Şimdi Ara

Mini Kasa Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim bu kucuk kasalar oluyor bayağı bir kucuk ve ınce oluyor onların kasasını nereden bulabilirim ve içine standart parçalarmı geçirilecek teekkurler

• Bildiğim kadarıyla hepsiburadada içinde parça olarak satılıyor bide normal parçalar onların içine sığmaz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini İtx titan ve HD7990 bile sığıyor

Mini Kasa Yapmak
     Mini Kasa Yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: reel3132

arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim bu kucuk kasalar oluyor bayağı bir kucuk ve ınce oluyor onların kasasını nereden bulabilirim ve içine standart parçalarmı geçirilecek teekkurler

Merhaba,

Eğer Elite 130 mini itx kasamızdan bahsedecek olursak içine standart parçalar sığıyor sadece anakartı mini itx 17cmx17cm formatında almanız lazım.

Türkiye'de satılan mini itx anakart modelleri;

MSI H87I
    MSI FM2-A75IA-E53
    MSI Z87I

ASUS MAXIMUS VI IMPACT

GIGABYTE H61N-D2V/DDR3
    GIGABYTE H87N-Wifi
    GIGABYTE GA-B75

http://www.gold.com.tr/cooler-master-elite-130-mini-itx-usb-3-0-rc-130-kkn1_u

• quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim bu kucuk kasalar oluyor bayağı bir kucuk ve ınce oluyor onların kasasını nereden bulabilirim ve içine standart parçalarmı geçirilecek teekkurler

Merhaba,

Eğer Elite 130 mini itx kasamızdan bahsedecek olursak içine standart parçalar sığıyor sadece anakartı mini itx 17cmx17cm formatında almanız lazım.

MSI H87I
    MSI FM2-A75IA-E53
    MSI Z87I

ASUS MAXIMUS VI IMPACT

GIGABYTE H61N-D2V/DDR3
    GIGABYTE H87N-Wifi
    GIGABYTE GA-B75

Hocam ekran karti onbord olsun sorun degil torrent pcsinolarak kullanicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

Merhaba,

MSI H87I
    MSI FM2-A75IA-E53
    MSI Z87I

ASUS MAXIMUS VI IMPACT

GIGABYTE H61N-D2V/DDR3
    GIGABYTE H87N-Wifi
    GIGABYTE GA-B75

Hocam ekran karti onbord olsun sorun degil torrent pcsinolarak kullanicam

Gamer-Z arkadaşımızın önerdiği tipte kasalar kullanmak isterseniz Elite 130 önerebilirim ama eğer ekran kartı kullanmayıp daha ince kasalar düşünüyorsanız piyasada birçok ürün bulabilirsiniz.

• Cebe girecek kadar küçükmüş hepsi burada mini masaüstü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnızca torrent için ise modem değiştirin yada router almanızı öneririm.AC standartında geleceğe dönük bir router ile internet bağlantınızda köklü değişiğe gitseniz dahi zarar etmezsiniz.Üstelik wi-fi alanını çoğaltırsınız.
    ASUS RT-AC66U
    ASUS RT-AC68U

• bana buyuk kucuk anakart fakat kule tipi işlemci sogutucusu ve ekran kartı sıgcak kasa tavsıyenız warmı
  • arkadaşlar ben bilgisayardan fazla çakmıyomda 2gb ram ddr2 intel core 2 q660 2.40 anakartım var 32 bit bana ekran kartı önerirmisiniz fazla uçuk olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert16tr

arkadaşlar ben bilgisayardan fazla çakmıyomda 2gb ram ddr2 intel core 2 q660 2.40 anakartım var 32 bit bana ekran kartı önerirmisiniz fazla uçuk olmasın

hocam 32 bit ekran kartı iyi olmaz minimum 128 alın rahat edın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.