Şimdi Ara

Meslek Lisesinden İmam Hatip'e Geçmek Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Meslek Lisesinde okuyorum. Ama hiç memnun değilim. Her gün 10 ders, haftada 49 saat ders var. Öğrencilerin çoğu keko. Öğretmenler çok yumuşak. Sınıftakiler hocayı trollüyor. Hocaların umrunda değil. Disiplin diye birşey yok.Ayrıca üniversite kazanma şansımız da çok düşük. Puanım sadece meslek lisesine ve İmam Hatip'e yetiyor. Sizce İmam Hatip'e geçmek mantıklı mı?

• up
  • Geçtiğin ihl ye göre değişir. Ihl'lerin normal liselerden farkı seçmeli ders olarak dini dersler ihlde zorunlu. Kuran ezberlerini verebileceksen zorlanmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • everest456 E kullanıcısına yanıt
    istanbuldaki en iyi imam hatiplerden birinde okuyordum. sonunda bıraktım. çok yoğun. meslek dersleri adamı çok sıkıyor. sen meslek lisesinde olduğuna göre iyi bir yerleştirme puanın yok. ve düşük bir imam hatip e gireceksin. benim girdiğim sene düz liseler vardı şuan o tarz liseler varsa oralara git. yada benim gibi açık liseye geçebilirsin. üniversite kazanma şansı okuldan ziyade kendinde bitiyor eğer iyi bir anadolu lisesinde okumuyorsan. sağlam bir çalışma ile herşeyi yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.