Şimdi Ara

Minecraft Açılmama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hepinize öncelikle iyi forumlar diliyorum. 2 yıldır Minecraft oyununu oynuyorum. Önceki sistemimde Minecraft sorunsuz çalışıyordu ( Windows 7 64 B. de ). Sonra ben bilgisayarıma format attırdım. Windows 7 Ultimate 32 bit kurdurdum. Minecraft TeamExtreme'i bilgisayarıma indirdim. Launcher'i açıyorum ve isim yazma ekranı geliyor. İsmimi yazıp playe basıyorum altta yeşil bişe az doluyor sonra launcher kapanıyor ve belli bir hata da vermiyor sadece kapanıyor bekliyorum açılırmı diye açılmıyor. Dünden beri uğraşıyorum gezmediğim yer kalmadı nerdeyse çok çaresiz bir durumdayım Minecraft bağımlısıyım dediğim gibi 2 yıl önce başlamıştım bi arkadaşımın tavsiyesiyle. İnşallah sorunum çözülür. Bir sitede konu açıyım yardım eden olur mutlaka dedim ve aklıma direk DH geldi. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InfertaL -- 13 Haziran 2014; 13:54:05 >

• Arkadaşlar sürekli açığım her zaman yardımlarınızı bekliyorum benimle aynı sorunu taşıyan arkadaşlar da bu konu altında mesajlarını yazabilirler. İnşallah bu sorun çözülür.
  • Arkadaşlar bi yardımcı olsanız ? :/
  • Ya yokmu koskoca DH de bi yardım edecek ??!!!!
  • .minecraft'ı silip tekrar kurmayı veya başka bir launcherdan çalıştırmayı denedin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.