ARKADAŞLAR BU SENE AYT MATTA YAKLAŞIK 20 NET YAPTIM. (BEKLEDİĞİM BAYA AŞAĞISINDA GELDİ AÇIKCASI) Geçen sene mezuna kalıp bu sene ayt mat netlerinizi kaçtan kaça çıkardınız ? Hangi yolları izlediniz ? Yardımcı olursanız sevinirim :)
3netten 27ye cikarttim (aslında 30 ama işlem hatası dikkat hatası var.). Matematik %10 konu %90 sorudur bence. Niye 35+ olmadı diye sorarsan geometriye gereken önemi vermedim.
2 tavsiyem var birisi mutlaka soruları süre tutarak çöz aytde süre geniş olsa bile yetiştirememe ihtimalin var zaten bu tyt için illa gerekicek,ikincisi de soruyu çözemeyince hemen çözüme bakma mutlaka ama mutlaka o soruyu kendin çözmeye çalış bişeyler için çabala bana kalırsa matematiği öğrenmenin en önemli yolu bu
345 ayt kesinlikle çöz erkenden. daha sonra da istersen başka bir kaynaktan çözebilirsin ben çözmemiştim ( ilk sene 28 10 yapmıştım) . sene içinde bol bol soru çözüm gruplarına gir telefondayken bile soru gör
andaco
kullanıcısına yanıt
Dershaneye gitmiş miydin
CrankychickC
kullanıcısına yanıt
Hayır ama matematik temelim sağlamdı severdim çözmeyi. Özellikle geometri rutini yapmanı öneririm. Her gün 20 soru gibi
Bence önce soruları cozebildigini görsün sonra süre tutuyorsa tutsun çünkü yeni öğrendiği bı konuda yavaş olacaktır doğal olarak bide süre tutarsa iyice morali bozulur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme