Şimdi Ara

MMA kursları(kafes dövüşü) bilgisi olanlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buraya öyle fazla takılmam ilk önce onu söliyeyim de geyik muhabbetine dönmesin ortam..Ankara'da bildiğiniz mma kursları var mı ? paylaşırsanız sevinirim

• bizim komşunun oğlu meraklıydı bu şe bayada uğraştı uğraşıyorda bir kere öylesine bende gitmiştim eryamanda bir spor salonu var oradaki hoca bu işlerin üstadlarındamış hatta face filan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 2 Haziran 2012; 1:52:41 >
  • mma candır.
  • bizim bi arkadaş başlamıştı buna, 1 hafta sonra helvasını yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

bizim komşunun oğlu meraklıydı bu şe bayada uğraştı uğraşıyorda bir kere öylesine bende gitmiştim eryamanda bir spor salonu var oradaki hoca bu işlerin üstadlarındamış hatta face filan var.

bende face falan yok da hocanın ismini biliyo musun ? bildiğimiz mma kursu mu yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

bizim bi arkadaş başlamıştı buna, 1 hafta sonra helvasını yedik

afiyet olsun o zaman sana
  • http://www.muratkazgan.com/

bildiğim bir bu var en çok tanınanda bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güreş yapanlar veya bilenler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

http://www.muratkazgan.com/

bildiğim bir bu var en çok tanınanda bu

murat abinin yerini biliyorum ben Ankarada arıyorum istanbul ters bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mimar_fb!

quote:

bizim komşunun oğlu meraklıydı bu şe bayada uğraştı uğraşıyorda bir kere öylesine bende gitmiştim eryamanda bir spor salonu var oradaki hoca bu işlerin üstadlarındamış hatta face filan var.

bende face falan yok da hocanın ismini biliyo musun ? bildiğimiz mma kursu mu yoksa ?

hocanın iamini bilmiyorum fakat çocuğu görürsem sorarım onlar baya bi bu işte ustalaştılar madalya filanda kazandılar fialn diyordu yani en azından bilen birinden bilgi öğrenirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !mimar_fb!

quote:

hocanın iamini bilmiyorum fakat çocuğu görürsem sorarım onlar baya bi bu işte ustalaştılar madalya filanda kazandılar fialn diyordu yani en azından bilen birinden bilgi öğrenirsin.

öğrenirsen mesaj atarsan çok güzel olur..bilgi için teşkkür ederim çok saol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.