Şimdi Ara

MF-4 Puan Türü İçin Yardım Lütfen.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam okul puanı eklenmemiş hali mi ? Mümkünse fotosunu koyar mısınız?
    Teşekkürler / İyi forumlar
  • omer9446 O kullanıcısına yanıt
    Hocam dersane sınavı yoksa ösymnin sınavımı bahsettiğin? hangi sene bide mümkünse foto koyabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sell_items

Merhaba lütfen sadece cevaptan %100 eminseniz yazın. Yaklaşık 10 danışman ve ösym dahil herkese sordum herkesin cevabı ayrı. Ben ygs´ye girdim. MF-4 türünden tercih yapmak istiyorum. Sadece lys-1(mat-geo) girsem ve bunlardan enaz 1´er net yapsam MF-4 puanım hesaplanır mı, gelir mi ? (puanın düşük olması önemli değil). Yoksa Fen sınavına da girmem gerekiyor mu? Eğer girmem gerekiyorsa ondan net yapmam gerekiyor mu?Teşekürler..

Ama bu lys puanının hesaplanması için 2 oturuma girmen gerekir.Yoksa hesaplanmaz sen eğer mf-4 ü istiyorsan lys1 ve lys2 ye girmen gerekir Çünkü bende mf-4 ü istiyorum mühendislik için o yüzden ilk oturum mat2 geo. 2. oturumda fizik, kimya, biyoloji zaten bunları biliyorsundur

• quote:

Orijinalden alıntı: lys123

quote:

Merhaba lütfen sadece cevaptan %100 eminseniz yazın. Yaklaşık 10 danışman ve ösym dahil herkese sordum herkesin cevabı ayrı. Ben ygs´ye girdim. MF-4 türünden tercih yapmak istiyorum. Sadece lys-1(mat-geo) girsem ve bunlardan enaz 1´er net yapsam MF-4 puanım hesaplanır mı, gelir mi ? (puanın düşük olması önemli değil). Yoksa Fen sınavına da girmem gerekiyor mu? Eğer girmem gerekiyorsa ondan net yapmam gerekiyor mu?Teşekürler..

Ama bu lys puanının hesaplanması için 2 oturuma girmen gerekir.Yoksa hesaplanmaz sen eğer mf-4 ü istiyorsan lys1 ve lys2 ye girmen gerekir Çünkü bende mf-4 ü istiyorum mühendislik için o yüzden ilk oturum mat2 geo. 2. oturumda fizik, kimya, biyoloji zaten bunları biliyorsundur

Durum o kadar basit değil. Lütfen konuyu en başından inceler misiniz. Fen' girmeyip MF-4 ten puan alan var.

• Arkadaşlar geçen sene LYS-2 sınavına girmedim ve LYS-1'den yaptığım 15 net ile MF-4 puanım 140 puan geldi (250 YGS-1) . Bence fizik sınavına girip 1 yada 2 net yapsaydım puan çok farklı gelebilirdi . 180 barajını da geçebilirdim diye düşünüyorum . Sizin de vermiş olduğunuz örneklerde Mat ve Geo'dan düşük netler yapıp , yine düşük fizik netiyle barajı geçenler var . Bir de yüksek mat ve geo neti yapıp fizin olmadığı için baraj altında kalanlar . Çok az bir fizik netinin puan yükselttiği ortada . Bence ikinci sınava kesinlikle girilmeli. 1 yada 2 tane bile doğru olsa fark edecektir .
  • Arkadaşlar ben ygs'de fen işaretleyemedim ama lys1 - 2 ye giricem mf4 puanıyla girmek istiyorum bi yere mat geodan 20-30 net yapıp fende derslerindende 1 er net yapsam benimde mi bu kadar düşük gelir puanım yani barajı geçemezmiyim

Böyle mi gelir puanım ?
    https://store.donanimhaber.com/f5/35/53/F5355330F74DF8EF911CF75CA51517AA.jpg
  • cevap vericek yok mu arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redii12

Arkadaşlar ben ygs'de fen işaretleyemedim ama lys1 - 2 ye giricem mf4 puanıyla girmek istiyorum bi yere mat geodan 20-30 net yapıp fende derslerindende 1 er net yapsam benimde mi bu kadar düşük gelir puanım yani barajı geçemezmiyim

Böyle mi gelir puanım ?
    https://store.donanimhaber.com/f5/35/53/F5355330F74DF8EF911CF75CA51517AA.jpg

Hocam konuyu baştan sona okursanız fikir sahibi olacaksınız :)
  • http://www.hthayat.com/cocuklu-hayat/okul-zamani/egitim-uzmanlarindan-tavsiyeler/haber/1013362-tum-sinavlara-katilin-12-puan-turunuzu-eksiksiz-hesaplatin buraya bakmanı öneririm sınava girip eksi net yapmamız bile puanımızın hesaplanmasını sağlıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayah5520 -- 5 Haziran 2014; 23:29:57 >
  • quote:

buna bu kadar kafa yoracağına mat geo dan daha fazla net yapmaya çalışman daha kolay değil mi ? Herkesin en az 5-6 net yapacağını düşünüyorum.
  • Arkadaslar merhaba

Bende antep üni. de fizik müh. yazmayı düşünüyorum. 2013 yılında 93 kişilik kontenjandan sadece 9 kişi bölüme yerleşmiş, hiç tercih edilmiyor. En düşük 196 puanla girilmişti. Sıralamam tutmasa da tercih yapsam girme şansım var mı, yine az sayıda tercih olursa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highschool

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Kuşçu

quote:

Bu arkadaşın mf-4 puanı neden hesaplanmamış ozmn??
     MF-4 Puan Türü İçin Yardım Lütfen..

180 alamamış. Alsa idi hesaplanırdı.

Hocamhttps://store.donanimhaber.com/f5/35/53/f5355330f74df8ef911cf75ca51517aa.jpg ,https://store.donanimhaber.com/57/c4/a5/57c4a58f732d224b0e870f6fc4663ce5.jpg 2 fotoğrafa bakın.

Mat ve Geo netleri aşağıda ki foto ile farklı. Aşağıdaki fotonun ygs1 puanı mat ve geo netleri düşük olmasına rağmen MF-4 hesaplanmış. Fark , Fen sınavına girmiş benim yorumum. Şu :

'' Lys Fen sınavına girilmediği takdirde, sadece mat ve geo ile MF-4 180 barajını aşmak çok zorlaşıyor. İlk 2 linkteki arkadaşlar fen sınavına girip 2-3 net çıkarsalardı MF-4 puanı hesaplanırdı diye düşünüyorum.Yanlışım var ise düzeltir misiniz? ''
    Teşekkürler.

+1

bu orda bir örnek

bu da sorubak hesaplamada ygs de benim sallayarak o puana denk getirdiğim ve lys de de aynen girdiğim hesaplama

yani, sen lys fen 'e girmiyorsan, ösym otomatik seni bırakıyor. Dikkat edersen sorubak bırakmamış.

Bende mattan 25 yapmam lazım.Bunlarla uğraşmayıp çalışmalıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

quote:

Hocamhttps://store.donanimhaber.com/f5/35/53/f5355330f74df8ef911cf75ca51517aa.jpg ,https://store.donanimhaber.com/57/c4/a5/57c4a58f732d224b0e870f6fc4663ce5.jpg 2 fotoğrafa bakın.

Mat ve Geo netleri aşağıda ki foto ile farklı. Aşağıdaki fotonun ygs1 puanı mat ve geo netleri düşük olmasına rağmen MF-4 hesaplanmış. Fark , Fen sınavına girmiş benim yorumum. Şu :

'' Lys Fen sınavına girilmediği takdirde, sadece mat ve geo ile MF-4 180 barajını aşmak çok zorlaşıyor. İlk 2 linkteki arkadaşlar fen sınavına girip 2-3 net çıkarsalardı MF-4 puanı hesaplanırdı diye düşünüyorum.Yanlışım var ise düzeltir misiniz? ''
    Teşekkürler.

+1

bu orda bir örnek

bu da sorubak hesaplamada ygs de benim sallayarak o puana denk getirdiğim ve lys de de aynen girdiğim hesaplama

yani, sen lys fen 'e girmiyorsan, ösym otomatik seni bırakıyor. Dikkat edersen sorubak bırakmamış.

Ygs puanınız kaç hocam? Siz de mi MF-4 ten hazırlanıyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

+1

bu orda bir örnek

Ygs puanınız kaç hocam? Siz de mi MF-4 ten hazırlanıyorsunuz?

ygs düşük hocam, evet mf4 hazırlanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.