Şimdi Ara

Middleman lazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler alıcı ile anlaştık ben lol hesabımı bıçakla takaslıcam ama bunun için güvenilir bir arkadaşa ihtiyac var nasıl olabilir biri anlatabilir mi lütfen

• ben olabilirim sorun olmaz. ciddiyim

o bana bıcagını atacak. sonra sende hesabını vericen. ben sırayla size bıcagı ve hesabı verecegim. ama önce kontrol edecegim hesabı felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 10 Eylül 2015; 20:11:18 >
  • Drmelden yardım istemizde fayda var ve sieger den....
  • Kişi önce bıçağı middleman'e verecek, ardından lol hesabının sahibi hesabı bıçağın sahibine teslim edecek. Bıçağın sahibi hesabı teslim aldığını middleman'e söylediğinde, middleman bıçağı lol hesabının eski sahibine teslim edecek. Hem hesabın hem bıçağın middleman'e gitmesine gerek yok. Forumdan Drmel 'i kullanmanızı şiddetle öneririm.
  • drmel donanım haber linkini atabilir misiniz rica etsem sieger tatildeymiş drmel'e yönlendirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedateu

drmel donanım haber linkini atabilir misiniz rica etsem sieger tatildeymiş drmel'e yönlendirdi.

http://steamcommunity.com/id/drmel2 steam hesabı bu.Forumda konusu vardı.Middleman hizmeti ile ilgili
  • dostum o işler aracıyla yürümez. ikinizin de steam hesabı varsa profildeki +rep sayısına bakılır. kim daha güvenilirse önce o malı alır. mesela senin 5 sayfa +repin var onun 3 sayfa. o sana önce malı verir, sonra sen verirsin. bu işler böyle yürür
  • Hocam sieger tatildeymiş, drmele ulaşın arkadaşlar atmis zaten forum linklerini kesinlikle drmel ve siegerden baska biri forum middlemani değildir inanmayın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaigador

dostum o işler aracıyla yürümez. ikinizin de steam hesabı varsa profildeki +rep sayısına bakılır. kim daha güvenilirse önce o malı alır. mesela senin 5 sayfa +repin var onun 3 sayfa. o sana önce malı verir, sonra sen verirsin. bu işler böyle yürür

Evet kardeş boşuna zaten o kadar middleman servisi vsvs.
  • 5 tlye yaparım
  • 2 tane resmi middleman varki bnuda herkes kabul ediyor drmel ve sieger.

Bu ikisinin fakelerine vs da dikkatli olunuz.

Gerekirse 100 defa check edin.

Zaten middleman servisi ile ilgili de topicleri mevcut forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 11 Eylül 2015; 3:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaigador

dostum o işler aracıyla yürümez. ikinizin de steam hesabı varsa profildeki +rep sayısına bakılır. kim daha güvenilirse önce o malı alır. mesela senin 5 sayfa +repin var onun 3 sayfa. o sana önce malı verir, sonra sen verirsin. bu işler böyle yürür

• Hesap takaslarında mm olunmuyor. Bilginize.
  • AMAN FAKELERİNE YAKALANMAYIN HOCAM

RIP MY KNIFE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.