|
Bildirim
Fiyatı mantıklı bir miktarda tutsalar bizim gibi ekonomisi problemli ülkelerde orjinal kullananlar artar,
fakat gerçekleri görmezden gelip halen abartı fiyatlandırma yapmaları bence potansiyel gelirlerini engelliyor. |
Çoğu kişi fiyatından şikayet ediyor, alternatiflerinden bahsediyor vs... Size şunu çok kesin bir şekilde söyleyebilirim; Kurumlarda kullanılan Profesyonel Office versiyonunun ( bastırarak söylemekte fayda var OFFICE versiyonu) alternatifi yok.
Ve daha da önemlisi Microsoft Office'in Excel'i tek başına bir şirketin yüzbinlerce dolarının cebinde kalmasını sağlıyor. Yaşlarınız daha küçük yada küçük ölçekli şirketlerde çalışıyorsunuz bu sebeple Office uygulamalarına ihtiyacınız olmayabilir. En fazla okulda sunum hazırlarsınız, yada tez yazarsınız olmadı excel'de 2+2 toplarsınız... Bunlar için Microsoft'a ihtiyacınız yok, ücretsiz programlar bile fazla bu amaçlar için. |
Eskiden her yeni majör sürüm ile heyecan yapar msdn e ya da vlsc ye düşmesini beklerdim. Düşer düşmez indirir hemen eski office programını kaldırırdım. 2007 olsun 2010 olsun beni heyecanlandırdı.
Son 3 4 yıldır google docs kullanıyorum. Acayip de ustalastim. Hatta ne yalan söyleyeyim sanırım önümüzdeki sene bilgisayarımdaki office 2016 yi bile kaldırma düşüncem var. Kişisel kullanım için artık office uygulamaları gereksiz. Online olsun alternatif olsun envai çeşidi var. Ha evet ileri derecede makro, envai çeşit pivot table ve değişik ve karmaşık raporlama ve grafik kabiliyeti çok çok iyi ama bireysel kullanımda artık gerekli bile gelmemeye başladı. Bilmiyorum belki de ben yanılıyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Eylül 2018; 21:57:14 > |
|
|
|
|
|
|