Şimdi Ara

'milliyetçilik üzerine' kitap tavsiyesi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • milliyetçiliğin felsefesi,teorisi üzerine tercihen yabancı yazarların yazmıs oldugu turkceye cevrilmis kitaplara ihtiyacım var. dedigim gibi,biz boyle milliyetciyiz ,biz soyleyiz tarzından ziyade miliyetçiliğin felsefesi ve teorisi uzerine yazılmış kitapların isimlerini bekliyorum. simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katsumoto -- 19 Mayıs 2005, 21:29:39 >

• fasa-fiso ya gerek yok diyosun yane.. takdir ediyorum seni. Keşke istediğin gibi bi kaynak bilsem de söyleyebilsem sana. Öğrenirsen ben de bilmek isterim.

quote:

Orjinalden alıntı: katsumoto

milliyetçiliğin felsefesi,teorisi üzerine tercihen yabancı yazarların yazmıs oldugu turkceye cevrilmis kitaplara ihtiyacım var. dedigim gibi,biz boyle milliyetciyiz ,biz soyleyiz tarzından ziyade miliyetçiliğin felsefesi ve teorisi uzerine yazılmış kitapların isimlerini bekliyorum. simdiden tesekkurler.
  • kardeş belki çok klasik olcak.okumuşta olabilirsin ama kavgamı tavsiye ederim gerçi türk olmamasını istemişsin ama ben yinede yazım dedim akşam gazatesinde köşe yazarı olan ümit bozdağ bağımlılık yaratacak nitelikte yazıları ve kitapları var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.