Şimdi Ara

Millenicom Geçiş Mağduriyetim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07.05.2020 tarihinde Türknet'le olan sıkıntım dolayısı ile Millenicom'a geçiş talebinde bulundum. Ekipler geldi modemimi teslim ettiler. 14.05.2020 tarihinde telefon hattımı aktif ettiler ama ne hikmetse internet aboneliğimi aktif etmediler.Sanki sadece telefon aboneliği almışım gibi.Müşteri hizmetlerini aradım abonelik numarasıyla alakalı bir problem olduğunu söyledi.Ben geçiş yaparken kendilerine de belirtmiştim ben işimi internet üzerinden yapıyorum zaten internet bağlantımı kestikleri için türknetten çıkmışım benim internetimin 1 gün kesilmesi beni maddi olarak zarara uğratıyor dedim.Şuan beklemedeyim 16.05.2020 tarihinde internetim açılmazsa malesef millenicomla ilişkimiz başlamadan bitecek.

türknet için açtığım konuyu buradan takip edebilirsiniz.Türknet yetkilileri en azından konumun altına cevap vermişlerdi bakalım Millenicom yetkilileri beni takacak mı acaba?
    https://forum.donanimhaber.com/vdsl-e-gecisde-48-saattir-internet-kesik--143353298#143384251

incelenmesi için milleni hesap numaram: 9960698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökhanTAŞKIN -- 15 Mayıs 2020; 17:50:19 >

• Evet arkadaşlar 08.05.2020 tarihinden bu yana internetimi bağlayamayan milllenicom iss daha aboneliğimiz başlamadan saçmalıklar yapmaya başladığı için kendimi şanslı hissediyorum en azından böyle bir firmaya abone olmadan sonlandırıyorum işlemlerimi.
    Öncelikle sürecin başlarından beri milenicom tarafından herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor başvuruyorsunuz ama süreci takip edemiyorsunuz bunu bilin.
    daha sonrasında milenicom benim ev telefonumu kendi şirketlerine geçirmiş fakat internetimi bir türlü beceripte geçirememiştir :)
    Saha ekipleri modemi felan evime bırakmışlar evrakları yollamışlar vs.
    İşin en komik tarafı 9 gün geçmesine rağmen benim evraklarım sisteme girilmesine rağmen modemin elime ulaşmasına rağmen bugün milenicom tarafından arandım ve bize başvuru yapmısınız size kampanyaları anlatayım diyorlar :) arkadaşım ben zaten tarifemi bile seçtim internetimin açılmasını bekliyorum dedim telefonun ucundaki hanımefendi telaşlı bir şekilde konuyu bitirerek görüşmeyi sonlandırdı :)
    Henüz Milenicomun komiklikleri bitmedi :) açtığım şikayette durumu anlatmam üzerine internetimin açılmadığını bildirmem üzerine bana verilen cevap şu olmuştur.
    Sizin adresinizle başka bir internet servis sağlayıcıya başvuru yapıldığı tespit edilmiş diğer şirketteki başvurunuzu iptal ettirmeniz gerekmektedir. :))))
    Şirket komple şaka gibi.
    Zaten göründüğü üzere şuradaki başlıkları 1 tane dahi Millenicom yetkilisinin taktığı da yok buradan yola çıkarak firmayı biraz olsun çözebilirsiniz.
    Neyseki Millenicom maceramız başlamadan bitmiş bulunuyor.
    Bu yazı Millenicom'a geçiş yapacak veya yeni abonelik başlatacak insanlar için bir rehber niteliğinde olmuştur umarım.
    Zira ben kendilerine defalarca işimi internetten yaptığımı hergün yüklü miktarda para kaybettiğimi söylememe rağmen benim kendileri yüzünden olan mağduriyetimi takan olmamıştır.

Bu şirketi önermiyorum piyasada bir sürü şirket var daha ucuza işini daha iyi yapanlar var onları tercih edebilirsiniz. Eğer çok çaresiz kalmadıkça son şansınız olmadıkça Millenicom'a abone olmanızı veya geçiş yapmanızı asla önermem.

• ve komikliklerin ardı arkası kesilmiyor. Şuanda millenicom internet sitesinde daha önce oluşturduğum şikayetleri takip etmek istiyorum şikayet geçmişi sekmesine tıkladığımda bir de ne göreyim :)
    www.milleni.com.tr
    Bireysel Online İşlemler Giriş | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/hesabim/bireysel/kullanici-girisi

bu sayfaya yönlendiriyor yani giriş sayfasına :))))))))))
    oluşturduğum şikayeti takip edemiyorum hahahahhaha valla pazarcı sistemi bu adamların şirketi :)

• GökhanTAŞKIN G kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir? okudum yazıklarınızı bende tt den millenicom a geçiş için başvurmuştum. Aynı sorunlarla karşılaştım. Taşıma yapmaları gereken internet hattını iptali için başvurdukları için internet hizmeti alamıyorum. Toptan her şeyi iptal edip yalın internet teklif ettiler. İşlemlerini çok hızlı olacak sizi mağdur ettik vs diyorlarda hala her şey lafta, bi gıdım ilerleyemedik.
  • sonuç olarak interneti taşımaktan vazgeçtim türknet kullanmaya devam edeceğim. Yalnız bu adamlar telefon hattımı alıp kendilerine taşıdıkları için onu iptal ettirmek zorunda kalacağım. Türknet bana ayda 1000 dakika veriyordu. Şimdi tekrar o 1000 dakikayı almak için uğraşacağım.Kısacası bulaşmayın bu firmaya vakit kaybı tamamen.Yeni abone ışığı gördükleri başlıklara hemen cevap yazıyorlar fakat bu tür şikayet başlıklarına girip bakmıyorlar bile bir tane yetkilinin yazısı yok şikayet başlıklarına bakın. Buradan anlarsınız zaten şirketin dandikliğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.