Şimdi Ara

MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ADIM 1 SİTEMİZ OLANhttp://www.myoteknikerler.com/ GİRİN VE DESTEK OLUN

FORM SİTEMİZE GİRİN ÜYE OLUN BİZE KATILIN ÖNÜZDEKİ GÜNLERDE MYO YASA TASARISI OYLANIYOR.
    http://www.myoteknikerler.com/forum/default.asp

GENEL BAŞKAN HAKAN BAYCIK DERKİ SİZLERE !!!

KANUN TEKLİFİMİZ MECLİSTE OYLANACAK.
    BU SİZLERE NELER GETİRECEK.

1- Askerlik süreleri 9 ay olacak myo mezunu birkısım yedek astsubay bir kısmıda er ve erbaş olarak yapacak

2- İş yerinde ustabaşı formen üretim kısım amirleri ( mühendis olmayan yerler) myo seçilmesi zorunlu olacak.

3-Sınavsız geçiş kalkacak okullarda sadece okumaya gelenler olacak. Düz liseli kardeşlerimizde bizlere katılacak. Kalite artacak.

4- MYO girdigin an devlet senin SSK nı yapacak.

5-İşyeri açma için devlet teşvik edecek.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/kanun_teklifi_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=60350

Biz kimiz tanıyın hakkımızı arıyoruz.

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=b8f1474c494bd184653917239beacc6c VİDEO

Kanun teklifinin linkini yukarıda verdim. İnceleyin bakın biz kimseye düşman degiliz sadece hakkımızı istiyoruz. Teknisyende Mühendiste bizim kardeşlerimiz arkadaşlarımız ...

Evet arkdaşlar ben sizlere işin özünü alattım daha çok madde var ama özetliyerek anlattım. Katılalım bizler yıllarca askerde er iş dünyasında işçi amele olarak çalıştık şimdi birleşelim. Birlik olalım zaman akıyor yasa için çalışalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatka -- 13 Haziran 2008; 20:47:58 >

• aleyküm selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah_light

aleyküm selam
    yazıyı düzenlesen böyle çok karmaşık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Alıntıları Göster
    mesela önemli yerlerini buraya alsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLÂL85

mesela önemli yerlerini buraya alsan

Alıntıları Göster
    bu yazıyı kimsenin okuyacagını sanmıyorum kopyala yapıştırla olmaz bu iş...
    önemli noktaları yazsan daha çok ilgi çekerdi emin ol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizra

bu yazıyı kimsenin okuyacagını sanmıyorum kopyala yapıştırla olmaz bu iş...
    önemli noktaları yazsan daha çok ilgi çekerdi emin ol...

Alıntıları Göster
    evet kim okur bu yazıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: intelci

evet kim okur bu yazıyı

Alıntıları Göster
    okunmaz abi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

okunmaz abi bu

Alıntıları Göster
    baba bu ne yaa
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Méchatronic

yazıyı düzenledim kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatka

quote:

yazıyı düzenledim kardeşim .

Alıntıları Göster
    saol
  • quote:

saol

Alıntıları Göster
    Bu vaatleri kaç yıldır duyuyoruz
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

paşa gönlün bilir birader dinlemek zorunda degilsin bu myo onurlu mücadelesi ve bir şekilde sonuçlanacak .

bizim dernek kariyerine sahip çıkacak myo lar la dolu okullarımızı kariyerimizi kurtaracagız...

• quote:

quote:

paşa gönlün bilir birader dinlemek zorunda degilsin bu myo onurlu mücadelesi ve bir şekilde sonuçlanacak .

bizim dernek kariyerine sahip çıkacak myo lar la dolu okullarımızı kariyerimizi kurtaracagız...

Alıntıları Göster
    umarım kabul görülür sonuçta bizim geleceğimiz bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizra

umarım kabul görülür sonuçta bizim geleceğimiz bu...

Alıntıları Göster
    bu vaatlere inanamıyorum ama bir kulagımda burda olur
  • quote:

bu vaatlere inanamıyorum ama bir kulagımda burda olur

Alıntıları Göster
    Valla arkadaşlar yaparsak herkes için iyi olacak buralara ben düz liseli arkadaşlarında gelmesini isterim. Kalite ve nitelik önemli bu yasa ile hepsi saglanacak...
  • quote:

Valla arkadaşlar yaparsak herkes için iyi olacak buralara ben düz liseli arkadaşlarında gelmesini isterim. Kalite ve nitelik önemli bu yasa ile hepsi saglanacak...

Alıntıları Göster
    bakın ben düzlise mezunuyum ve meslek yüksek okulundan mezun oldum bu sene eger bu anlatılanlar olacaksa iyi bir olanak ama bugüne gelmiş geçmiş çok öneri var hepside partilerle beraber gömüldü herşey bizde bitiyor

• quote:

bakın ben düzlise mezunuyum ve meslek yüksek okulundan mezun oldum bu sene eger bu anlatılanlar olacaksa iyi bir olanak ama bugüne gelmiş geçmiş çok öneri var hepside partilerle beraber gömüldü herşey bizde bitiyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

Pek hala kardeşim MYO sana meslek olarak faydası oldumu ?
    Ben endüstri meslek mezunuyum gazi myo bitirdim. Bizim dönemde sınavsız geçiş başladı okul serseri yuvasına döndü cevremde düz lise mezunu harbiden okumaya niyetli kardeşlerimizi öss de yerleşemediklerini görünce üzüldüm bence bu kanun çıkmalı onlarda bizim bölümlere gelmeli
    özetce herkes istediğini okumalı...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

Pek hala kardeşim MYO sana meslek olarak faydası oldumu ?
    Ben endüstri meslek mezunuyum gazi myo bitirdim. Bizim dönemde sınavsız geçiş başladı okul serseri yuvasına döndü cevremde düz lise mezunu harbiden okumaya niyetli kardeşlerimizi öss de yerleşemediklerini görünce üzüldüm bence bu kanun çıkmalı onlarda bizim bölümlere gelmeli
    özetce herkes istediğini okumalı...

Alıntıları Göster
    söylediklerine hak veriyorum hem de çok büyük bir hak
    dedigin gibi myo ipini koparan gelmiş bölümle alakası olmayan zibidilerle dolmuş askerlige gitmemek için baba parası yiyen ve 2004 yılından beri devamlı yaz okuluna kalanlar bunlar çabası adam motor meslek lisesinden mezun ama inanırmısın ben den sınawda tiyo istiyor düşünebiliyormusun düzliseliyim benden motorla ilgili sorunun cevabını istiyor ne oldu şimdi hepsi döküldü hoca bir müfredata girdiler sayısal sorulara bir geçtiler hepsi döküldü adamlara ne yönden baksan boşlar genele yaymıyorum laflarım çarpıtılmasın kız için askerlik için okula geliyorlar

şimdi myo bana ne kazandırdıgına deginirsek ben ilk sınıfı maraşta okudum orda atölye görebiliyordum hiç olmassa ikinci sınıfı adana myo yatay yaparak asrın hatasını yaptım burda atöleye war hemde en iyisinden temsanın açmış oldugu bir atölye ama hiç içeri girdinmi diye sorma giremedim

ama kazandırdıgı çok şey var ben hiç olmassa otomotivle ilgili ne bilgi varsa ögrendim digerleri gibi kız peşinde koşmadım

finaller bitmişti ben halen bölümüm olan otomotivin kitabını alıp okuyordum myo bana kattı birşey yok benim bana kattım çok şey var

• quote:

söylediklerine hak veriyorum hem de çok büyük bir hak
    dedigin gibi myo ipini koparan gelmiş bölümle alakası olmayan zibidilerle dolmuş askerlige gitmemek için baba parası yiyen ve 2004 yılından beri devamlı yaz okuluna kalanlar bunlar çabası adam motor meslek lisesinden mezun ama inanırmısın ben den sınawda tiyo istiyor düşünebiliyormusun düzliseliyim benden motorla ilgili sorunun cevabını istiyor ne oldu şimdi hepsi döküldü hoca bir müfredata girdiler sayısal sorulara bir geçtiler hepsi döküldü adamlara ne yönden baksan boşlar genele yaymıyorum laflarım çarpıtılmasın kız için askerlik için okula geliyorlar

şimdi myo bana ne kazandırdıgına deginirsek ben ilk sınıfı maraşta okudum orda atölye görebiliyordum hiç olmassa ikinci sınıfı adana myo yatay yaparak asrın hatasını yaptım burda atöleye war hemde en iyisinden temsanın açmış oldugu bir atölye ama hiç içeri girdinmi diye sorma giremedim

ama kazandırdıgı çok şey var ben hiç olmassa otomotivle ilgili ne bilgi varsa ögrendim digerleri gibi kız peşinde koşmadım

finaller bitmişti ben halen bölümüm olan otomotivin kitabını alıp okuyordum myo bana kattı birşey yok benim bana kattım çok şey var

Alıntıları Göster
    Kardeşim bizim forma gel myotekniker.com a beklerim.

• quote:

Kardeşim bizim forma gel myotekniker.com a beklerim.

Alıntıları Göster
    ÜNİVERSİTELERİMİZ OLAN MYO LARI KURTARALIM. YAŞATALIM ONLAR BİZİM SANAYİNİN TEMEL TAŞLARI ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.