Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun son videosu 90 dk mış...Şimdiden kolaları ve cipsleri hazırlayın...
  • az kaldı geliyor
  • Metal gear serilerinin cutscenleri meşhurdur zaten bitmek bilmez çoğu zaman ama bu kadar abartacaklarını sanmam.yaparlarsada eziyetten başka bi şey olmaz.90 dk oturupta izlenirmi be.toplamda 10 saatse hepten yandık zaten.
    bu arada keşke snake'i yaşlandırmasalarmış ne gerek vardı ki. hep bildiğimiz gibi kalsaydı keşke.
  • Ben bugün sadece MGS 4 için 80 lik NTSC-J/Asia makina aldım bekliyorum 13 haziranı!...(biliyorum 12 sinde ama buraya 13 ünde gelir sanırım..)
  • Beyler MGS4 4,6 GB yükleme yapacakmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

Beyler MGS4 4,6 GB yükleme yapacakmış...

Aman arkadaşım deme öyle şimdi malum kişiler basacak burayı.Yok bizde install yok falan filan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

Beyler MGS4 4,6 GB yükleme yapacakmış...

Aman arkadaşım deme öyle şimdi malum kişiler basacak burayı.Yok bizde install yok falan filan...

haklısın valla pardon
  • Baskıııııııııııııın, Yok bizde install filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Baskıııııııııııııın, Yok bizde install filan

8.5 Gb DVD var ne gerek var . (kavga çıksın diye yazmadım maksat eğlence )...
  • Tüm Playstation'un HDD'si kurban olsun bu oyuna, 4gb'ın lafı mı olur ?
  • arkadaslar PS3+MGS4 paket nezaman cikcak belli bir tarih varmi saygilar.
  • mgs4 1080p mi 720p mi çıkacak bilgisi olan varmı bu oyuna 1080p yakışır bence
  • 50 gblik oyunun 4.6si yukleme ise kotu degil.... bakalim oyun ne etki yapacak, en erken temmuz- agustos gibi alirim herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

mgs4 1080p mi 720p mi çıkacak bilgisi olan varmı bu oyuna 1080p yakışır bence

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)

720p

• 120'den asağı ilk 1 ay spot zor satılır

ps3'üm ilk defa gt5p ile hakkını verdi bakalım bu oyun nasıl olucak
  • Arkadaşlar herkes çıkış zamanı, fiyatı gibikonulardan bahsediyor fakat benim aklıma birşey takıldı.

"Courage is Solid" isimli trailer da Snake yaşlı halinden genç haline kamuflaj değiştirme efektiyle dönüyor. Kojima'nın bu konuda bir demeci falan var mı acaba?

Hatta buyrun o anın resimleri;

Trailer'da 01:20-01:22 ci saniyelere denk geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnn2 -- 25 Mayıs 2008; 18:14:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysnn2

Arkadaşlar herkes çıkış zamanı, fiyatı gibikonulardan bahsediyor fakat benim aklıma birşey takıldı.

"Courage is Solid" isimli trailer da Snake yaşlı halinden genç haline kamuflaj değiştirme efektiyle dönüyor. Kojima'nın bu konuda bir demeci falan var mı acaba?

Hatta buyrun o anın resimleri;

Trailer'da 01:20-01:22 ci saniyelere denk geliyor...

Bu olay ilk kez bir trailerda çıkmıştı aslında (TGS 2007 trailerı idi sanırım). Hani Snake şu meşhur heykellerin yanına gelip heykellerden birisinin alt kısmını tutuyordu. PMC'ler uzaklaşınca da ayağa kalkıp kamera henüz boyundan aşağısını gösterirken Octo-Camo kamuflaj sesini duyuyorduk. Kamera yüz kısmına geldiğinde ise Snake genç haline dönüşmüş biçimde sigarasını yakıyordu ve bu arada bir kuş suratına pisliyordu. Cidden acaba oyuna ne gibi bir katkısı olacak merak ediyorum...

• Evet hatırlıyorum o sahneyi =) Az gülmemiştim kuş üstüne pislediğinde.

Bana kalırsa MGS 2 ve 3 de olduğu gibi oyun yine iki ayrı zaman diliminde geçecek, Kojima'da bu noktaya dikkat çekmek için bu videoları özellikle hazırlattı, aslında oyunda direk bu şekilde yaşlıdan gence geçerken görmeyeceğiz Snake'i. Genç halimizle birşeyler karıştırıp, iyice yaşlanınca işin sonunu getireceğiz gibime geliyor. Bu iki zaman aralığınında arası MGS 4 ün daha şimdiden meşhur olan oyun sonu videosu gibi bir video ile bağlanır birbirine muhtemelen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysnn2

Evet hatırlıyorum o sahneyi =) Az gülmemiştim kuş üstüne pislediğinde.

Bana kalırsa MGS 2 ve 3 de olduğu gibi oyun yine iki ayrı zaman diliminde geçecek, Kojima'da bu noktaya dikkat çekmek için bu videoları özellikle hazırlattı, aslında oyunda direk bu şekilde yaşlıdan gence geçerken görmeyeceğiz Snake'i. Genç halimizle birşeyler karıştırıp, iyice yaşlanınca işin sonunu getireceğiz gibime geliyor. Bu iki zaman aralığınında arası MGS 4 ün daha şimdiden meşhur olan oyun sonu videosu gibi bir video ile bağlanır birbirine muhtemelen...

Dediğin mantıklı gibi duruyor aslında. Ortaya bir çok teori attılar en mantıklısı bu diyebilirim hatta. Ancak şimdilik yapmamız gereken yalnızca pre-orderlarımızı verip 12 Haziran'ı beklemek .

• Bakin nette ne buldum;

"Only on X360" :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.