Şimdi Ara

mikrofonu bilgisayar görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi mikrofonu yeni aldım bilgisayar görmüyor yardımcı olun lütden

• Mikrofon denilen parça takıldığı an uyarı vermez kardeş.Bilgisayarım özelliklerinden donanımdan aygıt yöneticisine bir gir bakalım ses ile her şey yüklenmiş vaziyyetemi?
  • EWT YÜKLÜ HERŞEYİ YÜKLEDİM
  • önceden de oldu anakart programlarını sildim yükledim düzeldi şimdi düzelmiyor
  • kartta mikrofon girişini kontrol ett kablolardada problem olabilir, mikrofonun kabloları çabuk kırılıyor,
  • çalışıor herşey kulaklıı var o çalışıo
  • Eğer 5+1 veya daha iyi sound chip kullanan boardlar dan birine sahipsen ve winxp'yi yüklerken bu boarda ait driver ve yazılım araçlarını yuklemişşen ses ayarları ile ilgili daha gelişmiş bir yazılım da bilgisayarına kurulmuş olmalı...y

eni ses chiplerinde otomatik tanıma sistemi mevcut ama bazen hangi yuvaya hangi cihazı takdığını el ile bu yazılıma tanıtman gerekiyor...

bu yazılım task barda normalde yerini alıyor...Yoksa denetim masasına bak...eğer yoksa ve son model boardlardan birini kullanıyorsan board'ın CD sinden ses kartı driverlerini ve ilgili yazılımı tekrar yükle...

Board kullanım kitapçığın da da bu yazılımın tanıtımı oluyor...
  • msn de araçlarda ses ve görüntü ayarlarından mikrofonunu kontrol et bi deee
  • msn de fln mic görünmüo
  • abi ekranın sağ altında hoparlör resmini çift tıkla
    seçenekler - özellikler tıkla
    oradan mic kısmını işaretle
    mic ayarları geldiğinde sessiz işaretli olmalı o işareti kaldır sanırım sorunun çözülmüş olacak
  • TİH BE İLK ÖNCE BEN DİCEKTİM ONU ARKADAŞ ERKEN DAVRANDI..KESİN ÇÖZÜM ODURR
  • arkadas sorununu cozmus fakat tesekkur etmeyı unutmus
    sinir bunlar ya
    yada hadı benımde bı konum olsun dıye ugrasanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.