Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7208. sayfa)

5 sn
144.203
Cevap
3.115
Favori
18.315.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72067207720872097210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Tahinden anlayanlar varm ? Hangisini tavsiye edersiniz ?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Üsttekinin kepeklisi cok begeniyorum ben tam kahvaltılık. Kepekli beyaz tahin diye geçiyor. N11 de uygun oluyor genelde. Beyaz tahin almayacaksanız Göktepe alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 27 Şubat 2025; 13:24:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

2 Al 1 Öde (Kasada yada sapette ödeme esnasında 1 ürünün fiyatı otomatik düşer ve öyle ödeme gerçekleşir)

2 Al 1'i Money İade ( Ödeme srasında 2 ürünüde ödemesini yapmak zorundasınız)

Fanta'da 4 ve üzeri almak lazım sanırım. 2 Al 1' Öde düştükten sonra en az 2 ürün kalması lazım diye mantık yürütüyoruz

• İlk defa Apikoğlu sarı etiket alabildim kampanyadan.
    İptal riskini 3'e bölmek için 2 ayrı mağazadan teslim ve 1 tane de Macrocenter eve teslim sipariş verdim. Macro'nun az önce yaptığı teslimatla birlikte hepsi ulaşmış oldu (hele de bunun teslim edileceğine ihtimal vermiyordum).

3, 4, 5 ve 6. ay STT'li ürünler. Hatta 1 tanesinin tarihi geçmiş muhtemelen, kazımışlar.
    Yaş olanları balkona astım. 2-3 gün kurutup dolaba alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

bu arada şu tahin pahalı ama çok daha kaliteli seç al indiirminde biraz daha uyguna geliyor

: https://www.migros.com.tr/pols-gurme-serisi-yerli-susam-cifte-kavrulmus-tahin-500-g-p-6c0940

doğrusu hiç acılık filan hissetmedim, gayet lezzetliydi. ev ahalisi de çok beğendi. daha yoğun tad oluyor, pekmez ile kullanacaksanız kavrulmuş daha iyi bir seçim olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahin için yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

• Arkadaşlar "hediye150" "tıklagelal" gibi sepette indirim yapan kodları fazla deneyince hesapta bir engel falan mı oluşuyor, yoksa genel olarak kod girmede şu an bir sorun mu var? Aramızdan deneyen çıkar mı acaba?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

600 tllik sepeti ürünler teslim edildi 300 iade geldi hocam ekstradan aşağıdaki kampanyadan 100 daha gelecek, 2 ve katlarına tutarın yarısı money olarak iade oluyor evet 2 farklı kampanya var.

20 Şubat – 5 Mart 2025 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından, Migros Sanal Market’ten veya Migros Hemen’den Money ve Money Bonus ile yapılacak tek seferde 250 TL’lik Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Cappy ve Fusetea alışverişine 50 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money’ler 2 gün içerisinde yüklenecek ve 31 Mart 2025 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca Money ve Money Bonus üyeleri yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar (kampanyaya dahil bir ürünün bir fişte 15 adet ve üzerinde satın alınması) ve eksik ve yanlış bilgi paylaşılmış Money üyeleri ile Seç-Al ürünleri kampanya kapsamına dahil değildir. . Kampanya, Money özellikli Yat Kart ve Otel Restoran Kartlarda geçerli değildir. Bir müşteri bir kampanyadan en fazla 2 kez faydalanabilmektedir ve 1 Money 1 TL değerindedir.

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

HEDİYE150 2000 TL ve üstü için geçerli. TKLAGELAL ise artık her hesapta yok. Bazı hesaplara otomatik geliyor. Genele açık değil.

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt

Kahvaltılık güzel hafiftir. Bozkırda ama tercih etmzler hiçbir evde görmedim bunu. Genelde çifte kavrulmuş kepekli olur. ağır tadı severler.

• Meyvu suları ile ilgili kampanya olucak mı?

Dimes sıkmalardan alıcam 700 ml 105 tl gözüküyor yada alternatif önerisi olan katkı filan içermeyen

------

Narlı fanta bildiğin gazoza biraz nar aroması atmış gibi tadı pek gelmiyor öyle narın eh işte kıvamında.

Karpuzlu olan aroması daha fazla bildiğim first karpuzlu sakız gibi kokuyor karşıdan beğenilmedi.

8+8 olarak almıştım 280 tl ödemiştim, 2 al 1 iadeden 140 money geldi ödenen tutarı baz alıyor hediye olanı fiyata dahil etmiyor iadede.

50 moneyde 250 üstü cola,fanta kampanyasından gelir

• Hemen teslimat tutarı 45 lira olmuş,daha önce 30 lira gibi birşeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam zaten 2000 üzeri sepette deniyorum, ay içinde de kullanmadım. Sabah denediğimde indirim yapıyordu, bir kaç kodu arka arkaya fazla denedim. Ya benim hesapta kod engellendi, ya da genel bir sorun var. Bunu öğrenmek için yazıyorum.

• 1000/300 ilk sipariş indirimi ile alırsak genede 500 money yatar değilmi?

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

Az önce denedim bende kod çalışıyor . HEDİYE150

Eyvallah hocam, anladım. Büyük ihtimalle öyle bir durum var. Fazla kod deneyince hesapta sorun oluşuyor.

Öncelikle marka olarak Göktepe öneririm.
    Tahinler arasında seçim kısmında ise;
    Çifte kavrulmuş tahin, beyaz tahine göre daha sağlıklıdır.
    Gelelim çifte kavrulmuş tahin seçimine; burada ise ağız tadı ve kullanım amacı devreye girer.
    Eğer yoğun tadı ve hafif boğaza takılması sizin için sorun değilse kepekli tahinin tadı daha yoğundur, daha fazla lif ve mineral içerir. Ama yok daha hafif olsun derseniz de çifte kavrulmuş kepeksiz tercih edebilirsiniz.
    Bütün bu seçeneklerden önce ise esas dikkat edilmesi gereken konu susamın ithal mi yerli mi olduğu, tahine ilave yağ eklenip, eklenmediği, kıvam ve çoğaltma için çeşitli maddeler eklenip, eklenmediğidir. (örn. un, nişasta vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiggo3 -- 27 Şubat 2025; 14:31:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tiggo3 T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt

bu da güzel denedim, bozkır tarihi diye geçiyor da ( çifte kavrulmuş olayı damak tadı göreceli)

Bulabilirseniz memleket FEthiye tahinini tavsiye ederim. olmazsa DEnizli de olur.

• mesela peynire 400/100 kampanyası var.

400 tl lik peynir attım sepete sepette başka birşey yok.

bu 400 tl nin tamamnını money ile ödedim, money kazanabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 72067207720872097210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.