Şimdi Ara

Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
24
Favori
27.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senelik alışverişimizi yaptık teşekkürler...
  • Listerine ne kadar beyler biri bilgilendirebilirmi.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay bende doğal macun arıyordum... L'ANGELICA yı öğrendiğim iyi oldu
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/32132-agiz-bakim
    "%100 organik oluşu sebebiyle hamileler ve çocuklar tarafından da güvenle kullanılabilir. Sakarin, sodyum laurly, ionize bileşenler ve flor içermez."

dünya para verdiğimiz şampuan, sabun ve macunların içerdiği kimyasallardan aslında uzak durmak gerek. macun çok önemli dişini fırçalıyorsun, birşey yiyip içtiğinde hatta normal yutkunduğumuzda bile macundaki tehlikeli maddeler ağzımızdan eser miktarın üzerinde vücudumuza giriyor, bu işin sonuçlarının iyi araştırılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 22 Kasım 2014; 22:59:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• senelik alıverişi yaptık mutluyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Listerine ne kadar beyler biri bilgilendirebilirmi.?

500 ml. olanlar için yazıyorum. Total care 19.90, diğerleri 17.90. Tabi ki 1 alana 1 bedava :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

500 ml. olanlar için yazıyorum. Total care 19.90, diğerleri 17.90. Tabi ki 1 alana 1 bedava :)

Teşekkür ederim hocam geçen sefer 8.90 tl almıştım ozman %50 indirimliydi şimdi 1 alana 1 bedava aynı fiyata geliyor yarın stoklayayım gwçen sefer 10 tane almıştım şimdi 10 daha alayım

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam geçen sefer 8.90 tl almıştım ozman %50 indirimliydi şimdi 1 alana 1 bedava aynı fiyata geliyor yarın stoklayayım gwçen sefer 10 tane almıştım şimdi 10 daha alayım

Ben bugün 6 tane aldım. 1 yıl kullanırım muhtemelen. Seneye yine yaparım stoğumu :)

• Bu fiyata Listerine bu kadar iyi mi yahu herkes stok yapmis. Bana da gidip aldiracaksiniz 1 kilo Listerine...

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Bu fiyata Listerine bu kadar iyi mi yahu herkes stok yapmis. Bana da gidip aldiracaksiniz 1 kilo Listerine...

Diş doktorumun söylediğini aktarıyorum : Listerine'den daha iyisi yok...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Bu fiyata Listerine bu kadar iyi mi yahu herkes stok yapmis. Bana da gidip aldiracaksiniz 1 kilo Listerine...

Diş doktorumun söylediğini aktarıyorum : Listerine'den daha iyisi yok...

Bizim aile diş doktoruda Colgate ağız bakım suyu öneriyor bu doktordan doktora değişiyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Orijinalden alıntı: hhoops

biz de öğrenci bütçesiyle bunları aldık
     Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava

Altınkalem

oda kaç beyler :D

• Listerinelerin Skt ile alakalı birşey bulamadım.Sadece ağzı açıldıktan sonra 6 ay skt tanımlanmış.Bunların üretim tarihlerinin bir önemi yok mu.Yani 2 yıl ağzı açılmamış listerine ilk üretildiği zaman ki gibi etkili mi.
  • macun değil fırçalama önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 22 Kasım 2014; 23:22:27 >
  • Ben de ikişet adet Sensodyn Tam Koruma 100mL ve Listerine Cool Mint 500mL aldım. Arm&Hammer bulamadım. Uğradığım Migroslar'da da öyle aşırı bir talep görmedim. Zaten bu tür ürünleri ancak böyle %50 indirirmlerle alabiliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colgate optik beyaz kaptım ben de 4 tane 20 TL ye geldi. Yarin bulursam eğer oral-b fırça başlığı ve ağiz bakim suyu da almayı planliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

macun değil fırçalama önemlidir.

Aynen internette bu yönde bir çok bilgi var zaten

• Arkadaşlar altdaki linki baştan sona bir okuyun fazla zamanınızı almaz.

Flörürden detaylı bahsedilmiş.

Yazının en altında şöyle bir yorum var

(Florürlü diş macunlarının, florürlü olmayanlara hatta hiç macun kullanmadan diş fırçası-diş ipi ve ağız yıkama ile yapılan temizliğe göre daha etkili olduğunu ispat eden bilimsel bir araştırmaya rastlamadım.)

Macun kullanımı ile yapılan temizlik,sadece diş ipi ve ağız yıkamadan daha iyi dir diye bir araştırmaya rastlamadım diye not düşmüş.

Bu bilgiyi yıllar önce tv ye çıkan bir diş doktoruda vermiş idi

http://www.memurlar.net/haber/479927/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 23 Kasım 2014; 0:31:42 >

• migros sanalda kalktı galiba kampanya.
  • yenibosnadaki airport avm migrostan sensodyne expert diş fırçası hediyeli sensodyne onarım ve koruma 75 ml diş macununu 14.5 tl ye aldım. 4 adet diş macunu ile 4 adet diş fırçası 29 tl ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerdem -- 23 Kasım 2014; 1:28:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.