|
Microsoft, İngiltere’ye rağmen Activision anlaşmasını tamamlayabilir
-
-
MS: o cod gelecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngiltere tıpkı ortamda bir şeye muhalefet olmak için çabalayan, gereksiz çıkışları olan tiplere benzemiyor mu? 😂 verin şuna ilgisini de eksik kalmasın garibim.
-
Ben bu işleri çok anlamiyorum ama şunu da merak ediyorum.
İngiltere bu işe hangi hak ve yetkiyle taş koyabiliyor.
2 şirket te ABD şirketi. İngiltere nin bu işte bu kadar etkin olmasına sebep olan durum nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye onayladıysa sıkıntı yok.Kafanıza göre takılın sallayın ingiltereyi.
-
İngiltere Activision'ı ve Microsoft'u kaybetmeyi göze alamaz bu anlaşma öyle ya da böyle olacak.
elemena söledim halledicek.
-
Cma argümanı o kadar sacma ki clouda zarar verecek diyor halbu ki hic bir cloudda abk oyunu yok :))
Ms cloud servislerle anlasma yapmış olmasina ragmen.
Microsoft'a helal valla
-
Çok saçma salak bir sebepten engellersen, billur geçer gibi atlatırlar işte adamı.
Gamepass verme
Gamepass'i eksik ver (netflix vs gibi, ülkeye göre içerik)
-
microsoft sony e göz dikmese bari bu işten sonra aman ha no tekelleşme
-
Büyük ihtimalle Avustralya ve Yeni Zelanda’dan da onay çıkar.
Diablo 4 game pass
-
İngiltere'nin konsol marketindeki pazar payından dolayı, felaket bir para dönüyor orada.
-
Ondan ziyade İngiltere rekabet ortamının "status-quo" dengede kalması gerektiğini öneriyor. EA, Bandai Namco, Take-Two ve Ubisoft gibi devler dışında oyun piyasası Nintendo, Microsoft ile SONY ile iştiraklerinden ibaret
-
Sadece kendi ülkesi için taş koyabilir ama Microsoft İngiltere için de onay almak istiyor olay bu.
-
Tez vakte vurun şu Sony'nin kellesini
O zaman cloud'ı bahane ederek engellemesine ne demeli? Microsoft'un tekel olabilmesi için sony'i geçmesi gerekiyor. Playstation markasi İngiltere'de lider konumda değil mi? Microsoft da karşı dava açar bunun sonu gelmez
-
güzel haberler bunlar. inşallah onaylanır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahminim de beklentim de aynı yönde. Hatta büyük ihtimal bu gidişle haberde de dendiği gibi Activision ile Microsoft Birleşik Krallık pazarını terk edebilir.
PSNow ile PS+ Xbox Cloud, GeForce Now ile Amazon Luna'ya rakip olamayacak. İçimden bir ses 10. ya da 11. nesil konsollar bu bahsettiğimiz uygulama türünden ibaret olacak. Donanımlar ortadan kalkacak 5G, Wi-Fi 7 gibi teknolojilerin sunduğu düşük gecikme süreleri sayesinden.
Birleik Krallık da büyüklerin yanında Sony ve Nintendo'nun yanacağını düşünüyor bu gelişmeler eşiğinde.
Tabi burada da gelişmeye engel olmak gibi 2 yanlı etik sorununa düşüyoruz.
İngiltere tıpkı ortamda bir şeye muhalefet olmak için çabalayan, gereksiz çıkışları olan tiplere benzemiyor mu? 😂 verin şuna ilgisini de eksik kalmasın garibim.
|
Cma argümanı o kadar sacma ki clouda zarar verecek diyor halbu ki hic bir cloudda abk oyunu yok :))
Ms cloud servislerle anlasma yapmış olmasina ragmen. |
İngiltere'nin konsol marketindeki pazar payından dolayı, felaket bir para dönüyor orada. |
İngiltere Activision'ı ve Microsoft'u kaybetmeyi göze alamaz bu anlaşma öyle ya da böyle olacak.
|
Türkiye onayladıysa sıkıntı yok.Kafanıza göre takılın sallayın ingiltereyi.
|
Benzer içerikler
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- udf dosyası nasıl açılır
- instagram gizli hesap görme
- evernote ücretli mi
- x beğenileri gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X