Şimdi Ara

migros sanalmarket 150 tl üzeri bkm ile alışverişe anında 40 tl indirim !!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.020
Cevap
31
Favori
26.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100/15 lik indirime ihtiyac var. Nasil temin edebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sakarya'da bir türlü boş gün yok 1 haftadır, hiç bir şekilde ne yerinden teslim ne eve sipariş verilemiyor. Sizlerin bu konu ile ilgili bir bilgisi var mı acaba?
  • Arkadaşlar kasadan Money kart aldım, kartın yanında bir broşür verdiler. Doldurup Migroslardan birine teslim edebilirsiniz dediler. Şimdi süreci hızlandırmak için internet sitesiden kartı aktivite edebilirmiyiz ? İlla ıslak imzalı bu forumu Migros'a teslimmi etmek zorundayız ? Kayıt işleminden sonra kartı hemen kullanabiliyormuyuz ? İlk kullanımda avantaj varmıdır ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    hocam altta verdiğim linkten kartınızı 3 dakikada aktif edip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz, ıslak imza, forum v.s. teferruatla uğraşmaya gerek kalmadan.

https://www.moneyclubkart.com/Bilgilerimi-Guncelle.aspx?cat=70&id=72&m=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 30 Mayıs 2016; 22:43:17 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, peki bu tavsiye üzerine 75/15' den faydalanabilirmiyim ? İlk kullanımda bir puan avantajı varmıdır ?
  • cianni kullanıcısına yanıt
    hocam bölgesel kapasite dolu gözüküyorsa yani sizin görebildiğiniz tarihlerde hep kapasite dolu ise sorun şudur.

*sanal market yetkilisi işi bırakmış olabilir.

*sanal market yetkilisi yıllık izne ayrılmış olabilir.

*sanal market yetkilisi hasta olduğu için bi süre dağıtıma çıkmıyor olabilir.

kısacası bölgesel kapasitenin tamamı dolu ise üstte yazdığım sebeplerden dolayı bi süre bölgenize hizmet verilmeyecektir.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    hocam hesabınızda 75/15 çek varsa kullanabilirsiniz fakat yeni sanal market üyeliği açıp yani öner kazanı kullanıp 75/15 çek kazanımı şimdilik kapatıldı.
  • Arkadaslar benim sanalmarketten hesabim var ama hic kullanmadim. Acaba aktif hesabi olupta kullanmayacak,yardimci olabilecek var midir?

• Hala devam ediyormu?
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    aynen devam hocam...

migros sanalmarket 150 tl üzeri bkm ile alışverişe anında 40 tl indirim !!!
  • rfve kullanıcısına yanıt
    aynen peynir eklemişim 4 tllik muhtemelen money yatmaz işin kıl tarafı siparişe ek yap bölümü de yok açıklamada siparişten 1 saat evvele kadar ekleme yapabilirsiniz yazıyor sadece iptal et var
  • Haber veren arkadasa tesekkurler, zaten alınacaktı kampanya ilaç gibi geldi cay, sıvı yağ, kıyma, kuşbaşı, sıvı deterjan aldım ( 4 kg pirincde 10 tl den cabası)

• Sipariş Toplamı 185,79 TL
    Dip İndirimleri 21,00 TL
    Ödeme İndirimi 40,00 TL
    Sipariş Tutarı 124,79 TL

40 money + 10 tl de world kartın kampanyasından gelecek.
    Ben ilk kez sanalmarketten alış-veriş yaptım ama benden 40 tl indirimi düştü arkadaşlar.Düşmeseydi iptal edecektim.Sonrasında bir problem çıkar mı acaba?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Bi yere gitmenize gerek yok. Bir kaç gün içinde dönem içine elinize gelen faturadaki tutar yansıyacaktır.

• bkm de ödeme sayfasında hata kodu 901 yazıyor ödeyemiyorum bir türlü. bkm kullanıcı adı ile migrostaki kullanıcı adı farklı onunla ilgili mi acaba ?

migrosta 40 tl indirim düşüyor ama ödeme sayfasına geçince ödeyemiyorum bu hata kodu yüzünden
  • bkm indirimi düşmüyor,kampanya bitmiş olabilir mi ?
  • Kampanya devam ediyor mu

• Buralar yıkılıyo :D

Teslimat Zamanı Salı, 31 Mayıs 2016 19.00 - 21.00
    Sipariş Toplamı 319,06 TL
    Migros İndirimleri 29,90 TL
    Dip İndirimleri 31,50 TL
    İndirim Çek Tutarı 15,00 TL
    Ödeme İndirimi 40,00 TL
    Sipariş Tutarı 202,66 TL

• İkinci 40+15 lik indirimli siparişimde geldi, teşekkürler Migros. Dikkat iki farklı hesap aynı adres.
  • migrostan üye işyeri olarak geçiyormu bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.