Şimdi Ara

MİSAFİR ÖĞRENCİLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu misafir öğrencilik hakkında araştırma yaptım günlük 5-10 arası falan diyorlar sorun değil asıl kayıt çıkana kadar beklerim fakat bu misafir öğrencilik olayını ne zaman yapmamız gerekiyor? Kayda gidince mi? yoksa okul başladığında mı? tam olarak nasıl olacağını duyan bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beton16 -- 31 Ağustos 2014; 19:46:25 >

• up up up
  • Aynen.bana ist bolge mudurlugu yedek 496 yaziyor.ne genel neyuksek ucret yaziyor anlamdim giiti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kardeşim böyle sistem mi olur 7 değil 77 sülalelerine torpil yaptılar 1 ay oldu neredeyse daha yenı açıklandı ve bana yedek çıkıyor ev yok araba takos bi babam çalışıyor

bende anlamdım ne bu misafir öğrencilik biri adam gibi anlatsın
  • Lanet olsun.boyle sisteme ya 1 aydir aciklanacak diye bekliyoruz geliyor 3856 .yedek. Torpilin gozune vurdular.olan.garibanlara oldu.Sonra da yok efendim cemaat yurtlarindan cocuklarinizi aln.Sen.adam gibi yerlestir.milleti.sonra cik konus.boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler gidin cemaatte kalmak istemiyorum devlet yurdu varken deyin alırlar sizi.
    edit:yapanlar var biliyorum.
    edit2:ayrıca bir arkadaşım torpille 3 ay falan kaldı sonra dediler ööööööh okadar değil artık senin kaydını yaptırmamız lazım.1 hafta kadar yurttan çıktı sonra kaydını yaptılar yedek sırası:7000 lerdeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 31 Ağustos 2014; 22:30:53 >
  • beton16 B kullanıcısına yanıt
    bu yurtla ilgili bir durum mu?Yoksa kayıt olmadan önce üniye başlamak için mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kayda gidince bölge müdürlüğüne gidiyorsun. Orada dilekçe dolduruyorsun. Sonra onu alıp yurda gidip kaydını yaptırıyorsun.
  • Belirli bir süresi yok ama okul açılmadan 1gün önce fln değilde daha önce gitmeni öneririm.Yoksa yer sıkıntısı yaşayabilirsin. Hemen doluyor misafirhaneler
  • arakdaşlar bu gün gittim yurtla görüştüm. 2 tane yurt vardı biri yüksek ücretli karma diğeri genel yurt(erkek) şimdi söylediklerine göre yüksek ücretli yurdu tamamen kız yurduna çevirmişler ee bu durumda genel yurtta mı kalmak zorundayız? zaten önceki senelerden tecrübeli arkadaşların söyledikleri gibi bu sene öncelikli tercih hakkı da sorulmadı yüksek veya genel diye nasıl bir sistemdir anlayamadım daha çok kafam karıştı??

NOT:Ayrıca yurttaki memurlarla da konuştum yedek listeleri 10 unda açıklanacak o aralar gelirsin eğer sıran yakınsa misafir öğrenci alırız dedi? hiçbir kesin bilgi verilmedi dilekçe falan da doldurtmadılar kısacası işi sarkıttılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beton16

arakdaşlar bu gün gittim yurtla görüştüm. 2 tane yurt vardı biri yüksek ücretli karma diğeri genel yurt(erkek) şimdi söylediklerine göre yüksek ücretli yurdu tamamen kız yurduna çevirmişler ee bu durumda genel yurtta mı kalmak zorundayız? zaten önceki senelerden tecrübeli arkadaşların söyledikleri gibi bu sene öncelikli tercih hakkı da sorulmadı yüksek veya genel diye nasıl bir sistemdir anlayamadım daha çok kafam karıştı??

NOT:Ayrıca yurttaki memurlarla da konuştum yedek listeleri 10 unda açıklanacak o aralar gelirsin eğer sıran yakınsa misafir öğrenci alırız dedi? hiçbir kesin bilgi verilmedi dilekçe falan da doldurtmadılar kısacası işi sarkıttılar.

Geçen sene başından beri karma yurtları ayırıyorlar.Kaldığın şehirde 2 yurt varsa o zaman mecbur genel yurda verecekler.Bu karma yurtları ayırma çok öğrenciyi kötü etkiledi.Okuluna uzaktaki yurda gönderilenler,yüksek ücretliden genel yurda geçenler...

Hocam yurttaki memurlara ve okuldaki öğrenci işlerine okul hayatınız boyunca bol bol saydıracaksınız zaten emin olun seninki sadece biraz daha erken olmuş Senin yapacağın şu.14ü pazar ve 13ü cumartesi çok öğrenci gelecektir misafirhanede kontenjan işi sıkıntı olabilir.Risk almamak için cuma günü gitmeni öneririm. Gidersin belirtirsin misafir olarak kalacağını misafir ücretini fln ödeyip odana yerleşirsin.Yalnız dediğim gibi cumartesi-pazara bırakmamaya çalışın özellikle pazara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.