Metallica'nın cover yaptığını söylemek istemiş. Metallica'nın değil yani doğru söylüyor.
astronomy
Fade To Black
quote:
Orjinalden alıntı: drony
metallicayaı hiç sevmem. fakat bu şarkının söleri çok güzel. Nothing else mathers
onlarda s3eni sevmez zaten ayrıca evenisenzi 5 e katlar cebine kor sonrada çıkartıp 5 ile çarpar sonrada üstüne konsere çıkıp f**k yeah!!!!! diye bağırır
1
wherever i may roam until it sleeps nothing else matters
sevmediklerim son albümündeki tüm parçalar.
metal militia,one,LEEPER MESSIAH!!!!,BLİTZKRİEG
one,fade to black
MERCYFUL FATE
fade to black
kesinlikle LEEPER MESSIAH
quote:
Orjinalden alıntı: korncu21
bide s&m deki no leaf clover ı unutmamk lazım çok güzl
evet süperr
quote:
Orjinalden alıntı: denostar
quote:
Orjinalden alıntı: RisinGson
quote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
quote:
Orjinalden alıntı: JoS
Whiskey İn The Jar
o şarkı metallica nın değil...
metallicanın kardeş
Metallica'nın cover yaptığını söylemek istemiş. Metallica'nın değil yani doğru söylüyor.
Evet kastettiğim şey o şarkıyı metallica nın yazmadığıydı - tıpkı Garage albümündeki diğer bütün şarkılar gibi - cover yaptılar şarkıya o kadar...Ama sağlam cover oldu orası ayrı...
Tabiki de ASTRONMY
for whom the bell tolls. master of puppets
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: denostar
quote:
Orjinalden alıntı: RisinGson
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: JoS
Whiskey İn The Jar
o şarkı metallica nın değil...
metallicanın kardeş
Evet kastettiğim şey o şarkıyı metallica nın yazmadığıydı - tıpkı Garage albümündeki diğer bütün şarkılar gibi - cover yaptılar şarkıya o kadar...Ama sağlam cover oldu orası ayrı...
ben şarkıyı indirip dinledim ama pek güzel değil... çok yumuşak bir şarkı... rock ama yaramaz... metallica manyaq sülemiş bu şarkıyı...
bugün dikkatli araştırırsanız metallica nın ilk turneye çıktığı tarihten bugüne kadar konserlerde en çok çalınan parça,
FOR WHOM THE BELL TOLLS...
bu da demek oluyor ki Metallica nın en sevilen parçası bu...!
metal militia hakkaten güzel eski de olsa.nothing else matters klasik zaten.fade to black çok güzel. ama en güzeli astronomy bence
Abi başta Muster of Puppets demiştim...
Sad But True yi unuttum... Bence bunlar en sert parçalarından biri!