Şimdi Ara

Metro Turizm'in Yemek Molalarında Kurduğu Tuzak ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
1
Favori
22.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen ölmeden gideceğin yere vardığına şükret
  • Fiyatlar biraz pahalı ama çok abartı değil. Çok aç olsam verdiğim paradan rahatsız olmazdım şahsen. Normalde Çay 5 tl çorba 10 tl diyen arkadaş baya abartmış. Çorba mercimek, ezogelin falansa 5 lira normalidir. Çay içinde max 4 tl.

Ekleme: Aslında zaten onca olaydan sonra hala metro turizmden bilet aldığın için sana müstehak. Başınıza kötü bişey gelince sorgulayın anca siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 13 Mayıs 2017; 13:34:10 >
  • Bütün dinlenme tesisleri böyle. İster otobüsle git ister arabayla. Hatta yol üzerindeki hiç bir restoranda bile durmam ben açlıktan ölecek olsam da. Market tarzı bir şey ararım, bir eti form alsam bile suyla içer gideceğim yere kadar midemi bastırırım. Geçirebildikleri kadar geçirirler yol üzeri dükkanlar. Hele hediyelik eşya satanlar of of of. Yapın bir soğuk sandviç mis gibi yersiniz arabada otobüste. Hayır herkesin ekmek kapısı kazansın lafımız yok ama insanı da enayi yerine koymayın be kardeşim.

Hatta bazı tesislerde sen köfte porsiyon alırsın eşin ya da çocuğun da tatmak ister ama orada duran mahlukat gelip tam ağzına atacakken " maalesef yemek paylaşımı yasak " der. Böyle aptal tesisler bile var . Amaç herkese tek tek 1 porsiyon yemek satarak KAZIKLAMAK. Hepsi bir değil tabi adam gibi tesisler de var. Zaten çoğu kişi böyle yerlerde yemek yemediği için sulu/sıcak ev yemeği tarzı yemekler günlerce durur orada.

Dinlenme tesislerinde yiyebileceğiniz en taze şey gözleme ve yanına da çay. Ya da çorbası falan varsa tesisin çorba çok gider.

• Otogarlarda aynı. Ama birde şu var. Adam 6 metrekare dükkana 18 bin lira aylık kira veriyor. 3 vardiye adam çalıştırıyor. 25 kuruşa su satsa komple zarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir durumda yapçağın tek şey çorba alıp çorbaya verdiğin fiyatın 2 katı tutarında bedava ekmeklerden alıp bir güze yemek .
  • Ona bakacaksak uçağa hiç binmeyelim..
  • Ucuz kurtulmussunuz gozleme ile.zira yuze bosalma tecavüz dayak bunların menusunde olmazsa olmaz

• sulu yemek dışında fiyatlar normal (her yerde olan fiyatlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Metro ile ne alakası var? Dinlenme tesisleri hep kazık zaten. Çoğu insan evde yiyip öyle çıkıyor yola. Zaten 4-5 saatlik bir yol. Amma kıvrandın ey fani.

haksızlıga göz yuman dilsiz şeytandır ey fani %500 kar etmek haksızlık değilde nedir

Ben zaten dinlenme tesislerinde bir şeyler yeyip içmem, her şeyi evden çıkmadan kendim hazırlarım da olaya "%500 kar" gözüyle bakmamak lazım, bu adam 1 liraya aldığı şeyi 6 liraya satmıyor, 1 liraya mal ettiği şeyi üzerine emeğini de katıp işleyerek hizmet olarak 6 liraya veriyor,o bakımdan ben hizmet sektörüne asla pahalı demem, adam hizmet ediyor ve emeğinin karşılığını ne görüyorsa onu istiyor, alıp almamak size kalmış, ben şahsen almıyorum. Dr. diye başlıyor nickiniz, Dr. misiniz bilemem ama eğer Dr. iseniz siz de hak ettiğiniz gibi yılların eğitim-bilgi-birikimini verdiğiniz hizmetle harmanlayıp insanlara satıyorsunuz, belki 5 lira maliyeti olan bir hizmeti 200'e veriyorsunuz, ama bu sizin annenizin ak sütü gibi helaldir,ha yok ben hakkımdan az olanı hastalardan istiyorum diyorsanız ya bir hastanede çalışıyorsunuzdur ya da bunu kendi yerinizde yapıyorsanız zaten hasta kaybedersiniz, ben şahsen bir Dr.'ye gitsem hakkını isteyen Dr.'ye gitmeyi tercih ederim... Ama dışarıda yeyip içmeye para harcar mıyım, mecbur kalmadıkça asla, hele hele de dinlenme tesislerinde, dediğim gibi evde hazırlıyorum, hem daha besleyici oluyor hem de daha ucuza daha sağlıklı oluyor evde hazırlamak... Bu benim tercihim, harcamak isteyen varsa da bu hizmete biçilen değer neyse verecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Otogarlarda aynı. Ama birde şu var. Adam 6 metrekare dükkana 18 bin lira aylık kira veriyor. 3 vardiye adam çalıştırıyor. 25 kuruşa su satsa komple zarar.

Kesinlikle katılıyorum, devletin yüksek işyeri kiralarına el atması lazım... İşletip alın teri dökenin kazandığına laf ediyoruz da havadan 18bin lira kazanan adamı kimse görmüyor.
  • Gayet ucuzmus ben Restourant supervizoruyum ucretler makul.

• Bu konuda olağan üstü bir şey varsa o da mola yerindeki fiyatlar değil, Metro Turizm otobüsüne binip başınıza bir şey gelmeden (Muavin taciz eder, araç personeli sizi döver, kaza olur, yolda motosiklet sıkıştırırsız vs... ) yolculuğu tamamlamanız olmuş. 3 - 5 TL paraya kıyıp kuşlara falan yem atın.
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    Sen tabi hiç havaalanında 50 liraya kahvaltı yapmadın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E bu ne şimdi? Çoğu kafede çay artık 3 lirayı rahat buluyor. Çorba desen zaten ev yemekleri yapan küçük yerler hariç hep 5-6 lira. Abartılı bir fiyat farkı yok ki. Ayrıca tesislerin hepsi böyle, Metro ile alakası yok.
  • UCUZMUŞ İSTANBULA GÖRE
  • Metrodan ne bekliyorsunuz ki.Adamlar edirneye hicbir turizm birakmiyorlar otogara girsin.Nilifer bile otaban kenarindan aliyo yolculari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

sen metro turizm'i tercih ederek baştan kaybetmişsin zaten..

adama cevap versene sen ne yaparsın ?

ben diyeceğimi demişim zaten metro turizm'e binerek kaybetmişsin diye de bundan sanane ?
  • Metro turizm aracına binerek ölüm riskini almışsınız, 3-5 TL'nin lafı mı olur 😜😜😜

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Metro turizm aracına binerek ölüm riskini almışsınız, 3-5 TL'nin lafı mı olur 😜😜😜

valla artı 1 diyecektim ama kesmez artı 1 milyonnnn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar çok ucuz ben sana sölim.. Sen demek bi ulusoy tesisinde dursan (orhan ağaçlı tesisleri gibi) zıçmaya bile paran yetmeyecek

Ha param var soyguna gelemiyorum dersen o zaman ben sana sölim sen 20 yaşında şişman evinde oturan sevgilisi olmayan bir arkadaşsın.Çünkü bir sevgili ile dışarı çıkıp orta halli bir mekana gitmek yemeği benzini taksisi ıvırı zıvırı 200 kagıt. 6 lira çorbaya laf etmişsin insaf
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.