Şimdi Ara

minti kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flaşımı arkadaşa verdim ve pcden boot ediyorum uneboot mu ne şuanda mobildeyim galiba ext4 dosya hatası veriyo birde ubuntu 9.10 vardı elimde onu mini olarak çalıştırıyor ama kurulum aşamasında sorun çıkartıyor galiba win8 ile çakışıyor hddde 3 ayrı bolum var birinde dosyalarım diğer ikisine de sistem kuracaktım ama birde kendi boot için 360 mb bolum ayırmış max bolumlemede 4 galiba linuxda swap bolumu için 1 alan daha istiyor şimdi sistemin oluşturduğu 360 lık bolumu silersem win açılmaz diye korkuyorum silmessemde kuramıyorum ddosyalarımı yedeklesem 3 bolumu silicemde 370gb film oyun müzik karışık arşiv var kaybolmasından korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows'un yanına kur gibi bir seçenekle kurulum yapıyorsanız, hazırda beklet seçeneği aktif ise önce bunu kapatmayı deneyiniz.

http://8.enpedi.com/2012/09/windows-8de-hazrda-bekleti-karma-uyku.html
    http://7.enpedi.com/2010/12/karma-uyku-devre-ds-brakmak-ve.html

• Ole değil pcyi yeniden başlatıyorum Windows üzerinden cyi boot ederekten ama biraz bişeyler geliyo yazışar felan sonra mintin simgesi geliyo ondan sonra bi yazı geliyo not found feşan yazıyo sonunda en baştada ext4 felan yazıyo.

• okuduğum kadarıyla windows üzerinden boot ediyormuşsunuz CD'yi, ben yanlış anlamışım.

direkt bios üzerinden bootlarsanız kurabilirsiniz.

eğer usb'ye minti yazacaksanız ben pendrivelinux'u öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 12 Ağustos 2014; 18:05:15 >
  • saf köylü kullanıcısına yanıt
    Usb belleğim arkadaşımda o yüzden yazdım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kali linux vs Ubuntu ?
    8 yıl önce açıldı
    Linux Mint Bluetooth sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.