Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7202. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü2 Mobil
5 sn
144.029
Cevap
3.112
Favori
18.305.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71987199720072017202
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bitkisel yağ derken ne yağı acaba. Belirtmemisler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Mağaza ve sanal aynı fiyat, diye biliyorum.
    Sucuğu daha önce tüketmedim, fikrim yok maalesef.

• Bu geçtiğimiz kampanya da alınan 2 al 1 money iade peynirlerden bazılarını başka peynirle değiştirmek istiyorum tadını beğenmedim değiştirmek istesem kazandığım moneyler geri gider mi tecrübe eden var mı

• Çok güzel. İki al bir öde olduğu için geçtiğimiz günlerde almıştım. Cam kavanoz.

https://www.migros.com.tr/united-klasik-fistik-ezmesi-600-g-p-6d19d4

Şimdi fiyatı daha uygun. Ee ne zaman ne olacak bilmiyoruz.

%50 indirim olayı mağazada düşüyor mu acaba? Bilgi için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthym -- 27 Şubat 2025; 2:16:54 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Almadım, kampanya dışıdır dedim.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Arkadaş övunce deneyeyim dedim. Umarım iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfonso93 kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar bence iptal olurda öyle sadece tadını beğenmeyince üründe bozuk küf vesaire bir sorun da olmadan başka markalarla keyfe keder değiştirilebiliyor mu? benim bildiğim sadece aynı marka aynı ürün ve teslim aldıktan hemen sonra kanıtlarla üründeki bariz tüketime engel problem belirtilip iletişime geçilirse isteğe göre değişim veya iade seçenekleri sunuyorlar ama son zamanlar da onda da çok ucuz bir ürün olunca direkt iade başlattıkları da oluyor..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sucuk almadık ama illa aldırtmaya çabalıyorlar 3 mart’a kadar uzatmışlar kampanyayı aslında bu senelerin süregelen satış tekniği enflasyona alıştırılmış millete bir şeyleri kaçıracakmış gibi hissettir yeter. Ayrıca bugün bir gün olacak sanıp belki tüh kaçırdım diyecek olan insanlara da sanki ikinci bir şans gelmiş gibi hissettirmeli pazarlama stratejisi. Zaten bu süreli zaman taktikleri işe yaramasa HB N11 Trendyol Amazon şimdiye hiçbiri devam ettirmezdi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 250 TL moneypara hazır limit kampayanyası ile sucuk aldık 1150 TL olarak geçmiş 1200 tl ve üzeri diyordu ne yapacaz simdi. Müşteri hizmetleri hallediyormu ?

• 
Sayfa: önceki 71987199720072017202
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.