Beyler hiç mgs oynamadım ve görüyorumki belkide ps nin en çok sevilen oyunu. Bu oyun hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Türü nedir, hangi oyunlara benzetebilirsiniz (bu sorunun cevabını tahmin edebiliyorum, ' o hiçbir oyuna benzemez!'). Savaş ağırlıklımı, bulmacalar varmı, vs...
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
Beyler hiç mgs oynamadım ve görüyorumki belkide ps nin en çok sevilen oyunu. Bu oyun hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Türü nedir, hangi oyunlara benzetebilirsiniz (bu sorunun cevabını tahmin edebiliyorum, ' o hiçbir oyuna benzemez!'). Savaş ağırlıklımı, bulmacalar varmı, vs...
pata küte oynanmayan gizlenme ile alakalı bir oyundur kamera açısı senin gizlenmene odaklı olarak ayarlıdır gizlenme ve öldürmeme ile yüksek derece verir oyun sonunda ama tarzı sana kalmış istersen gizlen ve öldür yada gizlenme yada öldürme kaç yada gizlenme öldür vs.
ama en makbulu gizlen ve öldürmedir
Stealth Action türünde eşi benzeri olmayan oyun dünyasının en iyi ama en iyi oyunlarından biridir
ya bu japon hatunlara hastayım ya hepsi mi bnm tipim olur
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
YA BENDE MGS 2 VARDI KAMERA AÇILARINDAN Bİ TÜRLÜ NE OLDUUNU ANLAMADIM ÇOK ZOR GİBİYDİ YOKSA BANAMI ÖYLE GELDİ ISINAMADIM OYUNA BIRAKTIM BU NASIL Bİ KAMERA SİSTEMİ DEDİM AMA SON OYUN YENİ BİR KAMERA AÇISI İLE OYNANIYOMUŞ SANIRIM BUNU OYNARIM BEN KESİN VİDEOLAR ÇOK GÜZEL
According to the latest edition of PSW magazine (scan via TomEmo12 of GT forums), a demo of Metal Gear Solid 4 is due to hit PSN next month as the writer teases "want more MGS 4? Well you'll get it very soon. The stage played here will be out on the PSN store in the next month."
PSW dergisine göre oyunun demosu şubat ayında geliyormuş.
İnşallah.
Kojima: Blu-Ray MGS 4 Için Yetersiz Kaldı
Ünlü serinin yaratıcısı Hideo Kojima'nın 50 Gb veri depolayabilen Blu-Rayler hakkında söylediği bu sözler dikkat çekici.
Kendisi ile yapılan röportajda Blu-Ray'e MGS 4'u zar zor sığdırdığını söylemesi herkesi şaşırttı."Oyunda bazı dosyaları sıkıştırarak ancak oyunu 50 Gblik Blu-Ray'e koyabildim" diyen Kojima,eğer hala DVD kullanılıyor olsaydı,aşağıdaki durum bizleri bekliyor olacaktı.
MGS online betayı ilk test eden siz olun.Ön sipariş verdiğiniiz takdirde bir şifreye sahip olacaksınız.Bu şifreyle MGS online betada yer alabileceksiniz.MGS online beta Nisan sonuna doğru aktif olacak.Oyunseverlere duyrulur.
Daha önceki haberimizde MGS Online Beta testlerinden bahsetmiştik. MagicBox'un haberine göre 12 Haziran 2008 de piyasaya çıkacak olan MGS4 : Guns of the Patriots 3 farklı versiyon ile piyasadaki yerini alacak.. Bunlar ;
-Normal Versiyon : Metal Gear Online Starter Pack ( Online Beta testleri 21 Nisan'da başlayacak.) -Special Edition : içerisinde MGS4'ün yapım aşamasının anlatıldığı bir Blue-Ray bulunacak. -Premium Pack : Bu paket ise içerisinde Special Edition'un yer aldığı Ps3 MGS4 Bundle.
Arkadaşlar oyun full 1080p desteği le gelecek mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: Neuvelle
Kojima: Blu-Ray MGS 4 Için Yetersiz Kaldı
Ünlü serinin yaratıcısı Hideo Kojima'nın 50 Gb veri depolayabilen Blu-Rayler hakkında söylediği bu sözler dikkat çekici.
Kendisi ile yapılan röportajda Blu-Ray'e MGS 4'u zar zor sığdırdığını söylemesi herkesi şaşırttı."Oyunda bazı dosyaları sıkıştırarak ancak oyunu 50 Gblik Blu-Ray'e koyabildim" diyen Kojima,eğer hala DVD kullanılıyor olsaydı,aşağıdaki durum bizleri bekliyor olacaktı.