arkadaslar mig33 yeni yukledim;nokia 6500 slide var bende;sorunsuz giriyorum ama kisi listemi goremiyorum;nasıl gorebilirim onu???
quote:
Orjinalden alıntı: leganda
arkadaslar mig33 yeni yukledim;nokia 6500 slide var bende;sorunsuz giriyorum ama kisi listemi goremiyorum;nasıl gorebilirim onu???
mig 33 3 giriş yaptıktan sonra other ıme seçeneğinden add edit ımeden msn adresini ve şifreni yaz msn siğnal ın deyip giriş yap
aynen dedigin gibi yapıyorum ama bu seferde sadece cevrimici olanları goruyorum:(( bu normal mı acaba...?
quote:
aynen dedigin gibi yapıyorum ama bu seferde sadece cevrimici olanları goruyorum:(( bu normal mı acaba...?
evet normal sadece açık olanları gösteriyor
bende mig33 kullanıyordum.Ebuddy i keşfedince mig33 ü bıraktım.Bence sende ebuddy e geç.Süper bi msn proğramı.Mig33 deki gibi üyelik almana gerek yok.Hotmaili+sifreyi yaz girTitreşim gönderip alabiliyorsun.Nickini değiştirebiliyorsun.Herşey var.Mig33 e
quote:
Orjinalden alıntı: 35.5KsK35.5
quote:
başlangıçta oflıne seçeneğini işaretlersen tüm listeni görebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: 35.5KsK35.5
quote:
başlangıçta oflıne seçeneğini işaretlersen tüm listeni görebilirsin