Şimdi Ara

millet bu aletin ses kalitesi nasil? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bomert

@antiochos bütün dünya yapıyosa doğrudur diyemezsin arkadaşım.. herkes yapıyosa bi doğruluk payı vardır nasıl bir mantık anlayamadım?? amerika gençliğinin yüzde bilmemkaçı eroin kullanıyo sende kullan doğru bişeydir belki, hani o kadar insan salakmıda kullanıyo?? amerika ve birkaç yardakçısı dünyanın öteki ucunu kontrol etmeye çalışıyo aa büyük ülkeler bunu yapıyo kesin doğrudur?? türkiyede insanlar bilim adamı lafını duyunca herşeye inanmaya başladılar aa o kadar insan inanıyo inanmak lazım.. dünyanın yüzde 90ı hollywod filmleri izliyo aa o filmleri izlemek lazım o kadar insan izlediğine göre dünyada daha müthiş birşey olamaz(bunda reklamın payı olması mümkün değil tabiki..=) uç örnekler oldu ama mantığını tekrar düşünmende yardımcı olur bu sanırım..

ya bu yaptığın felsefe oluyor yanlız konumuzla doğrudan ilişkili değil, şimdi bir ipod almak için ortaya dünya para döküyorsun ve her kuruşuna kadar paranın hakkını almak istersin, eroinle mp3 çaların veya savaşın alakası yoktur.Senin felsefenle gidersek dünyada doğru yoktur. Neyse uzatmayayım, şu anda en alınası alettir ipod ben creative için asla kötü söz sölemedim, bir çok kullandığım ürün creative dir, ben sadece şu saçmalığa cevap verdim "ipod beş para etmez, 1 milyona eminönünde satılan aletler daha iyidir" Bu benim hayatımda okudğum en saçma en boş en gereksiz mesajdı...

• pm attım , o yolla konuşalım istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: darkwhisper

vay ne gusel izmirliymisin biz akraba da cıkarıs ha kassak neyse ben estoreden verdim siparis muvo yu ama kalmamıs hepsiburada da yoktu teknosa hizli sistem ve tekmar gibi yerlerdede bulamadım en son teknosadan bunu aldım iste 15 gun icinde geri iade oluyo diye ya sandisk iyi deil mi ben mi yanlıs ? bide su alete baksanız bu da gusel gibi

http://www.mobilalisveris.com/pinfo.asp?pid=5455

• Valla ben sandiski dinledim o resimde gördüğüm mp3 playerı. Ses kalitesi gerçekten tatmin edici yanında verilen kulaklılar da çok kaliteli hem ufak hem de kulak içine tam oturuyor ve takınca dışarıdan çok az ses duyuyorsun. Ben dinledğimde hiç beklemediğim bir ses verdi. WOW desteği de var onu açınca daha da manyak bir ses geliyor. Sandisk kötü değil, zaten hafıza kartlarında çok iyi çok kaliteli bir firma. Ben de dinlemeden önce dandik birşey sanıyordum. Kesinlikle paketi aç ve dinlemeye başla. Memnun kalacaksın. O kulaklıklardan uygun fiyata bulabilirsem ben de alacağım. 50 milyondan başlıyordu fiyatları galiba Sony nin.
  • millet actım dinledim aletten gercekten cok memnun kaldım aktarmada problemi yok bayagı hızlı ses seviye si de yuksek ayrıca kaliteli kulaklıkları mukemmel hayran kaldım gercekten tavsiye edebilirim pil durumu nasil daha bilmiorum ilerleyen gunlerde hbr veririm tesekkurler herkese yorum yapan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.