Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
99.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hiç mgs oynamadım ve görüyorumki belkide ps nin en çok sevilen oyunu. Bu oyun hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Türü nedir, hangi oyunlara benzetebilirsiniz (bu sorunun cevabını tahmin edebiliyorum, ' o hiçbir oyuna benzemez!'). Savaş ağırlıklımı, bulmacalar varmı, vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Beyler hiç mgs oynamadım ve görüyorumki belkide ps nin en çok sevilen oyunu. Bu oyun hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Türü nedir, hangi oyunlara benzetebilirsiniz (bu sorunun cevabını tahmin edebiliyorum, ' o hiçbir oyuna benzemez!'). Savaş ağırlıklımı, bulmacalar varmı, vs...

pata küte oynanmayan gizlenme ile alakalı bir oyundur
    kamera açısı senin gizlenmene odaklı olarak ayarlıdır
    gizlenme ve öldürmeme ile yüksek derece verir oyun sonunda
    ama tarzı sana kalmış istersen gizlen ve öldür yada gizlenme yada öldürme kaç yada gizlenme öldür vs.

ama en makbulu gizlen ve öldürmedir

Stealth Action türünde eşi benzeri olmayan oyun dünyasının en iyi ama en iyi oyunlarından biridir

•  Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)

ya bu japon hatunlara hastayım ya
    hepsi mi bnm tipim olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Beyler hiç mgs oynamadım ve görüyorumki belkide ps nin en çok sevilen oyunu. Bu oyun hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Türü nedir, hangi oyunlara benzetebilirsiniz (bu sorunun cevabını tahmin edebiliyorum, ' o hiçbir oyuna benzemez!'). Savaş ağırlıklımı, bulmacalar varmı, vs...

http://forum.donanimhaber.com/m_11312429/mpage_1/key_//tm.htm

buraya bir göz at.
  • Teşekkürler İtachi
  • YA BENDE MGS 2 VARDI KAMERA AÇILARINDAN Bİ TÜRLÜ NE OLDUUNU ANLAMADIM ÇOK ZOR GİBİYDİ YOKSA BANAMI ÖYLE GELDİ ISINAMADIM OYUNA BIRAKTIM BU NASIL Bİ KAMERA SİSTEMİ DEDİM AMA SON OYUN YENİ BİR KAMERA AÇISI İLE OYNANIYOMUŞ SANIRIM BUNU OYNARIM BEN KESİN VİDEOLAR ÇOK GÜZEL
  • bu oyunun topici boş bırakılır mı yav
  • Oyunun çıkacağı yokta ondan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Oyunun çıkacağı yokta ondan.

evet sabırlar tükendi hakkaten
  • Bunlara bir göz atın isterseniz .Açlığımızı yatıştırmaz amma... http://www.ripten.com/2008/01/08/over-70-weapons-in-mgs4-new-english-demo-footage/
  • vakti olan varsa CES te mgs4 lbp ile ilgili cok video,bilgi vb seyler yayınlandı..biraz baktım haber sitelerine ama uzun uzun yazıcak vaktim yok..

en onemli bilgi ise subatta mgs4 un cıkıs tarihi acıklanıcakmıs

mayıs,haziran gibi cıksa butun yaz oynanır valla bu oyun
  • http://www.youtube.com/watch?v=GDsiPSfyNX8&eurl=http://www.ripten.com/2008/01/08/over-70-weapons-in-mgs4-new-english-demo-footage/
    beyler bu videoyu izledim de oyunun eski havası yok gibi sanki ya çok moralim bozuldu yani. cod 4 havasında geçiyor çatışmalar falan. umarım böyle olmaz tüm oyun ya
  • Metal Gear Solid 4 demo due to hit PSN next month

According to the latest edition of PSW magazine (scan via TomEmo12 of GT forums), a demo of Metal Gear Solid 4 is due to hit PSN next month as the writer teases "want more MGS 4? Well you'll get it very soon. The stage played here will be out on the PSN store in the next month."

PSW dergisine göre oyunun demosu şubat ayında geliyormuş.
  • İnşallah.
  • Kojima: Blu-Ray MGS 4 Için Yetersiz Kaldı

Ünlü serinin yaratıcısı Hideo Kojima'nın 50 Gb veri depolayabilen Blu-Rayler hakkında söylediği bu sözler dikkat çekici.

Kendisi ile yapılan röportajda Blu-Ray'e MGS 4'u zar zor sığdırdığını söylemesi herkesi şaşırttı."Oyunda bazı dosyaları sıkıştırarak ancak oyunu 50 Gblik Blu-Ray'e koyabildim" diyen Kojima,eğer hala DVD kullanılıyor olsaydı,aşağıdaki durum bizleri bekliyor olacaktı.

Kaynak: haberkonsolu.blogspot.com
  • MGS Online Beta Onaylandı

MGS online betayı ilk test eden siz olun.Ön sipariş verdiğiniiz takdirde bir şifreye sahip olacaksınız.Bu şifreyle MGS online betada yer alabileceksiniz.MGS online beta Nisan sonuna doğru aktif olacak.Oyunseverlere duyrulur.

• MGS4 3 Farklı Versiyon ile Geliyor.

Daha önceki haberimizde MGS Online Beta testlerinden bahsetmiştik. MagicBox'un haberine göre 12 Haziran 2008 de piyasaya çıkacak olan MGS4 : Guns of the Patriots 3 farklı versiyon ile piyasadaki yerini alacak.. Bunlar ;

-Normal Versiyon : Metal Gear Online Starter Pack ( Online Beta testleri 21 Nisan'da başlayacak.)
    -Special Edition : içerisinde MGS4'ün yapım aşamasının anlatıldığı bir Blue-Ray bulunacak.
    -Premium Pack : Bu paket ise içerisinde Special Edition'un yer aldığı Ps3 MGS4 Bundle.

•  Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu)

Yeni MGS4 scan resimleri yayınlandı. Scan'lar için tıklayın.

• Arkadaşlar oyun full 1080p desteği le gelecek mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Kojima: Blu-Ray MGS 4 Için Yetersiz Kaldı

Ünlü serinin yaratıcısı Hideo Kojima'nın 50 Gb veri depolayabilen Blu-Rayler hakkında söylediği bu sözler dikkat çekici.

Kendisi ile yapılan röportajda Blu-Ray'e MGS 4'u zar zor sığdırdığını söylemesi herkesi şaşırttı."Oyunda bazı dosyaları sıkıştırarak ancak oyunu 50 Gblik Blu-Ray'e koyabildim" diyen Kojima,eğer hala DVD kullanılıyor olsaydı,aşağıdaki durum bizleri bekliyor olacaktı.

Oha yav ne koydular oyunun içine o kadar Kojima artistlikmi yapiyor yoksa

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.