Şimdi Ara

Migrosta 22-24 tarihleri arasında ağız bakım ürünleri 1 alana 1 bedava (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
24
Favori
27.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: n0fx

L'angelica marka 2 adet diş macunu ve 2 adet sensodyn diş fırçası aldım. L'angelica markasını hiç duymamıştım hakkındaki yorumları okudum yarın gidip bir kaç tane daha alasım geldi. Daha denemedim ama deneyince sonucu yazarım.

Cruelty free olduğunu biliyorum ve hakkında okuduğum yorumlar hep olumlu. Ben de denemek istiyorum bu markayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda gördük ki dh halkı diş bakımına önem veriyor. Ağız bakımını ihmal etmiyor. Darısı full makyaj gezip de dişlerini fırçalamayan kızların başına.

• gidemedim yarın kısmetse inşallah uğracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Bu konuda gördük ki dh halkı diş bakımına önem veriyor. Ağız bakımını ihmal etmiyor. Darısı full makyaj gezip de dişlerini fırçalamayan kızların başına.

böööö ıyyyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

vay bende doğal macun arıyordum... L'ANGELICA yı öğrendiğim iyi oldu
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/32132-agiz-bakim
    "%100 organik oluşu sebebiyle hamileler ve çocuklar tarafından da güvenle kullanılabilir. Sakarin, sodyum laurly, ionize bileşenler ve flor içermez."

dünya para verdiğimiz şampuan, sabun ve macunların içerdiği kimyasallardan aslında uzak durmak gerek. macun çok önemli dişini fırçalıyorsun, birşey yiyip içtiğinde hatta normal yutkunduğumuzda bile macundaki tehlikeli maddeler ağzımızdan eser miktarın üzerinde vücudumuza giriyor, bu işin sonuçlarının iyi araştırılması lazım.

Ben de L'angelica kullanıyorum, yerli bir ecza sitesinden 7-9 TL arası fiyata alıyordum onlar da zam yapmış fiyatlara. Böyle kampanyalarla olunca uygun fiyata alınabiliyor artık.

Ağız ve diş bakımı konusunda ufak bir not düşeyim: fırçalamaya başlamadan önce fırçayı ıslatmayınız ve fırçaladıktan sonra da ağzınızı su ile gargara yapmayınız ki ağız içi ve dişler macunun faydalı etkilerinden mahrum kalmasın. Eğer vakit de varsa ağızda bir miktarını belli bir süre bekletmek gerekli. Ayrıca dil temizliği de ağız kokusunu önlemek için çok mühim.

• Haber veren arkadasa teşekkür.60 liralık alışveriş yaptım.reyonlar fulldu kimse yoktu.
  • L angelica yeni bitmmisti gecen sene 120 tl lik aldim 60 mi ne odedim simdi gene stok zamani ...

• arkadaşlar beyazlatıcı özellikli olanları için soruyorum sensodyne ile paradontax arasında hangisini almalııym ? hangisi daha etkili ?
    bide bunnların hangi ürünleri daha çok etkili.bunların bir çok farklı ürünü var hangisi almalıyım?
  • Ahmetkardes06 A kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi ne kadar doğru kaynak vs. belirtir misiniz?
  • Bu kadar ürün çoksa niye pazartesi devam etmiyor ki! Benim şehir dışında olduğum zamana denk geldi, faydalanamadık
    İyi ki GDİ den sensodeyn set almıştım birkaç tane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 23 Kasım 2014; 5:18:00 >
  • migros sanal marketten sipariş verirken 1'er adet sipariş verdiğimizde bize hediyesi yanında olarak mı gelecek acaba? ona göre sipariş vereceğim
  • MıgrosagGittim 140 lik oldum. Balgatta cok cesit yoktu. Dıs fırcaları falan (kalıtelı olanlar) bıtmıstı. Bırer set son anda aldım. Bugun Carrefour la kapanişi yapicam haftanın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Bazi dis doktorlari da
    Agiz bakim sularinin hicbir faydasinin olmadigini tamamen pazarlama amacli oldugunu soyluyor.

• Sanal markette devam ediyormu? Ediyorsa sepete 2 adet olarakmı ekleyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsilKurtx

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

vay bende doğal macun arıyordum... L'ANGELICA yı öğrendiğim iyi oldu
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/32132-agiz-bakim
    "%100 organik oluşu sebebiyle hamileler ve çocuklar tarafından da güvenle kullanılabilir. Sakarin, sodyum laurly, ionize bileşenler ve flor içermez."

dünya para verdiğimiz şampuan, sabun ve macunların içerdiği kimyasallardan aslında uzak durmak gerek. macun çok önemli dişini fırçalıyorsun, birşey yiyip içtiğinde hatta normal yutkunduğumuzda bile macundaki tehlikeli maddeler ağzımızdan eser miktarın üzerinde vücudumuza giriyor, bu işin sonuçlarının iyi araştırılması lazım.

Ben de L'angelica kullanıyorum, yerli bir ecza sitesinden 7-9 TL arası fiyata alıyordum onlar da zam yapmış fiyatlara. Böyle kampanyalarla olunca uygun fiyata alınabiliyor artık.

Ağız ve diş bakımı konusunda ufak bir not düşeyim: fırçalamaya başlamadan önce fırçayı ıslatmayınız ve fırçaladıktan sonra da ağzınızı su ile gargara yapmayınız ki ağız içi ve dişler macunun faydalı etkilerinden mahrum kalmasın. Eğer vakit de varsa ağızda bir miktarını belli bir süre bekletmek gerekli. Ayrıca dil temizliği de ağız kokusunu önlemek için çok mühim.

katılmıyorum, tamam dış ve ağız sağlığınız bu durumda süper olurda, vucuda giren kimyasallar ne olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Bazi dis doktorlari da
    Agiz bakim sularinin hicbir faydasinin olmadigini tamamen pazarlama amacli oldugunu soyluyor.

Yukarda bahsettiğimiz bilgi ve link bundan bahsetmekde
    Macunla fırçalayan buna karşın sadece diş ipi kullanıp agız içini suyla temrizlenler aradında macun kullananın daha fazla fayda sağladığına dair kanıt yok
    Ayrıca flörürdende pek iyi bahsedilmiyor
    Yıllardır markalı macunlara ağız bakım sularına deli paralar harcadık harcıyoruz yanlışmı yapıyoruz acaba,tada boşver demekmi doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: germinall

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

boşuna mağazadan 80 liralık ürün almışım istemediğim hemde. sanalda alası varmış. bi 80 liralık daha aldım istediğimi.

bu arada birşey sorucam bilen varmı. bu trizone başlık benim oralb 3000 cihazıma uyumlumu?

http://www.kliksa.com/urun/oral-b-sarjli-dis-fircasi-pro-care-3000-d20-/901758421?gclid=CPie5qrOjsICFSoKwwod1WkAHQ

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/37192726-32137-oral-b-trizone-power-dis-fircasi-yedek-basligi

Hocam kampanya zamanlarinda sanal marketten verdigim siparislerin yarisi falan gelmiyor. Aklinizda olsun

hocam bilmiyom ilk sanalmigrostan alışverişim. az önce aradılar. tastamam geliyomuş. iyi bari istediklerimi internetten alabildim. markette zoraki almıştım :D

• Simdi geldim migrosta 2 signal now+oral b pilli diş fırçası 51tl yerine 25 tlye geldi. Bu arada doğru gorduğume eminim 22-24 kasım tarihleri diyordu girişte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampnaya su sekilmi oluyor arkadaslar diyelim sadece 10 tl fiyatinda bir dis macunu aldik 2.bedavami oluyor bu sekil olmasini tahmin etmiyorum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

Kampnaya su sekilmi oluyor arkadaslar diyelim sadece 10 tl fiyatinda bir dis macunu aldik 2.bedavami oluyor bu sekil olmasini tahmin etmiyorum acikcasi

aynen öyle, misal 10 liralık ürünü alıyorsunuz, aynı ürünün ikincisi bedava oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.