Şimdi Ara

Mini Fırın Tavsiyesi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
10
Favori
333.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başka modeller de var (4242,4246,4202,4200,4004), iç hacimleri birkaç litre farkeder ancak dış boyutları pek değişmiyor maalesef ...
  • Hocam konudaki tavsiyeleriniz üzerine simfer 4558 alıcaktım ama biraz araştırınca simfer ürünlerinde özellikle ocak camlarında ve bazı fırın camlarına patlama oluyormuş alternatif bir tavsiyeniz var mı?
  • mq1n kullanıcısına yanıt
    eskiden set üstü ocaklarla ilgili patlama şikayetleri çok olurdu hatta evimizde ihtiyaç olduğu halde uzun süre almayı ertelemiştim ancak araştırmalarım sonunda ocak camlarının eskisinden daha sağlam üretildiğini öğrenince simfer 3032 set üstü ocak aldım, yeni üretim simfer ocakların üzerinde de camın sağlam olduğu belirtiliyor (açtığım konudaki resimde var)https://forum.donanimhaber.com/simfer-3032-d-setustu-ocak-incelemesi--133082106 ... fırınlarda da benzer durum olduğunu düşünüyorum ... alternatif olarak aklıma gelen tek model Arçelik SUF 5000 MEB ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

altus al-4000 tavsiye edemem çünkü evdeki arçelikle aynı, biz açıkçası pişmanız, bu modelin tasarımında hata olduğunu düşünüyorum hatta geçenlerde bir arçelik bayiinde konuyu açtım dikkatle dinlediler, dinlerken "hımmm" sesleri eksik olmadı, sanırım meseleyi iyi anladılar yüz ifadeleri de öyleydi ...
    bence simfer 4552 iyi seçim ...
    selamlar

simfer-4552-beyaz-45-lt-cift-cam-turbo-midi-firin-

f/p iyi gözüküyor.

tüm fırın balık işlerimizi halleder mi acaba ??

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Artık cam ocakların camı temperli tıraşlanmış cam. Normal kullanımda sorun yaratacağını düşünmüyorum. Dolap tepesinden veya üstüne sert cisim düşmedikten sonra sorun olmaz. Ama ben yine de normal ocaktan yanayım. Her sene büyük 20 lt kazanda 4-5 defa domates salçası yapıyoruz o kazan saatlerce ocağın üstünde duruyor kaynıyor ağırlık yapıyor sorun olmuyor ama cam ocakta yapılmaz herhalde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Artık cam ocakların camı temperli tıraşlanmış cam. Normal kullanımda sorun yaratacağını düşünmüyorum. Dolap tepesinden veya üstüne sert cisim düşmedikten sonra sorun olmaz. Ama ben yine de normal ocaktan yanayım. Her sene büyük 20 lt kazanda 4-5 defa domates salçası yapıyoruz o kazan saatlerce ocağın üstünde duruyor kaynıyor ağırlık yapıyor sorun olmuyor ama cam ocakta yapılmaz herhalde .

Aşağıdaki iki üründen hangisini önerirsiniz?

Çetintaş SMXF5 -http://www.cetintasbeyazesya.com.tr/firinlar/s-maxi-firinlar/23/detay/

Simfer 4558 Midi Fırın -

• Tiger im Schlamm T kullanıcısına yanıt
    ikisi de güzel ürünler, çetintaş 40 lt., simfer dijital ekran ve 45 litre bu durumda bir adım öne çıkıyor gibi, ancak yine de illa şunu alın demek zor ...
  • @Bayberty selamlar;

simfer-4552 almayı düşünürken son postlarda Simfer 4558 ( dijital) gördüm.

bu gece kartımın son ödeme tarihi dönüyor.

sorularım var. cevaplarsanız çok teşekür ederim .
    .
    .

1. siz olsanız simfer-4552 yi , Simfer 4558 mi alırdınız ? ( fiyat farkı fazla yok gibi ) ,

2. fırını ilk çalıştırma nasıl olmalı .

3. fırın temizliği kolay mı, nasıl yapılmalı .. ( bu kış balığın dibine vurmak istiyorum. )

saygılarımla;
    selam,
    1. ben elektrikli (tost, ızgara, fırın, vb.) ürünlerde dijital özellikleri pek sevmem bana güven vermiyor, sırf bu nedenle 4552 almayı tercih ederim ama bu tamamen kişisel bir durum ...
    2. fırının içini nemli bezle sildikten sonra en üst kademede çalıştırın, yeni ürün olduğundan ilk çalıştırmada duman koku olabilir, kapağı açıp duman koku varsa çıkması sağlanır, tüm fonksiyonlar tuşlar kontrol edilince işlem tamamdır ...
    3. normalde fırınların temizliğinde bir şey yok hatta yılda bir temizleyenler var, ancak bunlar gibi alt rezistansı açıkta olan modellerde balık, tavuk, vb. gibi iç yüzeye sıçrama özellikle tabana damlama akma durumlarına karşı biraz dikkat gerekir (bendeki arçelik suf-4000 de öyle) ...
    diğer yandan rezistansı kapalı (tabanı düz) modellerin temizliği daha kolay olmasına karşın ısınma verimiyle ilgili şikayet edenler olmuştu, bu açıdan bakılınca açık rezistans avantaj olabiliyor ...

eyvallah , asasen bende analogdan yanayım.

bugün sipariş vereyim. umarım cuma günü elime ulaşır :)
    hayırlısı olur inşallah ...
  • Merhabalar.

Midi fırın ihtiyacımız varda. Bu gün simfer 4559 beğendik, biraz pahalı ama tepsi kalitesi cok iyiydi. Bunun gibi tepsileri kaliteli ve digital olmayan fırın önerin nedir acaba. Lımitim 400tl ama cok kaliteli bir fırınsa az bisey daha çıkabilirim.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    biraz pahalı olsa da arçelik suf 5000 meb ve simfer 4507, 4503, 4552 ...
    aldım.

yarına balık var:)
    hayırlı ve afiyet olsun ...
  • Arçelik ve beko nun 500 suf meb ve 500 suf mgi set üstü fırınlarında indirim var. Beko da arçelik de aynı galiba. Tavsiye eder misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • roseer R kullanıcısına yanıt
    arçelik-beko farketmez sadece ön panelde ufak tefek tasarım detaylarında fark oluyor, suf5000 iyidir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 29 Eylül 2018; 15:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    1. ben elektrikli (tost, ızgara, fırın, vb.) ürünlerde dijital özellikleri pek sevmem bana güven vermiyor, sırf bu nedenle 4552 almayı tercih ederim ama bu tamamen kişisel bir durum ...
    2. fırının içini nemli bezle sildikten sonra en üst kademede çalıştırın, yeni ürün olduğundan ilk çalıştırmada duman koku olabilir, kapağı açıp duman koku varsa çıkması sağlanır, tüm fonksiyonlar tuşlar kontrol edilince işlem tamamdır ...
    3. normalde fırınların temizliğinde bir şey yok hatta yılda bir temizleyenler var, ancak bunlar gibi alt rezistansı açıkta olan modellerde balık, tavuk, vb. gibi iç yüzeye sıçrama özellikle tabana damlama akma durumlarına karşı biraz dikkat gerekir (bendeki arçelik suf-4000 de öyle) ...
    diğer yandan rezistansı kapalı (tabanı düz) modellerin temizliği daha kolay olmasına karşın ısınma verimiyle ilgili şikayet edenler olmuştu, bu açıdan bakılınca açık rezistans avantaj olabiliyor ...
    Alttan ısınma sorunu biraz güçle de alakalı hocam. Bende MF44KEB var, şimdiki SUF5000'in eski kasası. Alttan ısıtma ile alakalı hiç sorun yaşamadım. Pişirmesi çok güzel, normal bildiğimiz tam boy fırın gibi.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.