Şimdi Ara

MICROLAB FC861 5+1 mi YOKSA Logitech X540 5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar, başlıkta görüldüğü gibi 2 adet ses sistemi arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum
    buarada sistemi hem bilgisayarda hem de DVD player a bağlayacağım. yani her ikisi için de uygun olmalı
    MICROLAB FC861 5+1 mi YOKSA Logitech X540 5+1??? şimdiden teşekkürler...

• sinema ve 5.1 ses fc861 de daha performanslı olur.Fc 861 genel kullanım için daha iyi.
  • evet bende ürünleri incelediğim de microlabı genel olarak daha iyi gördüm fakat fazla kullanana rastlamadım. onun için arada kaldım.
  • MİCROLAB ÖZELLİKLER

# Güç Çıkışı: (Woofer) 30W RMS, (Uydu) 14W x 5 RMS
    # Frekans Yanıtı:(Woofer) 30Hz-140Hz (Uydu) 140Hz-20KHz
    # Giriş Duyarlılığı: 380mV
    # Sapma:1 W 1KHz’de % 0.3
    # S/N Oranı:70 dB’den fazla
    # Ayırım:40 dB’den fazla
    # Sürücü Ünite:(Woofer Sürücü) 5.25” manyetik korumalı (Uydu Sürücü) 2.5” manyetik korumalı
    # Ses Giriş Soketi:RCA Soketi
    # Ses Çıkış Soketi:RCA Soketi
    # Multimedya sistemi harika bir akustik performansa sahiptir. Bu harika performansı, AC-3 veya DTS dekodere bağlayarak elde etmek mümkündür.
    # Stereo Ses kaynağı 5.1 geri oynatım moduna dönüştürebilen AUX girişi ile birlikte.
    # Kolay çalıştırma için uzaktan kumanda
    # Sistemi daha emniyetli ve güvenli hale getiren bekleme fonksiyonu (uzun süre kullanılmadığı zamanlarda lütfen sistemi AC prizinden çekiniz.)
    # Güçlü bir bas performansına erişmek için, akustik Hava Akış Dizayn’lı gelişmiş subwoofer
    # Eşsiz V12 Treble Hoparlör Ünitesi net bir ses yaratır.

Logiteck ÖZELLİKLER ise,

# Ürün Marka Model : LOGITECH X-540 70W 5+1 SİYAH

Özellikler
    # Toplam güç (RMs): 70 watts RMS
    # Uydular: 45 watts RMS (2 x 7.4W ön, 15.4W merkez, 2 x 7.4W arka)
    # Subwoofer: 25 watts RMS
    # Toplam güç (Peak): 140 watts
    # Frekans aralığı: 40 Hz - 20 kHz
    # Sürücüler:
    # Uydular: (2) 5.08 cm 'lik sürücüler (Her bir uydu için)
    # Subwoofer: 13,35 cm'lik portlu sürücü
    # Hoparlör boyutları (Y x G x D)
    # Uydular: 21.35 cm x 8,15 cm x 12.7 cm
    # Merkez: 19.81 cm x 12.06 cm x 9.52 cm
    # Subwoofer: 28.57 cm x 16.51 cm x 24.76 cm

Kutu içeriği
    # Hoparlörler: 4 Uydu, 1 merkez, 1 subwoofer
    # Kontrol ünitesi
    # Renkli hoparlör kabloları
    # Oyun konsolları için çevirici adaptör
    # Kullanıcı Kılavuzu

• ben fc 861 kullanıyorum. sistemi aynı anda hem pc ye ,hem de dvd player a bağlayabilirsin. ikisinde de tüm speakerlardan ses alırsın fakat sadece birinden surround elde edebilirsin. bu ürünü almadan önce ben de x-540'ı düşündüm. birçok kez x-540 dinleme imkanım oldu. ben fc 861'in ses kalitesini daha çok beğendim. bana göre x-540'ın tek üstün yanı daha kuvvetli bass'ının olması. fc 861 e oranla x-540'ın daha yüksek seste ve şiddetli bass'ı var. fakat bence fc 861'in bass'ı daha kaliteli. müzikle uyumu daha iyi. eğer gümbür gümbür bir bass istiyorsan x-540'ı öneririm ama ses kalitesine önem veriyorsan fc 861 daha iyi bence. fc 861'in kablosuz kumandası olması da bir avantaj. bu iki sistemden ben microlab ı öneririm. bu fiyat aralığında bence daha iyi bir 5.1 yok. tabi bunlar tamamen benim düşüncelerim. eğer dinleme imkanın varsa ikisini de dinleyip öyle karar vermen daha sağlıklı olacaktır.

• ben de ikisi arasında tercih yapmaya calısıyorum
    microlab fc 861 daha ağır basıyor gibi hem ses hem görüntü olarak
  • uydu olarak fc861.Basslar olması gerektiği gibi çıkar.x540 da bass fazla abartılı ve uyduları ezer.Fc861 in wooferı güçsüz değil bass sesleri tam açamazsınız.Fc861 in 5.1 dağılımı gerçektir.x540 da bu uyduruktur.Tavsiyem ikisini de dinle ama fc861 her açıdan daha iyi bir set.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende x540 almayı düşünüyodum
    şimdi microlaba doğru yöneldim biraz

eski sistemimim microlab mc4600 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum en ufak tıslama pörtleme falan yok hala
    ama sesi yetersiz gewlemeye başladı ve gerçek 5.1 ses değil o yüzden değiştirmek istiyorum

microlaba devam edicem galiba pişman olmam diimi sonra niye x540 almadım diye ?

bide microlabda kulaklık çıkışı varmı ?
  • x-540 ve fc 861 arasında kalan arkadaşlar, tabi ki karar sizin. benim tavsiyem ise fc 861'dir. forumda bu sistemi kullanan çok kişi yok. ama kullananlardan (buna ben de dahilim) sistem hakkında hiçbir şikayet görmedim.

''teomanist'' - kulaklık çıkışı yok microlab ın.
  • 4600den bir modele geçeceksen h500e geç diğerlerinde aşıır bir fark hissetmezsin.Gerçek 5.1 ses yüksek ses ve belki biraz daha iyi ses alabilirsin.
  • microlab alabilirsin hem görüntü olarak hemde ses kalitesi çok iyi.
  • 2004'ten beri microlab 4+1 kullanıyorum.. En başta snopy,everest vs.. gibi 3. sınıf bi marka sanmıştım, oysa yanılmışım..
    Philips ile aynı seviyede bence mic.
  • ben kesinlikle microlab derim eskiden kullandım fiyatına göre çok güzel ürünler yapıyorlar logitechden iyi uyduları microlab duyulmamış kötü bi marka gibi geliyor ama düşük bütçe için harikalar yaratıyor microlab al kesinlikle bu bütçeye
  • ben de 2000de ilk microlab dinledim.Öncesinde kocaman wooferlı ve uyduları olan bir kawai dinlemiştim.Mc 4500 ü dinlediğimde o kutudan o ses nasıl çıkıyor demiştim arkadaşımla şaşırmıştık.Bence made in china yazıyor diye microlab kötüleniyor bir de Türkiyedeki distiribütörler her ürünü getirtmiyor ve de bu distirübütörlerin diğer ürün markaları pek iyi olmayan markalar.Çoğu büyük site microlab çeşitlerini arttırdı ve ürün sayısı logitechi geçiyor.Tavsiyem microlablar genel olarak bu zamana kadar dinleyip beğenmediğim bir seti olmadı.Beğenmeyenler bağlanan cihaz oda boyutu ve woofer boyutunu pek düşünmeden yorum yazıyor.Arkadaşlar h500 almak isteyenler var ise toplu şekilde getirtebiliriz.
  • Bende de microlab var a-6664 modeli. Ses kalitesi bence çok iyi ve sesler net geliyor. Gerçi zevk meselesi ses tamamen. Eğer imkan varsa dinlenmeli sistemler. Yalnız microlab kesinlikle eleştirildiği gibi değil. Beni film,oyun ve müzikte tatmin ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 28 Temmuz 2008; 11:12:24 >
  • Benden sana tavsiye microlaba bulaşma.6 ay bile olmadı subwooferın arkasına takılan jackta bir sorun var ses gelip gelip gidiyor.Bir sürü uğraşıyorum ses geliyo 10 dakika geçmeden yine gidiyor.2 sene minton kullandım maşallah taş gibiydi.Sesi falan güzel ama bu da olacak sorun değil yani.Sesi microlabla nasıl bilmiyorum ama logitech al kafan rahat olsun
  • microlabcılar buluşmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Benden sana tavsiye microlaba bulaşma.6 ay bile olmadı subwooferın arkasına takılan jackta bir sorun var ses gelip gelip gidiyor.Bir sürü uğraşıyorum ses geliyo 10 dakika geçmeden yine gidiyor.2 sene minton kullandım maşallah taş gibiydi.Sesi falan güzel ama bu da olacak sorun değil yani.Sesi microlabla nasıl bilmiyorum ama logitech al kafan rahat olsun

Peki Logitech alınca herhangi bir sorunla karşılaştığında parasını iade edecek misin arkadaşa? Yorum yapmak istiyorsanız ama bilginiz yeterli değilse konuyu sadece okuyun. Cevap yazmanız gerekmez. Her elektronik üründe arıza ihtimali vardır. Bu Sony için de geçerli, Snopy için de. Biz burada insanlara en ufak detayına kadar bazı şeyleri anlatmaya çalışırken gelen yoruma bak: "Logitech al kafan rahat olsun." Bu mudur yani ses kalitesi ve ses anlayışı. Herkes Logitech alsın, kapatalım forumu gidelim.

• katılıyorum bir ürünün arıza yapması olağan.bunun olağan olmaması garanti koşullarında hizmet eksikliği ya da yeterli desteği bulamaman şeklinde gerçekleşir.İnsanların aklında olumsuzluk oluşturmak için anlamsız yorumlar yazmayın.Logitechin sorunları çok ama kimse bunu markayı kötülemek adına kullanmıyor.Bir ürünün markası ne olursa olsun sağlamlığını garanti etmeniz yanlış böyle bir durum olsaydı garanti diye bir durum olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 1 Ağustos 2008; 2:18:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Benden sana tavsiye microlaba bulaşma.6 ay bile olmadı subwooferın arkasına takılan jackta bir sorun var ses gelip gelip gidiyor.Bir sürü uğraşıyorum ses geliyo 10 dakika geçmeden yine gidiyor.2 sene minton kullandım maşallah taş gibiydi.Sesi falan güzel ama bu da olacak sorun değil yani.Sesi microlabla nasıl bilmiyorum ama logitech al kafan rahat olsun

Peki Logitech alınca herhangi bir sorunla karşılaştığında parasını iade edecek misin arkadaşa? Yorum yapmak istiyorsanız ama bilginiz yeterli değilse konuyu sadece okuyun. Cevap yazmanız gerekmez. Her elektronik üründe arıza ihtimali vardır. Bu Sony için de geçerli, Snopy için de. Biz burada insanlara en ufak detayına kadar bazı şeyleri anlatmaya çalışırken gelen yoruma bak: "Logitech al kafan rahat olsun." Bu mudur yani ses kalitesi ve ses anlayışı. Herkes Logitech alsın, kapatalım forumu gidelim.

Bugüne kadar hiçbir başlıkta bilmediğim konuda yorum yapmadım.Durduk yerde hoparlör kablosunun ucundaki jack arızalanırsa ben o markayı kimseye önermem.İlk başta çalışmasa neyse.Üstelik elektronik bir aksamda değil.Durduk yerde jack niye bozulur bunu bana bi açıklarmısın??Ne detayından bahsediyosun.Ne yazdığımı bile okumamışsın.Bak üstte sesi güzel demişim ama dandik işte.Bi kaç gündür de subdan acaip bir uğuldama geliyor bass vurunca.Neyse tartışmayı uzatmak istemiyorum ancak ben birdaha ne microlab alırım ne de kimseye öneririm.Benim artık microlab almamam için yeterli bir sebep bu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.