Şimdi Ara

MEZUNLAR İÇERİ BUYURSUNLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeşim bana dershane fem simetrik seti verdi, geçen sene çözmüştüm aslında neyse geometriden ilk 4 konu bitti(aslında tümünü bitiririm de hoca ilk 4 konu dedi :)) matematikte de 3 ygs 4 lys verdiler (geçen sene çoğunu çözmüştüm gene ) ygs nin ilk kitabı ödev ama çözemiyorum kolay ama acayip sıkıyor bi türlü başlayamıyorum dün ve önceki gün 2 şer saat falan çalıştım bugün gene çalışmadım fem simetrik ne kadar sıkıcı bir kitap, + larıda var tabi her soru tipini ayrı ayrı 3 örnek 4 soru gibi gösteriyor bilmediğin soru tiplerini çözmeyi öğreniyorsun. Normalde açarsın 10 test de çözersin 20 lik testlerden ama bunda 5-6 soru yoruyor beni, dershanem keşke hemen başlasa o zaman başlarım çalışmaya şimdi başlayamıyorum başlasam bile 2 saat 5-6 hayatta çalışamıyorum. Durumum bu kardeş :)

Sana önerim sağlam başla hiç bırakma misal dershane açıldı diyelim kendine eziyet ederek te olsa çalışmak istediğin saatin altına düşme 2-3 hafta sonra alışırsın ama bir kere bile salla gitsin dersen o saatler düşer verimsizleşir , başladığın düzen devam etmek çok önemli, mat 1 şöyle bitireceksin herhalde 5 adımda ygs tarzı bir şey alıp tüm mat 1 kısımlarını çözeceksin , dershane açıldığında sorularını soracaksın, bu mantıklı bir fikir ama lys de çalış aksatma ((fem simetri iyi kitap konu yu anlatıryor soru tiplerini gösteriyor sonra sana çözdürüyor konu sonunda genel testle sınıyor ama sıkıcı yanı da var daha öncede belirttiğim gibi test mantığı pek işlemiyor aç çat çat çöz geç yok oku dur falan çok , test tadı vermiyor konu anlatıma kayıyor ))

• quote:

Orijinalden alıntı: topcu23

hocam ben de fem simetri mi yoksa fem konu anlatımı mı alsam diye düşünüyorum ikilemdeyim ama simetri daha agır basıyor

Sakın sakın sakın simetri alma! Kınularda fena değilim diyorsan bence özetli fem 10 numara bir kaynak bundaki tüm soru tiplerini halledersen fullersin matı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler yorumun için. hani simetri için "test tadı vermiyor konu anlatıma kayıyor" demişsin ya zaten benim amacım simetri kitaplarını konu anlatım niyetine kullanmak. ayrıyeten soru bankası da alacağım zaten ama sıkıcı olduğu konusunda hemfikiriz :)
  • abstr A kullanıcısına yanıt
    hocam konu özetli değil de konu anlatımlı fem almayı düşünüyorum.çünkü konu özetlide hiç ayrıntıya girmeden konuyu yüzeysel anlatıyor konu anlatımlı olanı daha geniş kapsamlı
  • topcu23 T kullanıcısına yanıt
    ö.d her zaman hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 27 Ağustos 2014; 0:13:56 >
    hocam benim kafamda şu var kaynak olarak :
    dershanemin verecek oldugu uğur dershanesinin kaynakları dergi konu anlatım soru bankası vs.
    ve fem mat1 fkb simetri + mat1 fkb soru bankaları
    yani dolu dolu konu anlatımı oldugunu düşündüğüm için fem simetriye daha yakınım
    hocam simetride çok soru yok ama simetri + uğur dershanesinin vereceği kaynak yeterli olur ben geçen sene gaza gelip 4-5 er kitap aldım hepsi yarım kaldı kitap düzenide çalışma düzeni kadar önemli simetriden konu çalışır çözer bitirsin sonra uğur soru bankasından da çözer sorularını sorarsın başka kaynak katarsan çok karışır, birde ben 11. sınıfta final dershanesindeydim dergileri konu anlatımlıydı gene biraz soru vardı , konu çalışırken çok verimli oluyordu
    anladım hocam ekstra olarak femin soru bankasını alma diyorsun yani. o zaman soru bankasına ihtiyaç duyarsam alabilirim fem soru bankalarını. 12. sınıfta ben de finaldeydi dergileri benim de hoşuma gidiyordu fakat o kalın kalın konu anlatım kitaplarını hiç begenmiyordum.
    12 de finalde değildim ama kitapları biliyorum turuncu bir kitap vardı 5 kitap set gibi :D hocam sonra test lazım olursa fotokobi falan alırsın kırtasiyeden yada dershanede hocadan yaprak test istersin ben geçen sene gittim 3-5 liraya 2 kitap kalınlığında paragraf sorusu aldım başka türkçe kaynağı almadım ordan çözüp soruyordum
  • Arkadaşlar bende matematik için şöyle bir çalışma planı düşünüyorum;

Konu anlatım olarak Nejdet<Behzat<Simetri

Soru bankası olarak da Fem konu özetli ile karekök

Mat1 ve mat2 içinde böyle.. Tabi baba konular için daha farklı kaynaklar fasiküller de çözmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ? Ve önümüzdeki şu 1.5 ayda mat1 ile türkçeyi bitirmeyi hedefliyorum. Sizce mümkün mü?
  • Bence mat1 için fem simetri güzel yani sonuçta sınava 1 ay falan yok yeterli zamanımız var ve simetri gerçekten iyi öğretiyor simetri karekök iyidir mat1 için fikrimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: topcu23

Merhaba arkadaşlar.bu sene mezuna kaldım ve daha çalışmaya başlamadım. dershanem 29 eylülde başlayacak ve ben o zamana kadar mat1 i bitirmeyi düşünüyorum bu konuda fikirleriniz nedir?
    bir de kaynak olarak ygs mat ve fbk için fem simetri almayı düşünüyorum bunu hakkında düşünceleriniz neler?
    beyin fırtınası yapabiliriz bu başlık altında

mat1i fulledim ama sınav gününe kadar ben bile kendime güvenemiyordum full diye. Soru çeşidi çok ama çok fazla. Sen en iyisini yapmaya bak ama şu zamana kadar bitireceğim falan deme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.