Şimdi Ara

-Minecraf Pocket Edition 9.4 ' de HEROBRINE görüldü!!-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olay şu minecraft pocket edition 9.4 de herobrine var hem de bilgisayardakinden biraz daha farklı keçi sakalı gibi bir sakalı var ve burnu da yok . Ama herobrine kendi kendine sizin yanınıza gelmez onu siz çağırmalısınız nasıl çağrılcağına gelince nehter taşı alın ve onu karanlık bir yerde yakın ve en az 20 dakika yanında bekleyin çok küçük bir ihtimale hero brine spawlanıcak ve dünyanızı mahvedicektir .not: sakın bunu denemeyin creative da bile çünkü o gelince crative dan survival a geçersin sadece survival dan 2 kalp canınız daha fazla olur ve silahlar dışındaki eşyalarınız silahlarınız ise herobrine gelince kaybolur ! Bazıları mod dicek ama inanın ki bu yazdıklarım Ve son olarak siz siz olun HEROBRINE bulaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende bilyorsun ki ss olmadan kimse sana inanmaz
  • bu bölüm kurtulmaz böyle insanlar oldukça nether reactor den bahsediyor sanırım o cehenneme gitmeye yarıyor artık sallamayın ya herobrinenin **** çıktı
  • csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Görmesek konuşmayız bende eskiden sizin gibi Herobrine yok sanıyodum ama taki görene kadar bu arada elimde kanıt olmamasının sebebi ise onun fotoğrafını çekecek zamanı bulamadan beni öldürmesi

• Zirek17 Z kullanıcısına yanıt
    yazdıklarınıza göre bir kaç sefer denemiş ve görmüşsünüz yani fotoğraf çekemediniz mi ?
    Panpa aslında olay şöyle korkudan insanın aklına inan ki hiç gelmiyor hele de beklediğin Herobrine tipinden daha farklı bir herobrine çıkınca zaten adam seni 2 vuruşta öldürüyor nereye fotoğraf çekcen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zirek17 -- 25 Temmuz 2014; 1:57:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zirek17 Z kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl yaptığınızı detaylı anlatırsanız bende bi deneyeyim burada sizi haberdar ederim
  • İnanmazsan inanma minecrafta mod falan kurmadım

Olayı sana kısaca anlatayım ilk önce önceden izlediğim videolarda gördüğüm gibi herobrine çağırmak için yeryüzüne bir taş koymuştum (beyaz bişeydi aklıma gelmiyo) onun da üzerine bir nehter taşı koydum ve çakmakla üzerini yaktım birden çok kısa bir süreliğine nehter taşının üzerinde herobrine nın yüzü belirdi ama hemencicik kayboldu.Şaşırdım sonra da niye belirip kayboldu diye düşündüm herhalde aydınlık olduğu için dite düşündüm sonra yer altına doğru kazıp orada bir mağara oluşturdum hiç biyerden ışık gelmicek şekilde toprakla kapatım oluşturduğum mağaranın tam ortasını artı şeklinde kazdım artının ortasına nehter taşı koydum ve üzerini yaktım sonra bekledim gelmedi bende sıkılıp etrafı çakmakala yakmaya başladım zıpladım felan yaklaşık 20 dk sonra nehter taşının üzerinde herobrine resmi çıktı yazılar çıkmaya başladı felan sonra nehter taşının üzerindeki herobrine mutsuz yüze dönüştü ve gözleri kırmızılaştı ve ateşin içinden herobrine çıktı o gelmesiyle zaten oyun modu survivala dönüştü ve bana iki kez vurdu ve öldüm sonra yeryüzüne çıktım heryer sis olmuş evimin yanına ev yapmış bende korka korka evine girdim evinde çalışma masası fırın taş yontma makinası felan vardı hata duvarına yünden herobrine falan yazmış daha da ilerliyim derken evinin içine kazdığı lav çukuruna düştüm öldüm ondan sonra korkudan bölümü sildim bu kadar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panpa bende öyle düşünebilirdim ama herobrine modlarından farklı olarak herobRineda sakal vardı şaka gibi ama gerçek

• Burayi kral oyun mu sandin?Büyük ihtimal yasin kucuk.Bizi de kendi gibi sanma.Sana aciyorum...

• herobrine nin fotosunh videosunu göster ??

yoksa ?

cool story bro ??

• Bir yerde tesadüfen denk gelmiş, ben de neymiş şu diye biraz araştırmıştım. Bir defa, bilmem kaç sürümünden beri Herobrine diye bir şey yokmuş. İkincisi, sanki çok korkunç, insanın saçlarını ağartan bir şey görmüşsün gibi yazmışsın ki, bu oyunda olanaksız. Çünkü bu oyun canavarları oldukça sevimli yapıyor, çünkü korku oyunu değil bu. Amnessia oynamıyorsun yani.
    İkincisi, Herobrine görmeyi bir yana bıraktım, bir de sakallısını görmüşsün. Bak bak bak!...
    Üçüncüsü, okuduklarımdan anladığım kadarıyla Herobrine olayı, oyunculara biraz zorluk çıkarmak üzere konulmuş bir şeymiş, tuzak filan kuruyormuş.... Senin anlattığının bununla herhangi bir ilgisi bile yok. Dördüncüsü, o kadar çok kişi bu oyunu oynuyor da, kimse bilmiyor da, Herobrine sadece sana mı gözüktü?
    Beşincisi, ilgi çekip ÇOK ÖZEL bir şey ile karşılaştığını iddia edip "vay anasını, sahimi lan?" dedirtmek için kendini bu kadar kasma.
    Bu saçmalıkları dikkate alıp cevap vermeye çalışmak bile gereksiz ve aslında sen de bu nedenle burada yazıyorsun ama, onca kişi yazmışken bir iki kelime de ben edeyim dedim.

• Crealog C kullanıcısına yanıt
    Şu herobrine keşke bir fotosunu çekebilseydim sana öyle bir kapak yapardımda neyse abicim inanmıyosan inanma görmesek yazmazdık
  • Crealog C kullanıcısına yanıt
    Şu herobrine keşke bir fotosunu çekebilseydim sana öyle bir kapak yapardımda neyse abicim inanmıyosan inanma görmesek yazmazdık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.