Şimdi Ara

Mezunlar çalışmaya nasıl ve ne zaman başlayacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neredeyse tüm konuları yüzeysel olarak biliyorum ama yine de ipin ucunu nerden tutmaya başlıycamı bilemiyorum. 1 temmuzda başlıycaktım güya yalan oldu o da. sanırım hazır zaman varken dil bilgisi gibi sayısalların yani benim sınav yaklaşınca zaman bulamayacağı konularla başlıycam. geometri de başımın belası ona da şöyle bi girmek lazım. açıkçası en büyük korkum ayt mat ve geometri. hiç bir zaman düzenli çalışmışlığım olmadı ondan dolayı çalışsam da bir halta yaramıyormuş gibi hissediyorum. özellikle matematikte ve yine özellikle tyt matematikte oluyor bu, ulan soruyu çözüyorsun ama eline o an bir şey geçmiş gibi hissetmiyorsun. yani uzun vadede ekmeğini yiyorsun sanırım işte bunu da ben ilk defa yaşıycam. önerilerinizi bekliyorum. bu sene 100k gibi bişe gelicek sıralamam. tyt 90 ayt 40 obp 86. şimdi baştan sona okudum da metni çok karışık olmuş kusura bakmayın bu işlerle hiç aram yoktur.

teşekkürler :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Foruma hoş geldin öncelikle, tavsiyem de bir yerden başlaman. Gerisi planlama ile gelecektir. Önce bi hafiften başlayın hemen de bünye alışıversin

• Eğer çelikten bir iradeniz yoksa baştan çok yüksek saatlerden başlamanız tavsiye edilmez düşük saatlerden başlayıp(4 5saat) sene sonu yüksek saatlere çıkmak en mantıklı olanı(9 10 saat) ben yazın 8 9 saatten çalışmaya başladığım için son 2 3 ayım yani en değerli aylarım günde ortalama 2 3 saatle geçti

• teşekkür ederim. yakın gelecekte güncellerim

• ocakta başlicam bekleriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ağustos 15 de başlarım ocağa kadar mat ve geometri çalışacağım sadece

• Sonucuma göre tarih belirlerim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.