Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pisst0n , ferfecir06 , mavi_des , mavi_des , zorbey27 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (1 Mobil) - 22 Masaüstü2 Mobil
5 sn
144.029
Cevap
3.112
Favori
18.305.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71987199720072017202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hala değişmemiş demek ki ondan sarımtırak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hbarisk kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler.

Deneyen var mıdır tavsiye eder misiniz ? Master Nut Parçalı Fıstık ezmesi almıştım, beğendim onu. Bunun tadı nasıldır acaba ? Bazıları acı oluyor beğenmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Özdilekte görmüştüm paylaştım.

üstadım ben yiyemiyorum ama bir defa alıp denemiştik evdekiler farklı bir şey söylemediler.

İçindekiler kısmı bu şekilde, Yerfıstığı %85, invert şeker, yer fıstığı yağı, himalaya tuzu (<%1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbarisk -- 27 Şubat 2025; 1:16:11 >

O güne özel %50 fazla yattı kampanya dahilinde.

Evet sonradan katılım oluyor (önce alışveriş sonra katılım belirtilen tarihler arasında)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sucuk kampanyasini 3 marta kadar uzatmislar

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sauthern Man kullanıcısına yanıt
    Sitesinden mi sipariş fiyati hocam? Erşan nasıldır ben dün sanaldan almadım hic sucuk
    bu yeni olan kampanyada apik sarıyı methettikleri için deneyeyim diye alacağım ama sanalda görünmüyor markete boşa gitmeyelim
    Tad olarak beyaz apik ile farki nasil beyaz alsak değmez mi?

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Bunda %7 şeker var, o yüzden tadı güzeldir muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sürekli alırım tavsiye ederim üzerinde vıcık vıcık yağ yüzmüyor. Katı kıvamlı, şekeri az ve ınvert şeker (sıvı pancar şekeri) %85 fıstık oranı. Hep 100 e alırdım şimdi 75 olmuş yapıştırdım gene.

Züber'in aldık, evdekiler dedi ki yağ içinde yüzüyor gibiydi deyip hiç beğenmediler,

https://www.migros.com.tr/zuber-100-fistik-ezmesi-315-g-p-6d30eb

Bu ürünü şöyle düşündüm 1 çuval yer fıstığı kabuklu hali ile 100 lira şuan Osmaniye çevresindeki illerde. Alsan, ayıklasan, evde elektrik harcayıp çeksen makinede gramaj olarak bu kadar çıkmaz sanki :)))

Bir defalık şans verilebilir gibi duruyor ama

EDIT: kabı cam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbarisk -- 27 Şubat 2025; 1:14:33 >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Tmm hocam öyle sonradan katıldım tbgye %50 degerli günü almıştım o sekilde mi gelir?
    cocoya önce katılmıştım uygulamadan tanimladim kasada soylemem mi gerekiyordu kodu? Kac gune gelmeli 25inde almıştım kayit mi açayım?

• hbarisk kullanıcısına yanıt
    Kabı cam bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bu fiyata ben de şans vermeyi düşünüyorum ve sepete ekliyorum

@daniel_wellington
    @sioux
    @hbarisk

DÜZENLEME: Yok yok hala stoktaymış, Sanal Market'te başka mağaza seçili kalınca yanlış görmüşüm. Ama her şubede bulunan bir ürün değil anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 27 Şubat 2025; 1:54:53 >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Hocam boş kavanozlara gidip baktım ve buldum cammış migrosun kendi ürünü mü plastikti acep :))) bu arada ürüne iki de cam kavanoz eklersek maliyet hesabında fiyat iyice dibe doğru gidiyor :)))

Gel al sabahtan gidip teslim aldım.

Bir miktar da sabah yedim.

Akşam olunca aklıma geldi bir bakayım dedim öyle fark ettim stt geçmiş olduğunu. Kayıt oluşturdum. Bakalım.

Rica ederim.

Tbg ye aynı gün 00:00 a kadar katılmışsan %50 fazla gelir sonraki gün katılmışsan normal gelir.

Coco, poaş vs moneyleri t+2 gün sonra gelir. (haftasonlari t+2 ye dahil değil)

• jacop52 J kullanıcısına yanıt

Ayçiçek vs. den iyidir diye düşünüyorum. Ayrıntılı bilgim yok ama sanıırım rafine ediliyor. Belki kızartma vs. için uygun olabilir. Bilenler varsa aydınlatsın.

• Şu üründe bedavadan pahalıya geliyor litresi 19 lira oluyor. Denemek için aldım

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

Farklı numaralar ile hocam

• sioux kullanıcısına yanıt

iyi de invert şekeri pancar şekeriyle ne alaka?! rafine şekerin rafine hali gibi birşey bu...züberinki sıfır şeker. diğer züber de bal içeriyor yani doğal şeker.

invert şeker şurubu, disakkarit sakarozu parçalayarak yapılan monosakkaritler glikoz ve fruktozun bir şurup karışımıdır

tabi yine de 2 al 1 öde ile alınır.O ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 27 Şubat 2025; 1:46:24 >
  • 
Sayfa: önceki 71987199720072017202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.