Şimdi Ara

:: Mini Cooper S GP almayi dusunuyorum :: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

@drahtw yaw adam zaten yurtt dısında fantazi diil onun ki sadece kararsız :]

Yurtdışından getirmek diyor bence adam yurtiçinde

Hatta izmirde izmir topicine bir cuval yazı yazmıs

Oyle yada boyle topicte acık acık ben gormedım yurtdısındayım yazısını
  • 40 euro ya galerilerde(istanbul) 2004 model 285 bg nissan 350Z bulunabiliyor oda düşünülebilir
  • drahte 1905 bu tip araçlar hakkında hep doğru yorumlar yapan bir arkadaş ve yine çok sağlam bir yorum yapmış,ona katılıyorum..Ben de Mini'yi çok severim,binip kullanma fırsatım da oluyor en yakın arkadaşımda var..Ben olsam o kadar parayı GP'ye verip özel olmaya çalışacağıma yarı fiyatına MCS alır kendi zevkime göre modlarım

Tabi farklı markalara da bakılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

@drahtw yaw adam zaten yurtt dısında fantazi diil onun ki sadece kararsız :]

Yurtdışından getirmek diyor bence adam yurtiçinde

Hatta izmirde izmir topicine bir cuval yazı yazmıs

Oyle yada boyle topicte acık acık ben gormedım yurtdısındayım yazısını

yok sen gormedin ama ole ben biliom kendisi kardesim oluyo azıcık

• bak ya 1 gun calistik neyse geldim... diger arabalar mi bunlardi:

Golf TDI
    A3 Quattro
    S3(elessar sagolsun)
    focus
    307
    206
    A3un S3 paketi (pek fikrim yok bunda)
    Golf GTI (cok fazla ama cok dusundum)
    MINI COOPER S yada MINI COOPER S GP

ya bilmiyorum hala golf tdi ve cooper arasinda gidip geliyorum.... Baba da dedi 4 kapili bisey al dedi ... o engelden dolayi Golf TDI dusunuyorum... ama sansimi sonuna kadar zorlicam... gerci Belcikada arabalr yari fiyati vergi 0 oldugu icin ordan alip TR ye sokmak istiyorum ama bilmiyorum artik ne olcak daha su ehliyeti alalimda Agustosta gelicek sonra daha cok dusuncez simdi fikir alisverisi yapiyorum...

Bu arada bu arabayi begenmeyen ölsun

Ayrica YURTDISINDAYIM fakat is icin geldim 10 gunlugune... 10 gun oldu cok rahat 100 tane cooper gordum ...

@atiyba & drahte 1905

klasik ama dogru: zevkler ve renkler tartisilmaz

benim mini cooper sevdam senelerdir var yani bir yana bugatti koysunlar bi yana mini cooper s gp direk bugatti alirim onu satar gp alirim

sizin uygun arac tavsiyeleriniz varsa modifiyelik km si fazla gecmemis alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObOchine -- 16 Haziran 2007; 20:15:58 >

• @gt-40 arkadasim sana cok ozel tesekkurlerimi sunuyorum o kadar arastirmissin tesekkurler yarin izmire doneyimde iyice bir dusuneyim kardesimle

@è£èSSâr

pazar aksam bizdesin
  • alınır tabikide neden alınmasın.o paraya seçenek cok ama aklında durcagına kapında dursun.

ben 2.eline rastlamıştım ama mini hevesin varsa bunu daha makul yollardan tatmin edebilirsin.cooper s alırsın hem satarken de daha rahat satılır diye tahmin ediyorum.
  • Ha birde su yeni Honda civic varya HB o nasil tip olarak super ama performan bakimindan bilmiorum... arka taraf super olmus bence ucgen egsozlar falan onuda dusundum aslinda ama motorunu bilmiyorum...
  • E46 kasa BMW 320D bakmayı düşündünüz mü? Ben sıfır km Golf alıp satarken 15 milyar zarar etceğime 2. el BMW alırım 25-30 bin euro'ya. Öyle aman aman da kaybınız olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

E46 kasa BMW 320D bakmayı düşündünüz mü? Ben sıfır km Golf alıp satarken 15 milyar zarar etceğime 2. el BMW alırım 25-30 bin euro'ya. Öyle aman aman da kaybınız olmaz.

baba BMW ye gicigim fazla sevmiyorum...

sizce GOLF TDI mi MINI COOPER S mi?? paraya bakmadan seciniz
  • Abi Golf TDI süper araba, hele bi de DSG'yse tadından yenmez. Mini tamam güzel de biraz karı arabası oldu be
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Abi Golf TDI süper araba, hele bi de DSG'yse tadından yenmez. Mini tamam güzel de biraz karı arabası oldu be

hocam yapma yaa walla s dioruz ole arabayı kadın(karı diil)lara verirsen ayıp olur cok tatlıdır kendisi..

@ obo tmmdır sabah sen bi gel... bi ara da kursa gidelim haftaici malum ehliet alıcazz kursa gitmedik demiyelim..hea bide persmbe tekirdaga gidiliomus napcazz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi è£èSSâr -- 17 Haziran 2007; 0:45:06 >

• İstanbulda satılık var bi ilanda gormustum bir araştırayım.

Geçen Bursada vardı bi tane 06 MGP xx plaka , hoş tarz elite bi aracın daha hoş taha elite bi versiyonu. Ama o paralara çok farklı araçlar bakılabilir.

Mini hastalıgın varsa mini nin en iyi en özel special bi modeli ...
  • nedemek dostum ama bu aracı almazsan seninle konuşmam http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4233131 neyap et getirt ve türkiyede tek ol.
    quote:

Orjinalden alıntı: ObOchine

@gt-40 arkadasim sana cok ozel tesekkurlerimi sunuyorum o kadar arastirmissin tesekkurler yarin izmire doneyimde iyice bir dusuneyim kardesimle

@è£èSSâr

pazar aksam bizdesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 17 Haziran 2007; 15:31:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

nedemek dostum ama bu aracı almazsan seninle konuşmam http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4233131 neyap et getirt ve türkiyede tek ol.
    quote:

@gt-40 arkadasim sana cok ozel tesekkurlerimi sunuyorum o kadar arastirmissin tesekkurler yarin izmire doneyimde iyice bir dusuneyim kardesimle

@è£èSSâr

pazar aksam bizdesin

hocam hakkaten bi baska bu araba yahuu odamda posteri war kocaman yanlız tr de tek olmaz war onlardan artık izmirde wardı yabancı plaka(hollandaydı sanırım) 1 tane ve ben istanbulda gordum bi kac defa

• quote:

quote:

nedemek dostum ama bu aracı almazsan seninle konuşmam http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4233131 neyap et getirt ve türkiyede tek ol.
    quote:

@è£èSSâr

pazar aksam bizdesin

hocam hakkaten bi baska bu araba yahuu odamda posteri war kocaman yanlız tr de tek olmaz war onlardan artık izmirde wardı yabancı plaka(hollandaydı sanırım) 1 tane ve ben istanbulda gordum bi kac defa

GP Türkiyede epey var. Etilerde 1 tane tanıyorum S plakalı sanıyorum 1 tane taksimde gördüm 1 adet Cem Yılmaz da var. Vardır daha ..

• 2 tane gördüm biri ERNxx plakalıydı,diğerini gördüğümde baya süratli geçti önümden(yayaydım o an :)) biraz da kafam güzeldi :) plakasını göremedim valla

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

GP Türkiyede epey var. Etilerde 1 tane tanıyorum S plakalı sanıyorum 1 tane taksimde gördüm 1 adet Cem Yılmaz da var. Vardır daha ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

@è£èSSâr

pazar aksam bizdesin

gp diil skyline

• quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

2 tane gördüm biri ERNxx plakalıydı,diğerini gördüğümde baya süratli geçti önümden(yayaydım o an :)) biraz da kafam güzeldi :) plakasını göremedim valla

quote:

bugün istanbul park yolunda f430 un peşinde bi tane gördüm arkadaştılar heralde yoksa gp nin 430 a yetişebileceyine ihtimal vermiyorum

• @gt-40

baba tamam alalimda onu nerde basicam ben basacak yer yok 570 hp yi nereye harcicam ben... basilcak yer olsa

valla mini alirsam GP alicam ama simdilik en azindan 5-6 ay icin bi golf tdi alip onuda denemek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.