Şimdi Ara

minecraft nasıl orjinal alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar minecraftı orjinal alınca her ay para mı veriliyor? Steamdeki gibi bi kere alıp oynayamıyo muyum ne saçma premium üyelik falan bi aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kez alırsan ömür boyu senindir.

Kendi sitesinden 60 TL civarı bir fiyat ile alabilirsin. Hiçbirşekilde kapanmamasını istiyorsan kendi sitesi veyahut kendi sitesinden alınmış 2. el hesaplar.

Hesabın kendi sitesinden alınıp alınmadığı şuan belli olabilir, crack hesapların hepsi kapatıldı. Öğrenmek için alıcağın kişiden nick görünecek şekilde skin değiştirebiliyor olacağının kanıtı.

• Minecraft'ı kendi sitesinden satın alamıyorum.
    Geçenlerde demosunu yükledim ertesi gün bilgisayarımda bulamadım hala yok silmediğime eminim
    .
    Satın almak için demo yüklerken oluşturduğum hesapla Minecraft'ın sitesine oturum açıyorum "Get Minecraft"ı tıklıyorum oturumum açık olduğu halde "yeni bir hesap oluşturmamı yada kayıtlıysam giriş yapmamı istiyor.
    oturumum açık olduğu halde tekrar login yaparak giriş yapıyorum direk Mojang Settings sayfası açılıyor.
    Hiçbiryerde oyunu yüklemem için bir download linki çıkmıyor o zamanda.

Orijinal satın almak neden bu kadar zor bu oyunu anlamadım Microsoft'un eli değince mi böyle oldu?

EDIT: Internet Explorer'dan kaynaklıymış sorun farklı tarayıcıdan indiriyorum. Yine dediğim gibi Microsoft'un parmağı varmış sorun yaşamamda haksız sayılmam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electROck35 -- 25 Ekim 2014; 20:02:34 >
  • electROck35 kullanıcısına yanıt
    tamam hesap açıktan sonra öde indir diye bir şey yok mu?
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    +Takip
  • Buy now a bas parayı bas indur oyna bu kadar

• Bikez alınca aylık mı sınırsız mı alıyosun onu merak ediyorum

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Sınırsız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.