abi mikrofonu yeni aldım bilgisayar görmüyor yardımcı olun lütden
Mikrofon denilen parça takıldığı an uyarı vermez kardeş.Bilgisayarım özelliklerinden donanımdan aygıt yöneticisine bir gir bakalım ses ile her şey yüklenmiş vaziyyetemi?
EWT YÜKLÜ HERŞEYİ YÜKLEDİM
önceden de oldu anakart programlarını sildim yükledim düzeldi şimdi düzelmiyor
kartta mikrofon girişini kontrol ett kablolardada problem olabilir, mikrofonun kabloları çabuk kırılıyor,
çalışıor herşey kulaklıı var o çalışıo
Eğer 5+1 veya daha iyi sound chip kullanan boardlar dan birine sahipsen ve winxp'yi yüklerken bu boarda ait driver ve yazılım araçlarını yuklemişşen ses ayarları ile ilgili daha gelişmiş bir yazılım da bilgisayarına kurulmuş olmalı...y
eni ses chiplerinde otomatik tanıma sistemi mevcut ama bazen hangi yuvaya hangi cihazı takdığını el ile bu yazılıma tanıtman gerekiyor...
bu yazılım task barda normalde yerini alıyor...Yoksa denetim masasına bak...eğer yoksa ve son model boardlardan birini kullanıyorsan board'ın CD sinden ses kartı driverlerini ve ilgili yazılımı tekrar yükle...
Board kullanım kitapçığın da da bu yazılımın tanıtımı oluyor...
msn de araçlarda ses ve görüntü ayarlarından mikrofonunu kontrol et bi deee
msn de fln mic görünmüo
abi ekranın sağ altında hoparlör resmini çift tıkla seçenekler - özellikler tıkla oradan mic kısmını işaretle mic ayarları geldiğinde sessiz işaretli olmalı o işareti kaldır sanırım sorunun çözülmüş olacak
TİH BE İLK ÖNCE BEN DİCEKTİM ONU ARKADAŞ ERKEN DAVRANDI..KESİN ÇÖZÜM ODURR
arkadas sorununu cozmus fakat tesekkur etmeyı unutmus sinir bunlar ya yada hadı benımde bı konum olsun dıye ugrasanlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme