Şimdi Ara

Minecraft Elmas Kırıyorum bişey çıkmıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cecuan

tamam hocam zaten kullanıyorum elmas falan buldum kırıyorum.2-3 tane çıkardım lava düştüm sonra :D bu arada multiplayer oynamak istiyorum çok eğlenceli olur çoklu olursa var mıdır sizin serverınız

Vardı. 2 ay önce kapattım. Belki tekrar açabilirim. Ona göre haberdar ederim.
  • Binary_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Siz Minecraft Pocket Edition'u iyi bilirsiniz size bir soru sorayım Ipade ücretsiz nasıl yükleyebilirim?
  • Peki teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Siz Minecraft Pocket Edition'u iyi bilirsiniz size bir soru sorayım Ipade ücretsiz nasıl yükleyebilirim?

http://www.elmabulteni.com/25pp-ile-jailbreaksiz-cihazlara-crackli-uygulamalari-yukleme
  • Bytekno kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler usta
  • Minecraft pe de Demir kırıyorum birşey çıkmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be bizde geçtik bu yollardan. sonra tekkit denen arkadaşla tanıştık nükleer santraller yaptık. crysisteki nano zırh benzeri zırh yaptık. netherdan lav getiren sistemden tut otomatik hayvan farmı kurmuştum gübre bile topluyodu hayvanlardan.
    en süperi tesla kulesi olmuştu eve saldıran veletleri kasaplardaki sinek ışığı misali kızartıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 17 Mart 2015; 8:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minecrafter Emre

Minecraft pe de Demir kırıyorum birşey çıkmıyor

En az taş kazma ile kırman lazım demir cevherini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NE KADAR DEMİR KAZMAK LAZIM . BEN KAZDIM ELMASI ALAMADIM YINE
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    BEN DEMİR KIRDIM 26 ADET ELMASI YİNE ALAMADIM NASIL OLACAK ??
  • gfyh456yhmtu745 G kullanıcısına yanıt
    Konu nedir hocam ta M.Ö ceki konuları alıntılıyorsunuz anlamıyorum :)
  • altın kazma lazım diye biliyorum
  • Oyuna baslayin odun kırın.(4 tane yeterlidir)Bunları kereste yapin.Şimdi elimizde 16 kereste var.Üretimi açın 4 boşlugada kereste yerleştirin üretim masasi(Crafting table)oluşturun.Bir yere yerleştirin sopa oluşturun.Sonrada kazma oluşturun.Sonra yeri kazın.Yerdeki taşları kazın 5-10 tane.Onları alın taş kazma oluşturun.Sonra demir arayın ve onunla kazın demiri.Sonra tekrar demir kazma oluşturup elmas arayın ve kazın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfyh456yhmtu745

BEN DEMİR KIRDIM 26 ADET ELMASI YİNE ALAMADIM NASIL OLACAK ??

Demiri kırdıktan sonra kutu gibi birşey düşücek sonra ocaktaa ısıtıp demir cevheri yapıcaksın sonra ise ortaya ve alta çubuk koy en tepedeki 3 lüye demir koy sonra demir kazman hazır şimdi elmas bul ve onu demir kazma ile kır :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.