Şimdi Ara

Mesenger fotoğraf silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar messengerda fotoğraf siliyorum , karşıdan siliyorum fakat yeni mesaj attığımda yuvarlak içindeki ünleme tıkladığımda yazışmadaki fotoğraflardan bir türlü kaybolmuyor yok mu bunun temelli silme yolu mesajlardaki fotoğrafları

• Güncel
  • merhaba arkadaşlar mesenger paylaşılan içerik silme konusunda yardım istiyorum. bilgiler kısmına girince bütün resimler duruyor. tfn ya da pc de kaydı yok. bağlantısı yok. saçma sapan bir sürü şey denedim. hepsi değil bir kısmı silinmiş bir kısmı kalmış. uygulamayı kaldırdım. tekrar yükledim. sıfırladım falan ama olmadı. karşı tarafa da yaptırdım aynı işlemleri gitmiyor. her konuşma değil bazı konuşmalarda duruyor bzısında durmuyor. yardımcı olur musunuz. sorun resimler değil sorun sorunu çözüme kavuşturamamam.!! lütfen yardım
  • yok mu bileennnn
  • Merhabalar,

Bu sorun hakkında net bir bilgi yok, bende denemedim ancak şöyle denemenizi öneririm; PC üzerinden Facebook anasayfanızda mesajlar kısmına girin, orada silmek istediğiniz mesajı bulduktan sonra yukarıdaki "ayarlar" yani çark resmi var onu tıklayın ve çıkan menüde "mesajları sil" i tıklayın sonra o mesajlar içindeki silinecek olan mesajın sol başındaki kutuyu okeyleyin. Sonra alt tarafta "SİL" butonunu tıklayın böylece mesaj ve ekleri silinmiş olacak. Ayrıca ekstradan, telefondan uygulama ayarlarından "Messenger"i bulun ve ayarlarına girip verileri ve önbelleği sıfırlamayıda deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk9422 -- 10 Kasım 2017; 23:16:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk9422

Merhabalar,

Bu sorun hakkında net bir bilgi yok, bende denemedim ancak şöyle denemenizi öneririm; PC üzerinden Facebook anasayfanızda mesajlar kısmına girin, orada silmek istediğiniz mesajı bulduktan sonra yukarıdaki "ayarlar" yani çark resmi var onu tıklayın ve çıkan menüde "mesajları sil" i tıklayın sonra o mesajlar içindeki silinecek olan mesajın sol başındaki kutuyu okeyleyin. Sonra alt tarafta "SİL" butonunu tıklayın böylece mesaj ve ekleri silinmiş olacak. Ayrıca ekstradan, telefondan uygulama ayarlarından "Messenger"i bulun ve ayarlarına girip verileri ve önbelleği sıfırlamayıda deneyebilirsiniz.

çok teşekkür ederim cevap için. ancak zaten mesajlar silinmiş. resimler kalmış. önbelleği de sildim hatta takıntı haline getirip tlfnu fabrika ayarlarına döndüm. ama nafile. resimler duruyor. daha önceki konuşmalarda yok. çoğu konuşmama baktım kiminde var kimin de yok. anlamadım nasıl olacak. ve mesajlar silinmiş seçeceğim ekranda resim de yok. paylaşılan içerik kısmında sadece. bazı arkadaşlarımın mesengerı yok pcdene sayfa üzerinden konuşma bazıları uygulama. küfür edeceğim yahu :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WHATSAPP REHBER SİLME
    2 yıl önce açıldı
    iVault - Gizli Foto Galeri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.