Şimdi Ara

Midde ne alınır!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ebovenn

quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif Kompulsif

quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Ya bu viktorun hasari ne biri bana bu aciklasin. Allah icin bu viktor ve diana ne hale gelmis. Yav 110 ap var adamda. Tek cizmede 350 can siliyor. Allah belanizi versin bu nasil is. Adamlar verdikce vermis heroya. Birisi baksin gozunu sevem. Aniva disinda karsinda duracak hero yok.

hadi o hero mana yiyor e yeteneği atması zor bi yetenek cooldownu 8-10 saniye arası yasuoyu napıcaz saniyede q atıyor 500er 500er damage kayboluyosun bi anda

dibine girme mesela

e ile yaklaşıyo napçazzzzzz

filaş at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

quote:

Ya bu viktorun hasari ne biri bana bu aciklasin. Allah icin bu viktor ve diana ne hale gelmis. Yav 110 ap var adamda. Tek cizmede 350 can siliyor. Allah belanizi versin bu nasil is. Adamlar verdikce vermis heroya. Birisi baksin gozunu sevem. Aniva disinda karsinda duracak hero yok.

Diana uzun süredir damage buffı almadı. En son aldığı buff ile W'daki topların dönme hızını arttırdılar. Onun dışında şimdiki Diana sezon 4'teki Diana. Viktor ise çıktığı günden beri güçlüydü. Nuker hero zaten tıpkı Annie gibi. Sadece bazı kişilerin bunları oynayıp ön plana çıkarması gerekiyordu.

bir heronun op olması için illa buff alması gerekmiyor ki. rakipleri geriye gittiğinde onlar yükseliyor ister istemez. diana şu an kompozisyonlara uyulmuyor diye turnuvalarda alınmıyor. soloqda hala rakipsiz. annie support alıyorsun 200e yakın apyle 600 küsür hasar bırakıyor ulti. bazı şeyler oyunculuğa bağlı tamam da bazı herolar tek tuşla bu kadar öne çıkmamalı.

Foşik riot bi'de yeni item çıkardı.İlla zed,talon,khazix oyna diyor.Yakında full ad kompozisyonlar alınmaya başlar lcste.Zaten apcler kimin umrundaki Viktor,diana falan o yeni item ile güçlenecek şampiyonların yanında hikaye kalır.

• Tr de mide zed ve yasuo dan başka bir şey alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs GO`ya gecmistin hani sen !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

Cs GO`ya gecmistin hani sen !!

Geçtim de orda da gelen geçene hs atmaktan yoruldum lol daha zor bir oyun,cs de iyiysen çıkıyorsun lolde bir sürü veledi taşımak zorundasın o yüzden daha çok azim geliyor insana!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.