Şimdi Ara

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
17
Favori
25.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senseman62

Çıkmaz.. netten alın daha iyi..size gelen mail ile birlikte direk sinemaya girin bilet bastırmaya gerek yok... gişede Yok mısır verelim Yok şu Yok bu antin kuntin işler
    eyvallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Eee ozaman banada 40 kusur liralık fişe 1 tane gelecek :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealWorldRules

3d gozluk bedeli 4.00tl bundan 1 kurus fazla vermeyin ayrıca 3d gozlugu 1 kere aldık diyelim gozlugu neden geri aliyorlar yada aliyorlarmi bedelini vermisiz sonucta bizim olmasi lazim her seferinde neden 4 tl vereyim ki
    Gözlüğü geri alma diye bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

Eee ozaman banada 40 kusur liralık fişe 1 tane gelecek :(
    Bu onların yaptığı itlik. Bizim biradere 5 tane geldi 35 TL'ye.
  • cumartesi gecesi yüklediğim fişlerin bileti halen gelmedi. bakalım ne zaman gelecek, tek fişte 36 liralık almıştım, umarım uğraştırmazlar.

• fişi kafasına göre red etmiş net değilmiş iyice saçmaladı gayet net okunuyor bilet vermemek için saçmalıyor
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordelio91 -- 31 Ekim 2018; 11:34:33 >
  • geri almiyor kimse.Kendi gozlugunle gidebilirsin sinemaya

• 5 fiş yükledim gece 1 tanesi geldi..diğer 4 fişten hala ses seda yok.Sanki memleket meselesi çözüyorlar bune ya

05303445808 müşteri hizmetlerinin numarası...yoğunluk var bugün yarın gelir diyor hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ekim 2018; 12:31:24 >
  • 28 ekim pazar günü 2 tane ayrı 7.5 tl lik mcvities ürün fişi göndermiştim az önce 3 adet sinema bileti kodu ve şifresi geldi, cinemaximum gişeye gidince görevliye nasıl anlatacaz bu şifreleri girmesi için, bi de daha önceki aylarda başka uygulamadaki kampanyada konumunuz ordaysa bileti veriyordu şu an öyle bişey var mı son olarak bugün gitsek ileri tarihli bilet alabiliyor muyuz 31.12.2018 tarihinden önce olmak koşuluyla, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wondererer

28 ekim pazar günü 2 tane ayrı 7.5 tl lik mcvities ürün fişi göndermiştim az önce 3 adet sinema bileti kodu ve şifresi geldi, cinemaximum gişeye gidince görevliye nasıl anlatacaz bu şifreleri girmesi için, bi de daha önceki aylarda başka uygulamadaki kampanyada konumunuz ordaysa bileti veriyordu şu an öyle bişey var mı son olarak bugün gitsek ileri tarihli bilet alabiliyor muyuz 31.12.2018 tarihinden önce olmak koşuluyla, teşekkürler
    Bizse 35 TL'lik gönderiyoruz olması gereken bilet bile gelmiyor.
  • wondererer kullanıcısına yanıt
    Gişe görevlisi pos makinesini kullanarak yapıyor. Konum bilgisine gerek yok. İleri tarihli bileti bilmiyorum

• cordelio91 C kullanıcısına yanıt
    Oluyormuş

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara)

• 3 gündür gelen giden yok. sağlam sıvadılar bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

3 gündür gelen giden yok. sağlam sıvadılar bu sefer.
    az önce 28 ekimde gönderdiğime geldi
  • wondererer kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın ilk günü bende senin gibi yaptim. Bana da 3 tane tanımlandı dostum. Sebebini bilemiyorum??

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

fişi kafasına göre red etmiş net değilmiş iyice saçmaladı gayet net okunuyor bilet vermemek için saçmalıyor
    Aynı netlikte 2 fiş yükledim birisi bileti geldi, diğeri olumsuz sonuçlandı. Şikayet oluşturdum beklemedeyim.
  • Biletler şimdi geldi.. yoğun talep yüzünden kampanya şartları değişmiş..1 Kasım 23:59 da bitiyor yazmışlar uygulamada

• 22 TL lik aldık bakalım ne zaman gelecek biletler bakalim

• Tam 3 gündür cevap gelecek ikisi için de

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.