beyler gelin dh loncası açıp oynayalım. reklamını yapabilecek olan varsa ortak olabiliriz. altyapı çok sağlam her şeyi mükemmel yaptım ama reklam yapamıyorum. belki de şuan piyasdaki en iyi ve hatasız sunucudur ama kimse yok :( |
Metin2 pvp server açtım
-
-
biz silkroadçıyız agaaa
-
keyfine bi açıp bakarım ama reklamsız imkanı yok sürdürülebilir olmasının
edit: alternatif 1-2 linkleri çalısmıyor
edit2: hocam kusura bakma da pek olmamış gibi. wslik desen wslik değil emek desen emek değil çok arada derede kalmış bu. gereksiz görevleri de kaldırmamışsın belki biraz daha kurcalarım hevesini de kırmak istemem ama çok uzun soluklu da olmaz gibi bu server
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 22 Eylül 2024; 16:11:36 > -
Olur hocam, çünkü masrafım yok, sunucular bana ait ve kapanma ihtimali yok. Zamanla geliştirebiliriz oyunculardan gelen yorumlarla. Benim amacım para kazanmak değil zaten, eğlenebileceğimiz bi sunucu yapmak. Bekliyorum yorumlarını.
-
Şu Metin2 ve Knight online acayip bir ortam. Adamlar çocukluktan bu oyuna başlayıp, büyüyünce de bu oyunlarda item al sat yaparak ev vs geçindiriyor..
Keşke demeyi sevmem ama counter strike ve tf2, lol oynayacağıma bu oyunları oynasaydım.. Belki bende parayı bulurdum.
-
27 eylül akşam saat 8 de ben de açıyorum hocam
-
Serverlar ney Linux mu kullanıyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X