Şimdi Ara

MINECRAFT PREMIUM HATASI !1!!1!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paybyme kartım ile minecraft premium alacağım fakat kartla ilgili her bilgiyi girdikten sonra satın ala tıklıyorum ''Unable to complete transaction, make sure credit card details are correct and try again. If problem persists please come back and try later.'' karşıma böyle bir sorun çıkıyor. Kart bilgilerimi tekrardan giriyorum hani yanlış girme gibi bir durum olmadığı halde neden böyle bir hata alıyorum ? ayriyetten kartta 70 tl var ve oyun 58 tl hani paranın yetmeme gibi bir durumuda yok aslında. Bilenler lütfen yardım edebilir mi ?

• Arkadaşlar bilenler lütfen yardımını esirgemesin
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum paybyme kart icin destek yok buyuk ihtimal paybyme ile alabilcegin bir key satis sitesi falan bul yanlisda anlamis olabilir yanlis yonlendirmek istemem :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakab95

Dostum paybyme kart icin destek yok buyuk ihtimal paybyme ile alabilcegin bir key satis sitesi falan bul yanlisda anlamis olabilir yanlis yonlendirmek istemem :)

kardeş dediğin gibi yapacaktım baktım fakat paybyme ve banka kartları için her site vergi alıyor. maxigame den alacaktım 65 tl lik oyun maxicash almakla birlikte 80 tl ye çıkıyor neredeyse. senin bildiğin bir yer var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.