sene sonu ingilizce elektrik elektronik mühe geçiş yapsam 2.siniftan mi baslatirlar 1den mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.