Şimdi Ara

Metro 2033 Goruntu Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyunu dun ındırıp kurdum.Dun gece yaklasık 1 saat boyunca sorunsuz oynadım...8800gt ekran kartım var.Dun geceye kadar 196.75 driverı kuruluydu.Bugun oyunu actıgımda ıse buyuk bır sorunla karsılastım.Oyuna gırerken goruntu normal fakat ana menude sapıtmaya baslıyor.Goruntu bırbırıne gırıyor , karman corman bırsey oluyor.Belkı sorun driverdandır dıye son driverı (197.13) ındırdım ama nafıle.Duzelen bırsey yok.Ekranın ust kısmında ufacık bır ekran cıkıyor orası da ekrandakı goruntunun aynısını verıyor fakat cok ufak oldugu ıcın hıcbırsey anlasılmıyor.Menuyu kullanabıldıgım ıcın oyuna gırebılıyorumOyun baslasa bıle goruntu aynı.Ses var goruntu yok .Goruntu oyun baslayınca ya karman corman ya da sıyah ekran seklınde.Sorunu gostermek ıcın ss koymak ısterdım ama oyunda ılgınc bır sekılde fraps calısmıyor.Dun de calısmıyordu zaten.Yardımcı olursanız sevınırım.Daha chapter 2deyım.Hevesım kursagımda kaldı.

• Aynı sorun bende de oldu ben daha oyuna giremedim sen yine chapter 2 ye gelmişsin lütfen bilen biri yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhoOp -- 31 Mart 2010; 17:12:02 >
  • Oyun bende çalışıyor ilk yüklediğimde fraps ta çalışıyordu her ne olduysa artık bu oyunda fraps çalışmıyor
  • "Kıl" bır oyun oldugu frapsı calıstırmamasından da bellı zaten Üstadlar bır el atın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

"Kıl" bır oyun oldugu frapsı calıstırmamasından da bellı zaten Üstadlar bır el atın yahu

başka oyunlarda sorun oluyormu
  • quote:

başka oyunlarda sorun oluyormu

Fear 2 , bioshock 2 ve gta4te denedım bı sıkıntı yok.Sadece metro 2033te dedıgım sorun var.
  • sımdı oyunu kaldırıp bastan yukledım duzelır dıye ama duzelmedı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim ses sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olacak kımse yok mu??
  • Benzer birşey bana olmuştu.Oyunu ilk açtığımda rahat rahat oynadım, 1 saat kadar sonra oyundan çıktım ve malum bilgisayarı download'a bıraktım.Tekrar geri döndüğümde açtım oyunu ve gene kaldığım yerden başladım.Fakat 5 dk kadar oynadıktan sonra oyun takılıyordu.Benimde reset atmam gerekiyordu.Güncellemeler vs. vs. derken olmadı.En sonunda bilgisayarı biraz dinlendirdim ve tekrar açtım bu sefer rahat rahat oynuyordum.Belki bilgisayarı dinlendirmen gerekebilir Sistemim Intel i5, ATI Radeon HD 5770, 4gb Ram.
  • quote:

Benzer birşey bana olmuştu.Oyunu ilk açtığımda rahat rahat oynadım, 1 saat kadar sonra oyundan çıktım ve malum bilgisayarı download'a bıraktım.Tekrar geri döndüğümde açtım oyunu ve gene kaldığım yerden başladım.Fakat 5 dk kadar oynadıktan sonra oyun takılıyordu.Benimde reset atmam gerekiyordu.Güncellemeler vs. vs. derken olmadı.En sonunda bilgisayarı biraz dinlendirdim ve tekrar açtım bu sefer rahat rahat oynuyordum.Belki bilgisayarı dinlendirmen gerekebilir Sistemim Intel i5, ATI Radeon HD 5770, 4gb Ram.

İnsan degıl kı bu dınlendıreyım Saka bır yana sabah pcyı actıktan en fazla 1-2 saat sonra oyuna gırmıstım.O 1-2 saatte de nette takılmıstım.Pc yorgun degıldı yanı Oyunu bastan kurdum yıne duzelmedı meret.Ben drıver sorunu olabılecegı suphesını tasıyorum.Daha eskı bır drıver mı kursam ne yapsam??

• sorunu hala cozemedım arkadaslar.bır el atın lutfen.yoksa oyun elımde patlayacak!!
  • Arkadaslar ben yanlıslıkla oyunun goruntu buyukluguyle oynadım duzeltemiyorum oyunu acmadan nasıl ayarlarım?
  • Arkadaslar nasıl yapıcagımı buldum ama kaydedemiyorum erisim engellendi diyor onu nasıl duzelticem?
  • görüntü büyüklüğünden kastınız çözünürlük mü? eğer öyleyse oyun ayarlarından çözünürlüğü kendi ekranızın asıl çözünürlüğüyle aynı yapın düzgün bir görüntü alırsınız o zaman. oyunu açmadan düzeltmek ne demek onu anlamadım, masaüstünüzün çözünürlüğünümü ayarlayamıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.