Şimdi Ara

Mezuna kalınca okul puanı düşüyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
47.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kalınca okul puanında düşme oluyormu.Okul puanı nasıl geliyor.Cevaplarsanız sevinirim.

• Eger tercih yaptıysan ve yerleşememişsen puan kesilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpef7

Eger tercih yaptıysan ve yerleşememişsen puan kesilmez

Anlamadım biraz açarsan.yani ben seneye kalmayı düşünüyorum okul puanı gelirmi veya düşermi bunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.peki tercih yapıp yerleşirsem ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmithKline -- 13 Eylül 2012; 20:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithKline

Arkadaşlar mezuna kalınca okul puanında düşme oluyormu.Okul puanı nasıl geliyor.Cevaplarsanız sevinirim.
    Arkadaşlar bu sene lise son sınıftayım normalde sınava girmem lazım.Ama ben seneye girmek istiyorum.Eğer böyle bir durum olursa okul puanı düşermi
  • eğer tercih yapmamışsan ya da yerleşemediysen okul puanın düşmüyor yine ekleniyor:))
  • Diploma Notun * 0,6 = Okul puanı diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithKline

quote:

Orijinalden alıntı: xpef7

Eger tercih yaptıysan ve yerleşememişsen puan kesilmez

Anlamadım biraz açarsan.yani ben seneye kalmayı düşünüyorum okul puanı gelirmi veya düşermi bunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler.peki tercih yapıp yerleşirsem ne olacak

Seneye okul puanı gelir kesilmezde rahat ol tercih yapıp yerleşemezsende kesilmez ama tercih yapıp yerleşirsen puanın kesilir yarısı gelir umarım yardımcı olabilirmişimdir
  • Yerleştiğin sene düşer, ertesi sene normale döner. O sene yine yerleştiysen yine düşer. Özetle bir okula yeni kayıt yaptırdığın yıl tekrar sınava girersen puanın düşer. 2012-2013 sezonu için kayıt yaptırıp 2013'te sınava girersen düşer mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.